Julia van Schaik

Hallo ik ben Julia!

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Julia van Schaik en woon samen met mijn man Anselmo Nobel en onze zoon's Oliver en Sepp. 

Ik ben al meer dan 10 jaar gastouder en doe het werk nog steeds met veel plezier. Het is mooi om te zien hoe kinderen zich in de tijd ontwikkelen en ze daarbij te helpen en te begeleiden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zich ontwikkelen op hun eigen tempo. In de opvang doe ik verschillende activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, zingen, spelletjes spelen en lezen. Ook gaan we bij mooi weer graag naar de speeltuin toe en lopen eens langs de diertjes bij de dorpsboerderij. Zowel de speeltuin als de dorpsboerderij zijn op een kleine loopafstand te bereiken. Voor de speeltuin hoeven we zelfs geen weg over te steken, maar natuurlijk is er in de achtertuin ook genoeg ruimte en speelgoed voor de kinderen om zich mee te vermaken.

Ik werk elke maand met een thema. De dagindeling/activiteiten zijn altijd van te voren in te zien door de kinderen en ouder(s) op het informatiebord bij binnenkomst.
07.00 / 09.00      kinderen worden gebracht.
09.00 / 10.00      We starten de dag met knutselen/kleuren.
10.00 / 10.30      Drinken en fruit eten.
10.30 / 11.30      Naar buiten, zingen of lezen.
11.30 / 12.30      Drinken en brood eten.
12.30 / 15.30      Slapen. (voor de andere kinderen lekker spelen of iets anders seizoensgebonden)
15.30 / 16.00      Groente, koekje en drinken.
16.00 / 18.00      Zingen, voorlezen, kleuren, vrij spelen tot papa en/of mama komt.
 
Uiteraard volgen baby’s het ritme dat is besproken met de ouder(s).

Bent u nieuwsgierig? Kijk dan eens op mijn facebookpagina “Gastouder Julia” of neem contact op met Ridder Roeland.

Groetjes, Gastouder Julia


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, De Grutto
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: geen
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: bij uitzondering


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Julia van Schaik?

Christa Zuurendonk schreef op 07 April 2021

Madeleen is een zeer ervaren gastouder die een goed oog heeft voor ieder individueel kind. Ze bespreekt dingen en neemt de tijd voor je. Ze is eerlijk, oplossingsgericht en flexibel. Onze zoon gaat met heel veel plezier naar Madeleen. Het knutselen vind hij altijd erg leuk maar ook het buitenspelen geniet hij van. Al met al een zeer warme, zorgzame en huiselijke gastouder die we aan iedereen zouden aanraden. Zeker aan ouders die het spannend vinden hun kindje voor het eerst naar de opvang te brengen.

Deborah Van zetten schreef op 26 March 2021

Onze dochter gaat sinds dat ze 9 maanden is naar Madeleen. Ze is inmiddels bijna 9 jaar. Onze zoon vanaf 3 maanden en die is nu 5 jaar. Madeleen is een betrouwbare gastouder die alles in goed overleg doet. Duidelijk naar de kinderen. Het is fijn dat ze voor en na school in een huiselijke sfeer tot rust kunnen komen. Een huis vol speelgoed waardoor de kinderen altijd iets te spelen hebben op niveau van het kind. Mijn dochter heeft een allergie en ook daar houdt ze goed rekening mee. Al met al een gastouder om blij mee te zijn.

Diana Kemperman schreef op 23 March 2021

Madeleen is een lieve, zorgzame vrouw die echt met haar hart dit werk doet. Ze is dol op kinderen en geeft ze structuur, duidelijkheid en laat ze zichzelf zijn. Daarnaast gaat Madeleen ook veel met de kinderen naar buiten, iets wat ik als ouder erg belangrijk vind. Wanneer Madeleen dingen signaleert maakt ze deze bespreekbaar. En als je als vraagouder tegen dingen aanloopt kun je dat ook altijd met haar bespreken. Madeleen neemt dan ook echt de tijd om de kinderen goed over te dragen. Mijn kinderen gaan nog altijd met veel plezier naar haar toe. Kortom ECHT EEN AANRADER!

Manoek schreef op 04 March 2021

We zijn ontzettend blij met Rinskje. Het is een lieve en betrokken vrouw. Onze kinderen voelen zich er thuis en op hun gemak. Op de reguliere kinderopvang ging het niet zo goed, maar sinds onze kinderen bij Rinskje zijn, zijn ze helemaal vrolijk en blij. Ze willen soms niet eens mee naar huis! Daarnaast vinden we het prettig dat Rinskje gezond eten voor de kinderen ook heel belangrijk vindt. Tot slot is het leuk om te merken dat het hele gezin betrokken is bij de opvang.

Raphaëla schreef op 25 February 2021

Ons zoontje is een beetje ‘noodgedwongen’ terecht gekomen bij een gastouder. Maar oh wat was/is dit een lot uit de loterij! En helemaal met Inge. Ons zoontje was snel overprikkeld, moest erg wennen aan vreemden, duurde altijd erg lang! Maar bij Inge niet! We hebben wen momenten gepland maar Noah voelde zich nog nooit zo snel ergens thuis. Inge geeft een vertrouwd, warm en liefdevol gevoel bij de ouders en ook bij de kindjes. Het huis ziet er altijd spik en span uit. Kinderen worden genoeg uitgedaagd, echt een aanrader!

Sherida Lemsom schreef op 22 February 2021

Wij zijn erg blij met Monique als gastouder voor onze zoon Thieo! Eerst brachten we Thieo naar KOV De Krieltjes, maar deze opvang ging sluiten per 2021. We vonden dit erg jammer en vonden het ook best spannend om een nieuwe opvang te zoeken waar we ons allemaal net zo comfortabel zouden voelen als daar. Gelukkig duurde die zoektocht niet heel lang. We wisten al vrij gauw dat we voor gastouderopvang wilde gaan en werden voorgesteld aan Monique. Dit voelde direct goed voor ons. Monique deelt onze kijk op de opvoeding en heeft dezelfde normen en waarden die we zo fijn vonden bij de oude opvang. Thieo gaat inmiddels al bijna 3 maanden met veel plezier naar Monique, hij is niet verdrietig als we hem wegbrengen en we halen hem altijd weer vrolijk op. Gedurende de dag krijgen we regelmatig leuke foto’s waarop we kunnen zien dat ons vrolijke mannetje zich prima vermaakt. Door dit alles kunnen we zeker met een gerust hart naar ons werk! Monique is een lieve vrouw met een leuk gezin waar we ons altijd welkom voelen. Er is altijd tijd voor een praatje, ongeacht het tijdstip, en verder is ze erg flexibel, open en vriendelijk.

Cherelly schreef op 26 January 2021

Daylen gaat al bijna 2 jaar met heel veel plezier naar José, hij voelt zich helemaal op zijn plek en krijgt van José de ruimte om zich te ontwikkelen, leren, spelen, en vrij te zijn voor wie hij is. Voor José is ieder kind uniek en wordt hier op ingespeeld. Ze gaan vaak de natuur in en zijn regelmatig creatief bezig. Ook gaan ze vaak zingen en dansen en leren ze samen spelen. José is lief, zorgzaam, en heel flexibel. Ze zorgt voor rust en regelmaat bij de kinderen en ze weten waar ze aan toe zijn. Wij zijn ontzettend blij dat Daylen bij José mag zijn.

Lillian schreef op 16 January 2021

Marjolein is een ontzettend lieve vrouw die met heel veel liefde en plezier voor de kinderen zorgt. Onze jongens zitten er nu 3 jaar en genieten ontzetten als ze bij haar zijn. Lekker op stap met de bakfiets, banjeren in de bossen, lekker spelen met water op het plein of leuk knutselen aan huis. Er is veel variatie in activiteiten, ze is consequent en creatief!

Nathalie schreef op 04 January 2021

Rinskje is een lieve gastouder waar onze dochter graag komt. Ook spelen met hond Nala en Rinskje haar kinderen dragen bij aan de warme plek. Rinskje omschrijf ik als: lief, zorgzaam, enthousiast en eerlijk.

Birthe schreef op 04 January 2021

Rinskje is een lieve gastouder, waar mijn kinderen zich direct vanaf het begin thuis voelen. Ze gaan er altijd met veel plezier heen en komen met leuke verhalen thuis. Ze is zorgzaam, lief, vrolijk en enthousiast. De kinderen staan bij haar op nr 1 en dit straalt ze ook uit. Daarnaast hebben haar eigen kinderen ook een leuk aandeel in het contact met de kinderen (wanneer ze thuis zijn). Kortom, een leuke gastouder waar je kind lekker kind kan zijn!!!!!!

Anneke Erdtsieck schreef op 26 November 2020

Onze dochter Sara gaat graag naar haar toe. En komt regelmatig thuis met de leukste knutselwerkjes. ze is een topper!

Anneke Winkelhorst schreef op 17 November 2020

Janine is een lieve gastouder waar we onze dochter zorgeloos achter laten. De kinderen hebben bij Janine veel ruimte om te spelen en te ontdekken zowel binnen als buiten. Wij zijn heel blij met Janine!

Laura schreef op 07 November 2020

Onze dochter heeft een super leuke, gezellige tijd gehad bij Angela. Spelen, leren, wandelen, knutselen alles waar ze elke keer weer naar uitkeek. Ze is betrouwbaar, super lief en sociaal. Wij gaan de tijd erg missen. Noé kijkt er weer naar uit als ze ooit weer naar Angela mag en dan komen we uiteraard weer terug.

Wianda Westra schreef op 30 September 2020

Wat zijn wij blij met José! Onze dochter vind haar helemaal fantastisch, het is háár José. Ze kan 's ochtends niet wachten om te gaan. En vind het met ophalen altijd nog veel te vroeg. José is ontzettend leuk en goed voor de kinderen en is ook echt met ze bezig. Ze leren er heel veel, puzzelen, liedjes zingen, kleuren, knutselen en vooral lekker veel buiten spelen. Ze maakt er iedere keer een feest van samen met het aller liefste hondje Pip.

Manouk van Wilsum schreef op 15 September 2020

Wij zijn ontzettend blij met gastouderopvang PLUK & PLUIS. Ze doet veel leuke dingen met de kinderen, gaat veel naar buiten en houdt ons altijd op de hoogte. We laten onze zoon hier altijd met een goed gevoel achter!

Annelies de Vries schreef op 14 September 2020

Mijn dochter gaat graag naar José. ‘s Ochtends mag ik van haar vooral niet te lang blijven hangen en ‘s middags wil ze vaak niet mee naar huis. Dat geeft aan hoe graag ze er is. Een zeer prettig gevoel voor werkende ouders!! Een superadres waar met liefde en veel creativiteit wordt gespeeld.

Marinka Hardjoprajitno schreef op 13 September 2020

Papaas en mamaas ! Als je op zoek bent naar een gastouder die haar werk vol liefde en passie uitvoert, dan raden wij José aan! José is een warm mens en ontvangt je kindje in alle liefde en veiligheid, inclusief jullie zelf als ouder. Ze ziet het kind zoals hij of zij is en speelt in op zijn of haar behoeften. José is creatief, in alle opzichten van het woord, spontaan, heeft een groot empatisch vermogen en werkt kindvolgend. Daarbij gaat alles in overleg met jou als ouder, een prettig manier van samenwerken om zo samen de ontwikkeling van je kindje te bevorderen! Lieve José, je bent een veilige haven geworden voor Jace en wat gaat hij altijd met plezier naar je toe ♡

Jos de Kroes schreef op 09 September 2020

Bijna een jaar geleden maakten we voor de eerste keer kennis met José, wat een warme, rustige en lieve vrouw. Iedere dag is er wat te beleven, buiten spelen, naar de moestuin en wandelen met Pip. Ook wordt er gezongen, muziek gemaakt en heel veel geknuffeld. Zowel wij als Karlijn zijn erg blij met José, ze is een echte schat!

Simone schreef op 08 September 2020

Ze is lief, zorgzaam, duidelijk, ondernemend en creatief. 5 kernkwaliteiten die wij vinden passen bij deze super fijne gastouder. Onze meiden genoten er met volle teugen. Lekker buiten zijn hoort erbij met deze gastouder. Wij raden haar zeker aan. Ze is een schat!

Mirjam schreef op 08 September 2020

Marjolein is een leuke en lieve gastouder. Ze gaat graag met de kinderen op stap. Een rondje met de bakfiets of even naar een speeltuin. Ook krijgen ze de ruimte om lekker te spelen in en om het huis of iets te knutselen. Mijn 2 kinderen zijn altijd met veel plezier naar haar toe gegaan.

Janet Grootveld schreef op 07 September 2020

Ik ben in contact gekomen met Nikita door onze vorige gastouder. Met Nikita was er meteen een klik en onze oudste ging er heerlijk spelen. Mijn jongste is vanaf 10 weken oud tot 2 jaar bij Nikita geweest. Ze hield altijd erg rekening met het ritme van haar. Ik gaf lang borstvoeding en heb mijn kindjes veel gedragen in doeken en een draagzak. Doordat Nikita hier ook goed weet mee om te gaan kon alles zoals onze kindjes thuis gewend waren door gaan tijdens de opvang. Onze meiden praten nu nog steeds veel over Nikita ondanks dat we 6 maanden geleden al verhuisd zijn. Ze hebben altijd een fijne tijd gehad.

Demi schreef op 05 September 2020

Toen ik na 3 maanden weer moest werken, zag ik daar erg tegen op. Ons zoontje sliep alleen op mijn borst en we hadden nog helemaal geen ritme gevonden. Nikita heeft die zorgen direct weggenomen! Natuurlijk sliep meneer daar direct goed in de ledikant of box. Gedurende de dag krijgen we een update hoe het gaat met regelmatig een foto. Nikita luistert goed naar de wensen van de ouder en zal altijd overleggen als ze een ander voorstel heeft. Ze speelt met de kinderen en leert ze nieuwe dingen. Ons zoontje, van ondertussen bijna 2 jaar, voelt zich er thuis! Nikita is een hele lieve gastouder die met alle liefde voor de kindjes zorgt!

Rosanne van Velzen schreef op 04 September 2020

Superlieve leuke gastouder! Ons zoontje heeft een geweldige tijd gehad bij Nikita!

Marlies Eikelboom schreef op 26 July 2020

Altijd lol bij Floddertje! Een hele lieve gastouder waar onze kinderen heel graag naar toe gingen. Lekker buiten banjeren als het goed weer is en op stap met de bakfiets. Leuk en relaxed sfeertje met alle tijd en liefde voor de floddertjes.

Marlies Eikelboom schreef op 26 July 2020

Lief, geduldig, duidelijk, creatief, gezelligheid, engelengeduld, oplossingen, goed gesprek zijn nog maar een paar steekwoorden van Alinda. Puk is bij haar met zoveel plezier gegaan dat school nog wel een jaartje mocht wachten. Even op de koffie bij opa en oma, knuffelen met Lola, lekker spelen met de jongens en als het genoeg was dan even een dvd. Zelfs dat ze nu ze 7 is heeft ze het nog steeds over Alinda. Een fijne plek waar ze tot rust kunnen komen en zich heerlijk kunnen ontwikkelen.

Joukeline Geerds schreef op 23 July 2020

Onze kids gingen eerst samen naar Lisa. Sinds de oudste naar school gaat, gaat onze jongste naar Lisa. En heel soms gaan ze samen. Wij zijn erg tevreden over de opvang. Er word veel geboden aan ontwikkeling en er is veel uitdaging. Onze jongste gaat er met veel plezier heen! Lisa heeft een groot hart voor haar werk. Wat ook ontzettend leuk is: de werkjes die er gemaakt worden! Overal in ons huis is wel iets moois vinden 😊

Ilona schreef op 22 July 2020

Wat zijn wij enorm blij met ‘onze’ Rianne! De kinderen gaan met enorm veel plezier naar haar toe. De kinderen gaan lekker naar buiten, spelen samen, lezen een boekje of knutselen gezellig. Rianne zorgt altijd wel voor wat leuks. Wij hadden niet blijer kunnen zijn dan met de goede zorgen van Rianne!

Katja schreef op 18 July 2020

Onze dochters komen graag bij Monique en dat is erg fijn. Ze knutselen vaak en hebben hele verhalen over de leuke dingen die ze hebben gedaan. Het is een gezellige omgeving bij Monique thuis, met veel speelgoed en vaak ook een paar andere kinderen. In de omgang is Monique erg prettig; ze is vriendelijk, attent en flexibel. Wij zijn erg blij met Monique als gastouder!

Mieke Kemper schreef op 14 July 2020

Ik zou Monique als gastouder aan iedereen aanraden. Onze meiden zijn er beide 12 jaar geweest (toen kwamen alleen onze kinderen nog bij Monique). Zij hebben het altijd heel leuk gevonden bij Monique en gingen er met veel plezier naar toe. Er werd altijd veel geknutseld. Monique is heel creatief. Ook bij elke feestdag kwam er een knutselwerkje in het thema mee naar huis. Ook konden ze altijd hun verhaal bij Monique kwijt. Monique is altijd heel geïnteresseerd en kan goed luisteren. De regels waren heel duidelijk. Ondanks dat er veel gespeeld werd altijd een opgeruimd en schoon huis. Monique zorgde ook altijd voor passend en afwisselend speelgoed. Ik vond het prettig dat mijn kinderen in een huiselijke sfeer werden opgevangen. Wij zijn altijd heel blij geweest met Monique als onze gastouder.

Chantal & Kieran Vilijn schreef op 13 July 2020

Onze dochter is altijd met veel plezier bij Mariska in de opvang geweest. Het fijne gevoel van een thuis omgeving maar gecombineerd met de leerstijlen en ontwikkelingen van de opvang. Mariska was meer dan een gastouder voor Lexie. Ze heeft zoveel geleerd van Mariska. Buiten haar werk om was Mariska ook altijd heel open en gezellig naar de ouders toe. Alles ging in overleg zodat er zowel thuis als bij de opvang 1 lijn was voor de kids. Mariska bood onze dochter een 2de thuis en dat deed ze altijd met veel liefde. Ik mag van geluk spreken dat Lexie haar eerste jaren bij de opvang bij Mariska heeft mogen doorbrengen.

Sabina bot schreef op 13 July 2020

Alinda is een lieve gastouder. Ze heeft duidelijke regels..ze biedt de kinderen structuur en regelmaat. Er is een goede sfeer in huis met veel gezelligheid. Er is voldoende speelgoed voor de kinderen. Ze heeft een mooie grote tuin waar de kinderen ook heerlijk kunnen spelen. Er wordt regelmatig aan de eettafel een activiteit gedaan. Knutselen, puzzelen. Mijn 2 jongens gingen altijd met heel veel plezier naar alinda toe. En zelfs nu ze niet meer naar Alinda gaan vragen ze wanneer ze weer bij Alinda mogen spelen. Wij zouden Alinda zeker aanraden bij andere ouders.

Channah schreef op 13 July 2020

Vanaf de kennismaking altijd al een goed gevoel gehad bij Maaike als gastouder. En dat is altijd zo gebleven. We zijn dus erg blij en gelukkig met Maaike als gastouder en hebben alle vertrouwen. Onze dochter gaat met veel plezier een dag naar Maaike toe en is gek op haar. Er hangt een fijne, rustige en warme sfeer in huis. Ook is er altijd een goede en prettige communicatie en onze dochter komt voldaan en ontspannen terug. We merken dat ze lekker zichzelf kan zijn en kan ontwikkelen. Voor ons is dit dus echt de beste keuze geweest voor opvang!

Marijke schreef op 12 July 2020

Dayelle is een enthousiaste gastouder die steeds weer leuke activiteiten bedenkt om te doen met de kinderen. Knutsels maken binnen een bepaald thema, zo nu en dan nieuw uitdagend speelgoed, lekker naar de speeltuin. Dayelle heeft een mooie kindvriendelijke tuin. Wat mooi was om terug te horen en te lezen in het overdrachtboekje was, dat Dayelle ruimte en tijd vrij maakt om met ieder kind apart iets te knutselen of even te spelen. De kinderen worden echt in het gezin opgenomen.

Michelle Boomsma schreef op 10 July 2020

Onze dochter gaat heel graag naar Alinda. Dat was voor mij heel belangrijk, dat zij het naar haar zin heeft. Ze is heel actief met de kinderen bezig, dat blijkt uit de verhalen van onze dochter. Wanneer wij onverwachts extra opvang nodig hebben is onze dochter meer dan welkom en wordt met open armen ontvangen. Wij kunnen ons geen betere gastouder wensen.

Anneke Wemmenhove schreef op 09 July 2020

Cisca is echt een topper! We kennen haar al sinds ze voor de klas stond en nu als gastouder. Ze is duidelijk, lief en geduldig. Een veilige, gezellige plek om je grootste schat naar toe te brengen! Absoluut een aanrader!

Y. Scholtens schreef op 09 July 2020

Monique is de beste gastouder voor onze kinderen geweest die wij maar konden wensen. Ze is ontzettend lief, neemt tijd voor de kinderen, knutselt veel met de kinderen en ze gaat regelmatig op stap naar een speeltuin. Onze dochters vinden het erg jammer dat ze eigenlijk al "te groot" zijn om nog naar Monique te gaan. Het is voor hun echt een feestje om een dag bij Monique te zijn!

Nynke schreef op 09 July 2020

Wij zijn al vijf jaar heel blij met Rianne. Ze is rustig, helder en stabiel. Ze is heel liefdevol naar de kinderen. Ze geeft ze ruimte, doet altijd leuke dingen met ze en daagt ze uit. De kinderen hebben er veel plezier en voelen zich er prettig.

Sabina bot schreef op 08 July 2020

Mijn zoontje heeft het altijd erg naar zijn zin bij Monique. De structuur en regelmaat die ze geeft daar ben ik erg blij mee. Ze gaat regelmatig met de kinderen naar buiten. Er is voldoende speelgoed voor de kinderen. Ze is erg betrokken met de kinderen. Wij zijn blij dat wij Monique als gastouder hebben.

Paulien Venema schreef op 08 July 2020

Alinda heeft ons al meerdere keren uit de brand geholpen en onze jongens met open armen ontvangen! Mijn enige "eis" is altijd dat ik mijn kinderen achter kan laten bij iemand die werkt vanuit haar hart. Bij Alinda is dit zeer zeker het geval! Mijn jongens voelden zich welkom bij haar!

Saskia Steenhuis schreef op 08 July 2020

Bij Monique heerst er rust in huis. Er wordt regelmaat en structuur geboden. De regels en afspraken zijn er duidelijk. Er is veel aandacht voor het kind. Er wordt regelmatig buiten gespeeld en er ontstaan mooie knutsels aan de keukentafel. Monique kan ook erg mooi voorlezen. De kinderen hangen aan haar lip. Tijdens de corona quarantaine maakte ze wekelijks een video waarin ze een boekje voorleest. En bracht ze iets om te knutselen aan huis. Monique is erg betrokken! Mijn zoon heeft het altijd naar zijn zin gehad.

Saskia Steenhuis schreef op 08 July 2020

Bij Alinda thuis is het altijd een gezellige boel. Ruimte om te spelen en er wordt veel aan tafel geknutseld en gefrobeld. Regelmatig wordt er een speeltuin bezocht en de hond uitgelaten. Elke ochtend is de tafel gedekt om gezellig samen te ontbijten. Er hangt een fijne sfeer en er is echt aandacht voor het kind. De regels en afspraken zijn duidelijk. Al met al ging mijn zoon heel graag naar Alinda toe!

Sigrid Breunesse schreef op 08 July 2020

Dayelle is een hele lieve gastouder voor onze zoon Thomas. Zelfs tijdens de corona kwam ze leuke knutsels langsbrengen. Een keertje extra oppassen is meestal geen probleem. Het is een tweede gezin voor Thomas. We laten onze zoon met een gerust hart achter bij haar.

Leonie IJmker schreef op 07 July 2020

Onze kleinste boef Liam is een paar maandjes bij Monique geweest. Liam kende Monique al vanaf school omdat onze kinderen bij elkaar in de klas zitten. Het ging niet altijd vlekkeloos om Liam bij Monique achter te laten. Soms wilde hij bij voorbaat al niet heen. Maar als Liam er eenmaal was en mama of oma was weer weg dan kregen we al weer een foto van Monique met een blije spelende Liam....) Monique is zeer geduldig en erg lief voor de kinderen. Liam heeft een raar einde bij Monique gehad omdat de Corona periode toen aanbrak. Dat was erg jammer. Maar toen alles weer wat soepeler werd en we weer naar Monique toe mochten hebben we Monique alsnog even in het zonnetje gezet en heeft Liam een mooi hart geverfd voor Monique. Monique bedankt voor alles....

Esther schreef op 07 July 2020

Onze kinderen zijn altijd met veel plezier naar gastouderopvang de Toffe Peertjes gegaan. Hier krijgen ze alle ruimte om te spelen, knutselen en nieuwe dingen te leren. Rianne is een erg fijne gastouder. Ze is rustig, zorgzaam en lief voor de kinderen. Er is veel leuk speelgoed aanwezig en ook worden ze uitgedaagd voor een knutselwerkje. Daarnaast neemt Rianne de kinderen vaak mee naar bijvoorbeeld de kinderboerderij. Bij Rianne voelden onze kinderen zich veilig en konden ze zichzelf zijn. Met een gerust hart brachten wij onze kinderen bij haar!

Jessica Wolf schreef op 07 July 2020

Onze dochter Elize heeft het heel erg fijn gehad bij Dayelle. Ze ging er met heel veel plezier heen. Vaak kwam ze met mooie knutsels en hele verhalen thuis. Als ik Elize wat eerder wilde brengen of later wilde ophalen was dit altijd te bespreken en eigenlijk nooit een probleem. Contact was altijd fijn en zo nu en dan werden er foto's gestuurd zodat je als ouder kon zien wat ze aan het doen waren. Wij zijn heel erg tevreden en vinden het jammer dat het voor ons voorbij is.

Guleser Bilgili schreef op 06 July 2020

Wat hebben wij geluk met Inge, onze lieve, zorgzame gastouder! Onze eerste ervaring met gastouderopvang en gelijk met een goed gevoel mijn kinderen achter gelaten. De klik was er meteen! Hele schone, veilige opvangruimte. Een aparte speelkamer met heel veel leuk speelgoed. Ze doet zoveel verschillende activiteiten met de kids waardoor ze zich helemaal niet hoeven te vervelen. Mijn oudste 2 dochters hebben met heel erg veel moeite afscheid moeten nemen van Inge, dat zegt denk ik ook wel genoeg. Mijn jongste meid heeft het geluk dat ze nog een paar jaartjes naar Inge kan!

Seline schreef op 06 July 2020

Wij vertrouwen met een gerust hart onze drie kinderen toe aan de goede zorgen van Rianne. De kinderen genieten van het vele speelgoed, de wandelingen naar de kinderboerderij of speeltuinen en het voorlezen door Rianne. Als ouders worden we altijd goed geïnformeerd door Rianne en is het altijd mogelijk aanvullende afspraken te maken.

Liesbeth schreef op 02 July 2020

Marjolein zorgt alweer 3 jaar voor onze zoon. Ze is creatief, onderneemt graag uitjes, is consequent, denkt graag mee en ze is bovenal vrolijk en liefdevol met de kinderen. Je ziet dat ze plezier heeft in haar vak. Kortom, een echte aanrader voor de kids uit heel Dronten en omgeving.

Hiekje Dijs schreef op 01 July 2020

Wat wij ontzettend fijn vinden aan Monique is de huiselijke setting die zij biedt. Ze geeft ons het gevoel dat ze onze kinderen graag ziet en ze gaan graag naar haar toe. De leukste knutselwerkjes krijgen ze mee. En we horen liedjes die we zelf nooit hebben geleerd. Een betere gastouder dan Monique kunnen wij ons niet wensen!

Armin schreef op 01 July 2020

Wij brengen onze zoon inmiddels al meer dan een half jaar naar Linda, in beginsel vonden wij dat spannend, maar al vrij snel ging dat met een gerust hart. Dat komt doordat onze zoon het prima naar zijn zin heeft bij haar en de andere kinderen. Linda is een spontane en energieke vrouw die wel raad weet met kinderen. Ze heeft altijd wel een thema waar iets mee gedaan wordt. Wat natuurlijk hartstikke leuk is voor de kinderen.

Marleen Valk schreef op 01 July 2020

Ontzettend lieve, leuke en creatieve gastouder! Onze dochter gaat er met plezier naartoe en vind het jammer dat als ze naar school gaat niet meer naar Linda kan. Je voelt de rust in huis. Onderlinge communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren!

Iryna schreef op 29 June 2020

Ons dochtertje gaat al ruim 1.5 jaar bij de gastouder Monique van Hartendiefjes! Ze gaat altijd met veel plezier naar haar Miek en heeft het erg naar haar zin. Wij zijn erg blij met Monique. Ze is een gastouder die veel liefde en aandacht heeft voor de kinderen. Als onze dochter naar school gaat, gaan we Monique zeker missen!

Irene Bakker schreef op 25 June 2020

Een top gastouder!! Onze dochter komt bij Rosa vanaf haar eerste jaar. Ze is nu bijna 4 en gaat er nog steeds met veel plezier heen. Rosa is ontzettend lief en geduldig. Zowel binnen als buiten worden er leuke activiteiten gedaan. De kinderen hebben er alle vrijheid in alle veiligheid. Wij brengen onze dochter met een glimlach naar Rosa en halen haar er weer met een glimlach op. Wij zijn blij dat wij destijds de keuze voor gastouderopvang gemaakt hebben. Het is voor ons een enorm voordeel ten opzichte van het kinderdagverblijf vanwege de flexibiliteit. We zullen Rosa echt missen als onze dochter straks naar school gaat. Een gastouder om aan te bevelen! Wij zijn zeer tevreden!

Evelien van den Brink schreef op 22 June 2020

Onze kinderen hebben het ontzettend naar hun zin bij Lisa. Ze heeft een heerlijke ruimte waar ze worden opgevangen en ze doet veel leuke dingen met de kinderen. Voor ons als ouders is ze ook heel prettig in de omgang. We laten de kinderen met een gerust hart bij Lisa achter!

Jessica Broeders schreef op 11 June 2020

Onze zoon gaat nu ongeveer 1,5 jaar met veel plezier naar Rosa! Een aantal steekwoorden die wij bij Rosa vinden passen: Geduldig op 1!, lief, kind krijgt de vrijheid om op een veilige manier te ontdekken en spelen, huiselijke sfeer, kleinschalig, leuke kleinschalige activiteiten. Wij zijn zeer tevreden over de opvang! Een gastouder om zeker aan te bevelen.

Minal Woning schreef op 09 June 2020

Wij zijn ontzettend blij met Lisa als gastouder. Ons kereltje heeft baat bij rust en de individuele kijk naar het kind en dat doet Lisa heel goed! Ze is super lief voor hem en geeft hem de tijd en ruimte om te wennen aan nieuwe situaties. Ze doet leuke dingen en staat open voor een leuk gesprekje (zowel persoonlijk als via de app) en houdt ons op de hoogte dmv foto’s en filmpjes. En heeft een super mooie aparte opvang ruimte. Wij brengen onze zoon met een gerust en liefdevol hart naar Lisa

Deborah schreef op 03 June 2020

Jaaa lieve vraagouders, ik raad Jose met 100% aan. Ze geeft zoveel liefde en wamte aan de kinderen, ze is ondernemend, positief, creatief en vooral zorgt ze enorm goed voor de kinderen. Jose je bent een topper! Fijn dat Julian bij jou zichzelf mag en kan zijn en zoveel plezier bij je heeft.

Wendy Livestro schreef op 14 May 2020

Wij kunnen ons geen betere gastouder bedenken dan Marina. De liefde en aandacht die zij voor de kinderen heeft is iets waar wij haar in prijzen. Ze behandelt de oppas kindjes als eigen en dat maakt dat ook de kinderen een speciale band met haar opbouwen. Kortom een echte aanrader.