Marina Hendriksen

Hallo ik ben Marina!

Gastouderopvang MaMarina, daar ben ik de eigenaar van. Wat heerlijk om dat te kunnen zeggen. MaMarina zijn van al die kleine kindjes die verspreid over 4 dagen bij mij komen ontwikkelen en zorg vragen. Voor mij geen leuker werk dan dit. Samen met mijn man en 3 jonge kinderen woon ik in een fijn huis waar alle ruimte is om te leren, te spelen en liefde te ontvangen en te geven.

Bij MaMarina werken we met thema’s. Soms een thema waar we veel van kunnen leren (bijv. kleuren) en soms een thema waar we vooral onze fantasiespel goed bij kunnen gebruiken (bijv. ziek zijn). Omdat geen één kindje hetzelfde is en we helemaal niks moeten, kan elk kindje zich ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo. Met veel liefde en geduld een kindje iets aanleren of zien dat een kindje leert van andere kinderen is fantastisch. Voor de allerkleinsten is er de ruimte en speelgoed om zelf te ontdekken en te spelen. En zo bied ik elk kindje dat hier komt iets aan wat past bij de ontwikkelingsfase. MaMarina werkt met een vast dagritme. Dit geeft de kinderen het gevoel van veiligheid, zekerheid en zelfvertrouwen. Maar ook hierin speelt het eigen ritme van het kind een rol. Vooral bij de allerkleinsten.

Wil je meer weten over Gastouderopvang MaMarina? Neem dan eens een kijkje op mijn site www.gastouderopvang-MaMarina.nl en schroom niet om contact op te nemen.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: de gilden, dronten west
Leeftijdscatagieën: 0 - 4 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO opvang: nee
Ophalen van scholen: nee  
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 17.30 uur
Dinsdag 07.00 - 17.30 uur
Donderdag 07.00 - 17.30 uur
Vrijdag 07.00 - 17.30 uur

Wat zeggen anderen over Marina Hendriksen?

Wendy Livestro schreef op 14 May 2020

Wij kunnen ons geen betere gastouder bedenken dan Marina. De liefde en aandacht die zij voor de kinderen heeft is iets waar wij haar in prijzen. Ze behandelt de oppas kindjes als eigen en dat maakt dat ook de kinderen een speciale band met haar opbouwen. Kortom een echte aanrader.

schrijf een review voor Marina Hendriksen