Annemiek Wursten

Hallo ik ben Annemiek!

Ik ben geboren in 1994 en woon samen met mijn man en kinderen: Noa (2013), Bram (2016) Gijs & Lot (2021), in Dronten West. Daarnaast hebben we een hond en twee konijnen!  

Van jongs af aan heb ik affiniteit met (jonge) kinderen en heb altijd veel opgepast. Mede door mijn eigen gezinssamenstelling heb ik de beslissing genomen om  per 1 Juli 2022 te starten als gastouder.  

Voordien ben ik werkzaam geweest als (wijk)verpleegkundige en een stukje onderwijs binnen dit vakgebied verzorgd. Ik ben in bezit van een HBO-V diploma, kinder EHBO en volg daarnaast regelmatig cursussen om nieuwe dingen te leren! 

Ik vind het belangrijk dat een kind zich welkom en geliefd voelt. Rust, regelmaat en voorspelbaarheid vind ik hierin essentieel. Ik kijk naar de persoonlijke behoefte van het kind en sluit hier zoveel als mogelijk bij aan. In en om huis is veel spel- en speelgoed aanwezig. Ik ga vrijwel dagelijks met de kids naar buiten. Lekker wandelen, spelen in de (speel)tuin, door het bos met de bakfiets of op zoek naar alle schatten die we buiten kunnen vinden! Daarnaast vind ik het leuk om te knutselen en de creativiteit van kinderen de vrije loop te laten. 

Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje op de Growkidss instagram- of facebook pagina en wie weet tot ziens! 

Opvangdagen

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur
Vrijdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Annemiek Wursten?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Annemiek Wursten.

schrijf een review voor Annemiek Wursten