Bianca Hachmang

Hallo ik ben Bianca!

Hallo,

Ik ben Bianca Hachmang, getrouwd met Elroy en moeder van Duuk (2014) en Daan (2017). Sinds 2019 wonen wij in Dronten-West. Heel fijn om hier te wonen en onze kinderen op te laten groeien. Ik woon in een kinderrijk hofje waar de kinderen vrij kunnen spelen, er komt geen verkeer voor de deur. In de omgeving zijn er genoeg speeltuintjes waar we lekker kunnen gaan spelen.

Ik heb ruim 13 jaar, met heel veel plezier, als begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn wens is om meer thuis te zijn voor mijn eigen boys, maar ook om lekker te blijven werken. Als gastouder kan ik deze twee mooi combineren. Ik vind kinderen geweldig, om te zien hoe ze de wereld ontdekken en zichzelf ontwikkelen tot hun eigen ik, dat is toch fantastisch! En hoe mooi is het dat ik daar op deze manier een klein aandeel in heb!

Ik houd ervan om er lekker op uit te gaan, creatief bezig te zijn, lekker gek doen, knuffelen of iets anders samen te doen. Het wisentbos en de dorpsboerderij zijn op loopafstand, dus daar zullen we zeker regelmatig een bezoekje aan brengen. Ik kijk daarbij vooral ook naar wat de kinderen willen en waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

Mocht je interesse hebben, bel of mail gerust. Je bent altijd welkom om te komen kijken. 


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – West
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: ja, een hond en een poes
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: van 7.00 – 18.00 uur opvang, afwijkende tijden zijn mogelijk

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Bianca Hachmang?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Bianca Hachmang.

schrijf een review voor Bianca Hachmang