Jolein Egberts

Hallo ik ben Jolein!

In januari 2019 ben ik gestart als gastouder. Ik woon samen met mijn jeugdliefde Jelmer en samen hebben we een dochter, Elin (2013) en een zoon, Noah (2015). Sinds 2012 wonen we met veel plezier in Dronten-West, de Gilden. Ik heb jaren lang in de jeugdzorg gewerkt, daarnaast op heel wat kinderen mogen passen van vrienden, familie of buren. Eind 2018 mijn baan opgezegd als groepsleidster in een besloten woonvorm voor moeilijk opvoedbare jongeren, om mijn passie om met (kleine) kinderen te werken te volgen en er meer voor mijn eigen gezin te kunnen zijn. Ik ben in het bezit van een SPW4 diploma en kinder E.H.B.O, daarnaast volg ik regelmatig cursussen en workshops om zo veel mogelijk bij te leren.

Ik sta voor regelmaat en structuur, maar er is natuurlijk ook ruimte voor de eigen voorkeuren van uw kind. Ik heb een vaste dagindeling, met o.a. vaste eet en drink momenten, daarnaast  is er ieder ochtend een kringmoment, waarin we liedjes zingen, kinderen kunnen hier aan meedoen als ze dat leuk vinden net als wanneer we gaan knutselen of een gezamenlijk spel doen, willen kinderen liever zelf spelen dan is dat ook helemaal goed. Er is ruimte om gedurende de dag lekker vrij te spelen met al het speelgoed dat aanwezig is en als het weer het toelaat iedere dag naar buiten, in onze ruime tuin met veel speelaanbod of een blokje om wandelen dan wel naar de speeltuin of met de bakfiets door het bos. Voor de allerkleinsten houd ik natuurlijk zoveel mogelijk het dagritme van uw zoon of dochter aan.

Wat mij verder typeert als gastouder? Ik ben vrolijk, enthousiast, heb engelengeduld en doe bijna alles zingend, van het aan tafel gaan tot de schoenen en jas aan trekken, opruimen of naar bed gaan, ik verzin overal een liedje bij. Ook ben ik een absolute knuffelkont en krijg ik geen genoeg van knuffelen en schootkinderen. ��

Ik ben een christelijke gastouder, wat binnen de opvang betekent dat we bidden en danken bij het eten, af en toe een bijbelverhaaltje lezen en zal ik ze de christelijke waarden en normen proberen bij te brengen. Ook kinderen die thuis niet opgroeien met het geloof zijn bij mij van harte welkom!

Eten en drinken zijn bij mij inbegrepen. Het enige wat wel meegenomen moet worden zijn luiers, flesvoeding en eventueel knuffeltje en/of speen.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-West
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: 2 konijnen (buiten)
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee  
Bijzonderheden:

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Jolein Egberts?

Marcel en Rianne schreef op 23 February 2022

Jolein is een superlieve gastouder waar wij onze dochter met veel vertrouwen heen brengen. Olivia komt sinds ze 3 maanden is bij Jolein en vanaf het begin gaat het goed. Nu is ze 7 maanden en als we haar brengen krijgt Jolein een big smile. Jolein houdt veel van knuffelen en daar is Olivia ook gek op. We worden gedurende de dag op de hoogte gehouden via de app en het contact is informeel en prettig. Kortom wij zijn heel blij dat wij voor Jolein hebben gekozen!

Denise schreef op 05 July 2021

Onze zoon komt sinds hij 4 maanden is bij Jolein. Inmiddels is hij 2 jaar en heeft hij het vaak over “leuke en lieve Jolein”. Ook voelt Lars zich veilig bij het hele gezin van Jolein, hij is gek op haar man en 2 kinderen. Jolein is een zeer betrouwbare en flexibele gastouder. Het contact is heel goed en ze houdt ons gedurende de dag op de hoogte. Jolein biedt structuur, maar ook voldoende vrijheid voor de kinderen om hun eigen ding te doen. Met mooi weer wordt er volop buiten gespeeld! Wij kunnen ons geen betere gastouder voorstellen.

Paulien Gosseling schreef op 02 July 2021

Na een kleine zoektocht voor onze zoon, zijn wij gelukkig bij Jolein terecht gekomen. En wat zijn wij daar blij mee. Jolein denkt met ons mee, is betrokken, en flexibel waar het kan. Ze houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken, waar haar ook betrouwbaar maakt. Als onze zoon een beetje hangerig is dan kan hij altijd bij Jolein terecht voor een extra knuffel, en deze liefdevolle persoonlijke aandacht heeft zij voor ieder kind. Ze geniet zichtbaar van haar werk als gastouder en dit uit zich in leuke foto’s, filmpjes en hele leuke cadeautjes voor vader- moeder- en verjaardag. Wij zijn heel tevreden en bevelen Jolein bij iedereen aan.

Engelien Burger schreef op 01 July 2021

Jolein is een fijne gastouder. Ons zoontje gaat elke dag met plezier naar haar toe. Na een dag spelen komt hij ook altijd weer vrolijk thuis. De structuur die Jolein biedt doet hem goed. Daarnaast sluit Jolein ook aan bij de ontwikkeling van een kind. Woordjes oefenen, spelletjes spelen en knutselen passend bij wat het kind kan. Ook wordt er veel buiten gespeeld, hier geniet ons zoontje enorm van. Wij zijn heel tevreden over Jolein en raden haar zeker aan.

Mark en Sharron Eikelboom schreef op 29 June 2021

Jolein is een fantastische en liefdevolle gastouder voor onze dochter Lotte. Jolein is heel zorgzaam, investeert in de band met zowel onze dochter als met ons als ouders. Jolein houdt ons gedurende de dag goed op de hoogte wat erg prettig is. Lotte komt altijd voldaan, vrolijk en moe terug 😊.

Elleke schreef op 29 June 2021

Jolein is een fantastische gastouder, waar je je kindje met een gerust hart brengt. Ze is professioneel. Ze is duidelijk en gestructureerd en daarnaast ook ontzettend lief voor onze zoon. Hij gaat met heel veel plezier naar Jolein toe. Ze heeft een fijn en netjes huis met een tuin vol speelgoed en twee konijnen. De kinderen spelen altijd heerlijk buiten bij mooi weer. Kortom: wij zijn zeer tevreden en raden Jolein bij iedere nieuwe ouder zeker aan!

schrijf een review voor Jolein Egberts