Miranda Post

Hallo ik ben Miranda!

Mijn naam is Miranda Post (26 juni 1973), ik woon in Dronten met mijn man Arjan Strooper. Wij zijn de trotse ouders van Adinda (1998), Mandy (2000) en Dylan (2002).

Ik ben al jong begonnen met dwarsfluit spelen. Na de Middelbare school heb ik het Conservatorium (HBO) gedaan en werd docerend musicus op mijn favoriete instrument. Dwarsfluit spelen is nu nog steeds een grote hobby en ik speel al vanaf mijn elfde jaar in blaasorkesten. Verder houd ik van lezen, zingen en wandelen in de natuur. Tijdens mijn studie heb ik Arjan ontmoet en we zijn dus al een hele tijd samen. Ik ben een lange periode vooral thuis geweest voor de kinderen en gaf tussendoor dwarsfluitlessen. Toen de kinderen wat ouder waren heb ik een studie SPW 3 gevolgd richting basisonderwijs (klassenassistent) en ik heb daarnaast, om wat bij te verdienen, in de thuiszorg gewerkt. Ik heb mijn EHBO-eenheidsdiploma gehaald (incl. kinder EHBO), die ik nog steeds geldig houd door oefenavonden te volgen bij een EHBO-vereniging. In 2015 ben ik met mijn gezin in Dronten komen wonen. Vanaf dat moment werd ik vrijwilliger bij Peuterspeelzaal Dribbel (2 ochtenden in de week), vrijwilliger bij Homestart (gezinsondersteuning) en overblijfmoeder bij OBS De Klimboom. Dit ben ik vooral gaan doen om veel werkervaring op te doen. Ik ben er op deze manier achter gekomen dat werken met kinderen het mooiste is dat er bestaat voor mij.

Vanaf mei 2016 verzorg ik met heel veel plezier opvang aan huis via Ridder Roeland. Goed contact met de ouders is voor mij net zo belangrijk als de omgang met de kinderen. Er komt veel vertrouwen bij kijken om een vreemde in je huis toe te laten die voor jouw kinderen gaat zorgen. Dit vertrouwen houdt in dat ze in goede, liefdevolle handen zijn en dat daarnaast de opvoedstijl en normen en waarden van de ouders serieus genomen worden en zo veel mogelijk worden toegepast. Natuurlijk neem ik ook mijn eigen levenservaring en normen en waarden mee, maar ik merk dat er vaak genoeg overeenkomsten zijn om samen verder te kunnen. Als ik naar mijn eigen opvoedstijl kijk, dan zijn de belangrijkste dingen voor mij liefde, aandacht, respect, naar elkaar luisteren, ruimte geven om te groeien en zelfstandig te worden, voor jezelf leren opkomen, aanmoedigen en ondersteunen. Ook heel belangrijk is samen plezier maken, lachen (ben in voor een grapje) en spelen.

Ik vind het belangrijk om met kinderen naar buiten te gaan en ze zelf, als ze oud genoeg zijn, buiten te laten spelen. Kinderen verblijven tegenwoordig te vaak voor een beeldscherm in huis. Activiteiten die ik leuk vind om samen met kinderen te ondernemen zijn o.a. voorlezen, zingen, knutselen, spelletjes, naar het bos, speeltuin, kinderboerderij etc.

Als u op zoek bent naar opvang aan huis, dan kijk ik ernaar uit om kennis te maken en te kijken wat ik voor uw gezin kan betekenen.


Soort opvang: in huis opvangkinderen
Plaats, wijk: Dronten
Leeftijdscategorieën: 0 - 12 jaar
Huisdieren: geen probleem
Mogelijkheid BSO-opvang: in overleg

Opvangdagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Vrijdag tijden in overleg

Wat zeggen anderen over Miranda Post?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Miranda Post.

schrijf een review voor Miranda Post