Mariska van Meer

Hallo ik ben Mariska!

Ik ben Mariska, geboren in 1983 en getrouwd met Martin en moeder van een prachtige dochter (maart 2020). Wij wonen in Dronten Zuid (en verhuizen medio maart 2021 naar Dronten-West) heten jullie van harte welkom bij Polderpret!

Van 2004 tot 2014 heb ik op kinderdagverblijven gewerkt met verschillende leeftijden en vanaf januari 2017 ben ik gastouder. 

Werken met kinderen is wat ik het allerliefste doe. De onbezorgdheid die kinderen hebben, de eerlijkheid en oprechtheid, en hoe ze kunnen genieten van alles, dat is wat mij blij maakt. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Een veilige en liefdevolle basis wil ik geven waarin uw kind zich op eigen manier en eigen tempo kan ontwikkelen. 

Elk kind is uniek en ieder kind is anders en daar hou ik rekening mee. Dit betekent dat ik u kind niet alleen aanmoedig tot spel en ontwikkeling maar ook de rust en regelmaat bied die het nodig heeft.

U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en neem eens een kijkje op www.gastouderpolderpret.nl. Wie weet, tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Mariska van Meer


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-Zuid (Mariska verhuisd medio 2021 naar Dronten-West)
Leeftijdscategorieën: 0 - 4 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen


Opvangtijden

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Mariska van Meer?

Chantal & Kieran Vilijn schreef op 13 July 2020

Onze dochter is altijd met veel plezier bij Mariska in de opvang geweest. Het fijne gevoel van een thuis omgeving maar gecombineerd met de leerstijlen en ontwikkelingen van de opvang. Mariska was meer dan een gastouder voor Lexie. Ze heeft zoveel geleerd van Mariska. Buiten haar werk om was Mariska ook altijd heel open en gezellig naar de ouders toe. Alles ging in overleg zodat er zowel thuis als bij de opvang 1 lijn was voor de kids. Mariska bood onze dochter een 2de thuis en dat deed ze altijd met veel liefde. Ik mag van geluk spreken dat Lexie haar eerste jaren bij de opvang bij Mariska heeft mogen doorbrengen.

schrijf een review voor Mariska van Meer