Lisa van Zundert

Hallo ik ben Lisa!

Thuis bij Pluis,

Ik ben Lisa van Zundert(Pluis) , geboren in 1994 en woon met mijn man Leroy, onze dochter Jessi (2017) en onze hond Bella in Oud Dronten.

Als hobby lees ik graag boeken, wandel ik met de hond en onze dochter, en knutsel ik graag met haar. Ook doe ik aan yoga om fit te blijven.

In 2019 ben ik mijn gastouderopvang ‘Thuis bij Pluis’ gestart. En dit was een droom die uitkwam voor mij; met kinderen werken en dat aan huis in een fijne omgeving. Begin 2019 zijn we begonnen met de garage verbouwen tot opvangruimte en heb ik de opleiding tot gastouder gevolgd en behaald. Nu vang ik kinderen van 0-4 jaar op in een prachtige omgetoverde garage.

Thuis voelen is in mijn ogen het allerbelangrijkste, juist bij de opvang voor kinderen.

Kinderen zijn nog afhankelijk van verzorgers, en zijn nog zoveel aan het ontdekken. Heel die ontdekkingsreis kan spannend zijn en soms ook best veel voor zo’n klein mensje. Daarom is het belangrijk om een basis te hebben voor structuur en veiligheid. Dit wil ik bieden door een kind zich thuis te laten voelen bij mij. Mij te vetrouwen om zo zichzelf verder te ontwikkelen op sociaal en persoonlijk vlak. Juist door de huiselijke sfeer zullen de normen en waarden die bij ons thuis gelden ook worden overgedragen. Een voorbeeld hiervan is respect voor elkaar hebben.

Er is een mooie aparte ruimte van het huis wat dient als opvang ruimte. De slaapruimte bevindt zich wel in het huis, en Pluis zal altijd dichtbij de kids zijn. Slapen de kleintjes, gaan de grotere kids lekker relaxen; een boekje lezen of ook even lekker niks. Dit gebeurt dan in huis zodat we dicht bij de slaapkopjes zijn.

Melodieën en klanken zullen door de ruimte vliegen, en dan laten we onszelf gaan op de muziek tijdens het muziekkwartier. Voor iedere leeftijd speelt Pluis hier op in, zodat iedereen wordt betrokken bij het spel, groot en klein.

Verven, knutselen of lekker vies worden met water en zand. Kinderen ontdekken, ook door vies te worden. Dus een vlekje hier en daar…komen we niet onderuit!

Echte aandacht voor het kind staat voorop, zo ook de liefde voor elkaar, voor de dieren en de natuur.

Dat is Thuis bij Pluis!


Soort opvang: in huis gastouder (aparte opvangruimte, omgebouwde garage)
Plaats, wijk: oud Dronten
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: ja 1 hond (Bella de labrador)
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee  
Bijzonderheden:geen

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur Andere dagen, tijden in overleg
Lisa van Zundert

Wat zeggen anderen over Lisa van Zundert?

Joukeline Geerds schreef op 23 July 2020

Onze kids gingen eerst samen naar Lisa. Sinds de oudste naar school gaat, gaat onze jongste naar Lisa. En heel soms gaan ze samen. Wij zijn erg tevreden over de opvang. Er word veel geboden aan ontwikkeling en er is veel uitdaging. Onze jongste gaat er met veel plezier heen! Lisa heeft een groot hart voor haar werk. Wat ook ontzettend leuk is: de werkjes die er gemaakt worden! Overal in ons huis is wel iets moois vinden 😊

Evelien van den Brink schreef op 22 June 2020

Onze kinderen hebben het ontzettend naar hun zin bij Lisa. Ze heeft een heerlijke ruimte waar ze worden opgevangen en ze doet veel leuke dingen met de kinderen. Voor ons als ouders is ze ook heel prettig in de omgang. We laten de kinderen met een gerust hart bij Lisa achter!

Minal Woning schreef op 09 June 2020

Wij zijn ontzettend blij met Lisa als gastouder. Ons kereltje heeft baat bij rust en de individuele kijk naar het kind en dat doet Lisa heel goed! Ze is super lief voor hem en geeft hem de tijd en ruimte om te wennen aan nieuwe situaties. Ze doet leuke dingen en staat open voor een leuk gesprekje (zowel persoonlijk als via de app) en houdt ons op de hoogte dmv foto’s en filmpjes. En heeft een super mooie aparte opvang ruimte. Wij brengen onze zoon met een gerust en liefdevol hart naar Lisa

schrijf een review voor Lisa van Zundert