Christa van Berkum

Hallo ik ben Christa!

En ik woon samen met Michiel (mijn man) in Dronten west. Ik ben afgestudeerd onderwijsassistent maar heb de switch naar gastouder gemaakt omdat een klein aantal kinderen beter bij mij past.

Wat ik belangrijk vind voor kinderen is rust, reinheid en regelmaat. Dit is onder andere terug te zien in de vaste eet momenten, geduldig en vriendelijk met de kinderen om gaan en de hygiëneregels. Ik vind het leuk om de kinderen te betrekken in het leven van alle dag en ga dan ook graag een wandeling maken, boodschappen doen, was vouwen enzovoort. De kinderen mogen dan zelf lekker spelen of helpen op hun eigen manier mee. Ik ga dagelijks met de kinderen naar buiten en heb een prachtige speeltuin voor de deur. In de zomer spelen we in de tuin met water en in de winter maken we binnen een hut. Eigenlijk is iedere dag weer anders.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn en zelfvertrouwen krijgen. Verder ben duidelijk en consequent naar de kinderen waardoor voor straf op het stoute stoeltje zitten gelukkig zelden nodig is. Ze leren bij mij netjes te eten, voorzichtig met elkaar en met spullen omgaan en zelfstandig te spelen.

Een oppasdag is geslaagd als de kinderen blij zijn om gebracht te worden en weer staan te springen als ze worden opgehaald. Mocht je meer willen weten dan verwijs ik je door Ridder Roeland.


Soort opvang: zowel aan huis als in mijn eigen huis
Plaats, wijk: Dronten, de Gilden
Leeftijdscategorieën: 0 t/m 4 jaar
Huisdieren: een kat
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag