Johanna Lindhout

Hallo ik ben Johanna!

Ik ben Johanna Lindhout, geboren in 1985 en ik ben getrouwd met Eelco. Samen met onze twee kinderen Loïs (2010) en Jens (2013) wonen we in Dronten West. Na twaalf jaar te hebben gewerkt als juf in de groepen 1 t/m 3 van de basisschool, wilde ik meer tijd hebben voor mijn eigen gezin. Als gastouder kan ik mijn passie blijven waarmaken: liefde en aandacht geven aan jonge kinderen en ze een stukje op weg helpen in hun ontwikkeling.

Ik geniet ervan om te zien hoe kinderen de wereld om zich heen ontdekken en proberen te begrijpen en om te zien hoe ze zichzelf leren kennen, zich ontwikkelen en steeds zelfstandiger worden. Hier help ik hen graag bij door ze de ene keer de ruimte te geven lekker zelf te spelen en de andere keer een activiteit of spelmateriaal aan te bieden. Elke dag kunnen de kinderen, als ze het leuk vinden, meedoen met activiteiten als liedjes zingen, muziek maken, dansen, toneelspelen, knutselen, kleien, lezen, bakken, of het doen van een spelletje. Ook gaan we iedere dag lekker buiten spelen in de tuin of de speeltuin; of we maken een uitstapje met de bakfiets/wandelwagen naar de bibliotheek, de kinderboerderij, het bos of de winkel.

Om te kunnen ontwikkelen is echter meer nodig: veiligheid. Deze veiligheid wil ik bieden door het geven van liefde en aandacht, door structuur aan te brengen in het dagritme (de allerkleinsten volgen hun eigen ritme), door te zorgen voor voldoende rustmomenten en een huiselijke, gezellige sfeer en door duidelijke maar positieve boodschappen te geven.

U en uw kindje zijn van harte welkom! 


Soort opvang: bij de gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten West
Leeftijdscategorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: 1 konijn
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen

Opvangdagen

Maandag
Dinsdag
Donderdag

Wat zeggen anderen over Johanna Lindhout?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Johanna Lindhout.

schrijf een review voor Johanna Lindhout