Hilda Menkveld

Hallo ik ben Hilda!

Geboren in 1983 en ik ben getrouwd met Roelof en samen hebben we 3 dochters. Femke (september 2010), Lotte (september 2012) en Meike (november 2015). Wij wonen in de wijk De Landmaten in Dronten.

Na jaren te hebben gewerkt in de toerisme branche heb ik het roer om gegooid en ben ik tijdens mijn zwangerschapsverlof van Lotte in 2013 de opleiding tot gastouder gaan doen. Na mijn verlof heb ik nog heel even gewerkt en daarna al snel gestart als Tante Hilda. Tot op heden doe ik dit met veel plezier. Ik werk met een vast dagritme, zodat kinderen weten waar ze aan toe zijn, ik ben ook een voorstander van rust, reinheid en regelmaat.

Ik beschik over een elektrische bakfiets met een wind en regendichte huif er op, hiermee gaan we ’s ochtends en ’s middags op pad als mijn eigen kinderen naar school gebracht en gehaald moeten worden. In de bakfiets zitten speciale baby en peuterzitjes met gordels. Met deze bakfiets fietsen we niet alleen naar school maar ga ik ook graag met de kinderen naar het bos, kinderboerderij of de bibliotheek. Daarnaast knutselen we thuis ook graag maar is er ook tijd voor vrij spel, zowel binnen als buiten in onze tuin. Deze is op zuiden gelegen waardoor we bijna het hele jaar door in de tuin kunnen spelen.

Voor de allerkleinsten is er een fijne box en beschik ik over veilige bedjes. In onze bijkeuken heb ik een speciale verschoningsruimte. Kortom een veilige, kleinschalige en vertrouwde omgeving waar de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen tot wie ze willen zijn.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.tantehilda.nl

Hartelijke groet,

Tante Hilda


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, de Landmaten
Leeftijdscategorieën: 0 - 4 jaar
Huisdieren: een hondje (labradoedel) en een buitenkonijn
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee  
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Hilda Menkveld?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Hilda Menkveld.

schrijf een review voor Hilda Menkveld