Inge Dielissen

Hallo ik ben Inge!

Geboren en getogen in Brabant in 1994 en daar mijn jeugd doorgebracht. In 2014 heb ik mijn partner ontmoet en sinds 2016 woon ik samen met hem in Dronten. In 2014 heb ik met succes mijn SPW4 (gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4) behaald en in 2019 ben ik afgestudeerd voor de hbo-opleiding Pedagogiek.

Sinds 2020 ben ik gestart als gastouder omdat ik binnen mijn werkervaringen een eigen visie heb ontwikkeld die perfect past bij de kleinschaligheid die ik kan bieden als gastouder. Ik ben van mening dat elk kind zich ontwikkelt tot een eigen persoon in zijn / haar eigen tempo:
‘Elk kind is uniek’.

Ik vind het belangrijk dat de thuissituatie en het leven bij mij als gastouder op elkaar aansluiten. De gastouderopvang is namelijk een aanvulling op de thuissituatie. Daarom vind ik het ook erg belangrijk om goed contact met de ouders / opvoeders te hebben, zodat de twee leefwerelden optimaal met elkaar verbonden worden. Daarnaast streef ik erna om elke dag naar buiten te gaan, met de (vierling) kinderwagen gaan we dan op pad!


Soort opvang: In huis gastouder
Plaats, Wijk: Dronten – west (wijk ‘De Gilden’)
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: Ja, 2 katten maar zij blijven apart van de kinderen
Mogelijkheid BSO-opvang: Nee
Ophalen van scholen: Nee
Bijzonderheden: Aan huis heb ik een aparte speelkamer ingericht voor alle leeftijden

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
Inge Dielissen

Wat zeggen anderen over Inge Dielissen?

Karin schreef op 19 April 2022

Wat zijn wij blij met Inge, je ziet dat ze dit met zoveel liefde en passie doet. Je brengt je kind hier met een heel prettig gevoel naar toe. Inge doet zoveel leuke activiteiten met de kinderen, ze draait haar hand er niet voor om. Ze is kundig, positief en een echte lieve gastouder. Fijn dat ze over de hele dag door foto’s stuurt met hoe het gaat. Ook de ruimte aan huis ziet er heel netjes, schoon en mooi uit. Inge is echt een aanrader!

Raphaëla schreef op 25 February 2021

Ons zoontje is een beetje ‘noodgedwongen’ terecht gekomen bij een gastouder. Maar oh wat was/is dit een lot uit de loterij! En helemaal met Inge. Ons zoontje was snel overprikkeld, moest erg wennen aan vreemden, duurde altijd erg lang! Maar bij Inge niet! We hebben wen momenten gepland maar Noah voelde zich nog nooit zo snel ergens thuis. Inge geeft een vertrouwd, warm en liefdevol gevoel bij de ouders en ook bij de kindjes. Het huis ziet er altijd spik en span uit. Kinderen worden genoeg uitgedaagd, echt een aanrader!

Guleser Bilgili schreef op 06 July 2020

Wat hebben wij geluk met Inge, onze lieve, zorgzame gastouder! Onze eerste ervaring met gastouderopvang en gelijk met een goed gevoel mijn kinderen achter gelaten. De klik was er meteen! Hele schone, veilige opvangruimte. Een aparte speelkamer met heel veel leuk speelgoed. Ze doet zoveel verschillende activiteiten met de kids waardoor ze zich helemaal niet hoeven te vervelen. Mijn oudste 2 dochters hebben met heel erg veel moeite afscheid moeten nemen van Inge, dat zegt denk ik ook wel genoeg. Mijn jongste meid heeft het geluk dat ze nog een paar jaartjes naar Inge kan!

schrijf een review voor Inge Dielissen