Anneke Wemmenhove

Hallo ik ben Anneke!

Ik ben Anneke, getrouwd (2003) met Jeroen en moeder van drie kids (2006, 2008 en 2011). We hebben twee poezen die vooral buiten spelen of liggen te slapen. We wonen in Dronten West. Ik ben gastouder omdat ik gek ben op kinderen en het de ideale baan vind in combinatie met mijn eigen kids. Het thuis kunnen werken en een tweede thuis kunnen bieden voor de opvangkids is een bijzonder voorrecht.

Ik werk vanuit christelijke levensovertuiging. Dit uit zich onder andere in het bidden voor het eten, verhaaltjes lezen uit de kinderbijbel en het vieren van de christelijke feestdagen. Iedereen is welkom, ook als je geen christelijke levensovertuiging hebt. 
Naast een leuk knutselwerkje (aangepast aan het seizoen of feestdag) zullen we ook af en toe koekjes bakken, kleien of een mooie tekening maken. Daarnaast mogen de kinderen vooral heerlijk kind zijn, spelen, ontdekken en ontspannen. 

We gaan elke dag even naar buiten om een frisse neus te halen. Als het weer het toelaat eten we gezellig buiten in de tuin, bouwen we een hut onder de picknicktafel of gaan we picknicken op de grond.

Er wordt op vaste momenten gegeten en gedronken aan de keukentafel(tenzij we buiten gaan picknicken)

Kindjes die slapen kunnen dit in hun ‘eigen’ bedje doen en op hun eigen tijden in een van de rustige kamers boven. De grotere kinderen mogen tussen de middag een filmpje kijken en zo even lekker hun eigen rust moment nemen. Dit is altijd een gezellig momentje, samen op de bank met een dekentje even chillen.

Welke dagen en tijden bied ik opvang? Maandag t/m vrijdag tussen 07.00u en 18.00u. Heb je vroeger opvang nodig of juist later? Maak het bespreekbaar, daar komen we samen wel uit.

Gastouderopvang Schitter, afgekort GO Schitter staat voor: 
– je bent prachtig gemaakt door de Schepper!
– je mag schitteren voor Hem en door Hem!
– GO is een aktief woord..ga het doen!
– ieder kind is schitterend!


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten- West
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: ja, 2 poezen
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee


Opvangdagen

Maandag07.00 -18.00 uur
Dinsdag07.00 -18.00 uur
Woensdag07.00 -18.00 uur
Donderdag07.00 -18.00 uur
Vrijdag07.00 -18.00 uur