Mirjam Ormel

Hallo ik ben Mirjam!

Ik woon samen met mijn dochter van 6 in Biddinghuizen. Na een aantal jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt ben ik in mijn vorige woonplaats begonnen als gastouder in mijn eigen huis. Toen ik naar Biddinghuizen verhuisde ben ik aan huis gaan werken, dit bevalt me heel goed. Als gastouder aan huis ben je verantwoordelijk voor de zorg van de gastkinderen in hun eigen woonomgeving. Je stimuleert de ontwikkeling, onderneemt leuke activiteiten, werkt met verschillende thema’s en je houdt van creatief bezig zijn. 
Daarnaast vinden sommige ouders het fijn als het avondeten voorbereid is aan het einde van de dag en dat het huis weer netjes is. Je bent de nanny van dit gezin en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Op dit moment heb ik twee gezinnen. Dinsdag en vrijdag mag ik zorg dragen voor een jongentje van 3 en een meisje van 0. Op donderdag ben ik gastouder van twee meisjes van 3 en 1. Ik heb het erg naar mijn zin en de kids en hun ouders zijn heel tevreden.

Bij beide gezinnen wordt er graag geknutseld, buiten gespeeld en met de duplo gebouwd. Ook koekjes bakken, even naar de supermarkt of spelen bij Avontura kunnen behoren tot de activiteiten van de dag.

Mijn 4e dag (de maandag) ben ik nog beschikbaar voor een nieuw gezin.


Soort opvang: Bij de vraagouders thuis
Plaats, wijk: Dronten
Leeftijdscatagorieën: 0-12 jaar
Beschikbaar op: op dit moment 
Huisdieren: Nee
Mogelijkheid BSO-opvang: Ja
Ophalen van scholen: Naar wens
Bijzonderheden: Op dit moment alleen nog beschikbaar op maandag


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 17.30 uur

Wat zeggen anderen over Mirjam Ormel?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Mirjam Ormel.

schrijf een review voor Mirjam Ormel