Julia van Schaik

Hallo ik ben Julia!

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Julia van Schaik en woon samen met mijn man Anselmo Nobel en onze zoon's Oliver en Sepp. 

Ik ben al meer dan 10 jaar gastouder en doe het werk nog steeds met veel plezier. Het is mooi om te zien hoe kinderen zich in de tijd ontwikkelen en ze daarbij te helpen en te begeleiden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zich ontwikkelen op hun eigen tempo. In de opvang doe ik verschillende activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, zingen, spelletjes spelen en lezen. Ook gaan we bij mooi weer graag naar de speeltuin toe en lopen eens langs de diertjes bij de dorpsboerderij. Zowel de speeltuin als de dorpsboerderij zijn op een kleine loopafstand te bereiken. Voor de speeltuin hoeven we zelfs geen weg over te steken, maar natuurlijk is er in de achtertuin ook genoeg ruimte en speelgoed voor de kinderen om zich mee te vermaken.

Ik werk elke maand met een thema. De dagindeling/activiteiten zijn altijd van te voren in te zien door de kinderen en ouder(s) op het informatiebord bij binnenkomst.
07.00 / 09.00      kinderen worden gebracht.
09.00 / 10.00      We starten de dag met knutselen/kleuren.
10.00 / 10.30      Drinken en fruit eten.
10.30 / 11.30      Naar buiten, zingen of lezen.
11.30 / 12.30      Drinken en brood eten.
12.30 / 15.30      Slapen. (voor de andere kinderen lekker spelen of iets anders seizoensgebonden)
15.30 / 16.00      Groente, koekje en drinken.
16.00 / 18.00      Zingen, voorlezen, kleuren, vrij spelen tot papa en/of mama komt.
 
Uiteraard volgen baby’s het ritme dat is besproken met de ouder(s).

Bent u nieuwsgierig? Kijk dan eens op mijn facebookpagina “Gastouder Julia” of neem contact op met Ridder Roeland.

Groetjes, Gastouder Julia


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, De Grutto
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: geen
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: bij uitzondering


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Julia van Schaik?

Hiekje Dijs schreef op 01 July 2020

Wat wij ontzettend fijn vinden aan Monique is de huiselijke setting die zij biedt. Ze geeft ons het gevoel dat ze onze kinderen graag ziet en ze gaan graag naar haar toe. De leukste knutselwerkjes krijgen ze mee. En we horen liedjes die we zelf nooit hebben geleerd. Een betere gastouder dan Monique kunnen wij ons niet wensen!

Armin schreef op 01 July 2020

Wij brengen onze zoon inmiddels al meer dan een half jaar naar Linda, in beginsel vonden wij dat spannend, maar al vrij snel ging dat met een gerust hart. Dat komt doordat onze zoon het prima naar zijn zin heeft bij haar en de andere kinderen. Linda is een spontane en energieke vrouw die wel raad weet met kinderen. Ze heeft altijd wel een thema waar iets mee gedaan wordt. Wat natuurlijk hartstikke leuk is voor de kinderen.

Marleen Valk schreef op 01 July 2020

Ontzettend lieve, leuke en creatieve gastouder! Onze dochter gaat er met plezier naartoe en vind het jammer dat als ze naar school gaat niet meer naar Linda kan. Je voelt de rust in huis. Onderlinge communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren!

Iryna schreef op 29 June 2020

Ons dochtertje gaat al ruim 1.5 jaar bij de gastouder Monique van Hartendiefjes! Ze gaat altijd met veel plezier naar haar Miek en heeft het erg naar haar zin. Wij zijn erg blij met Monique. Ze is een gastouder die veel liefde en aandacht heeft voor de kinderen. Als onze dochter naar school gaat, gaan we Monique zeker missen!

Irene Bakker schreef op 25 June 2020

Een top gastouder!! Onze dochter komt bij Rosa vanaf haar eerste jaar. Ze is nu bijna 4 en gaat er nog steeds met veel plezier heen. Rosa is ontzettend lief en geduldig. Zowel binnen als buiten worden er leuke activiteiten gedaan. De kinderen hebben er alle vrijheid in alle veiligheid. Wij brengen onze dochter met een glimlach naar Rosa en halen haar er weer met een glimlach op. Wij zijn blij dat wij destijds de keuze voor gastouderopvang gemaakt hebben. Het is voor ons een enorm voordeel ten opzichte van het kinderdagverblijf vanwege de flexibiliteit. We zullen Rosa echt missen als onze dochter straks naar school gaat. Een gastouder om aan te bevelen! Wij zijn zeer tevreden!

Evelien van den Brink schreef op 22 June 2020

Onze kinderen hebben het ontzettend naar hun zin bij Lisa. Ze heeft een heerlijke ruimte waar ze worden opgevangen en ze doet veel leuke dingen met de kinderen. Voor ons als ouders is ze ook heel prettig in de omgang. We laten de kinderen met een gerust hart bij Lisa achter!

Jessica Broeders schreef op 11 June 2020

Onze zoon gaat nu ongeveer 1,5 jaar met veel plezier naar Rosa! Een aantal steekwoorden die wij bij Rosa vinden passen: Geduldig op 1!, lief, kind krijgt de vrijheid om op een veilige manier te ontdekken en spelen, huiselijke sfeer, kleinschalig, leuke kleinschalige activiteiten. Wij zijn zeer tevreden over de opvang! Een gastouder om zeker aan te bevelen.

Minal Woning schreef op 09 June 2020

Wij zijn ontzettend blij met Lisa als gastouder. Ons kereltje heeft baat bij rust en de individuele kijk naar het kind en dat doet Lisa heel goed! Ze is super lief voor hem en geeft hem de tijd en ruimte om te wennen aan nieuwe situaties. Ze doet leuke dingen en staat open voor een leuk gesprekje (zowel persoonlijk als via de app) en houdt ons op de hoogte dmv foto’s en filmpjes. En heeft een super mooie aparte opvang ruimte. Wij brengen onze zoon met een gerust en liefdevol hart naar Lisa

Deborah schreef op 03 June 2020

Jaaa lieve vraagouders, ik raad Jose met 100% aan. Ze geeft zoveel liefde en wamte aan de kinderen, ze is ondernemend, positief, creatief en vooral zorgt ze enorm goed voor de kinderen. Jose je bent een topper! Fijn dat Julian bij jou zichzelf mag en kan zijn en zoveel plezier bij je heeft.

Wendy Livestro schreef op 14 May 2020

Wij kunnen ons geen betere gastouder bedenken dan Marina. De liefde en aandacht die zij voor de kinderen heeft is iets waar wij haar in prijzen. Ze behandelt de oppas kindjes als eigen en dat maakt dat ook de kinderen een speciale band met haar opbouwen. Kortom een echte aanrader.