Barbara Landman

Hallo ik ben Barbara!

Geboren in 1978, en woon sinds 7 jaar samen met mijn vriend Johan en onze dochter (2015) in Biddinghuizen. Wij wonen in een ruime hoekwoning met een kindvriendelijke, afgesloten tuin in een mooie omgeving dichtbij het dorpsbos en de school.

Ik heb de opleiding Sociaal pedagogisch werk (SPW) gedaan en na ruim 12 jaar lang werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang, heb ik besloten om mijn eigen gastouderopvang te beginnen genaamd ’t Kotertje. De belangrijkste reden hiervoor is dat je de kinderen meer persoonlijke aandacht kan geven in een huiselijke, warme sfeer. Zo kun je de kinderen beter bieden wat zij nodig hebben en stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Ook heb ik een (kinder) EHBO diploma en de cursus “Oog voor interactie” gedaan. 

Visie:

Bij Gastouderopvang ‘t Kotertje in Biddinghuizen staat het kind voorop. Ieder kind mag zichzelf zijn en in zijn eigen tempo groeien en ontwikkelen. De kinderen spelen en leren in een veilige en liefdevolle omgeving, waardoor de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik geloof in een liefdevolle, positieve benadering, waarbij ieder kind uniek mag zijn en we van fouten maken leren.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen zelf kunnen ontdekken en hun grenzen mogen opzoeken. Kinderen zelf laten spelen en tussendoor activiteiten aanbieden. Ik geloof in de natuur en de kracht van het buitenspelen, daarom zullen we wanneer het dagritme dit toe laat, lekker naar buiten gaan. We wonen naast het dorpsbos waar ik met de bakfiets naartoe kan om te picknicken, ravotten in het bos, naar de speeltuin of om de dieren te bekijken bij de kinderboerderij. Ik werk met een dagritme, zodat de kinderen rust en regelmaat krijgen. Voor baby’s geldt natuurlijk dat ik hun eigen ritme aanhoud tot ze mee kunnen in het peuterschema. Ik vind het belangrijk om intensief contact met de ouders te hebben, daarom hou ik van korte lijnen. Goede overdracht en foto’s per whatsapp. 

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op mijn website: www.kotertje.nl


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Biddinghuizen
Leeftijdscategorieën: 0 - 4 jaar
Huisdieren: -
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen

Opvangdagen

Maandag 07.30 - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 - 18.00 uur
Donderdag 07.30 - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Barbara Landman?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Barbara Landman.

schrijf een review voor Barbara Landman