Monique Vink

Hallo ik ben Monique!

Geboren op 10 maart 1964 te Rotterdam. Ik heb zeven jaar in Schiedam gewoond en sinds 1993 woon ik in Swifterbant. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en dochter die inmiddels beiden studeren.

Zelf heb ik gestudeerd aan HBO Lerarenopleiding Delft en ben afgestudeerd in tekenen en textiele werkvormen. Sinds 2004 ben ik gastouder (gastouder Toeletoele). Dit doe ik met veel plezier. Het is steeds weer een feest de ontwikkeling en diversiteit van de kindjes mee te mogen maken. Ik werk volgens het pedagogisch beleidsplan van gastouderbureau Ridder Roeland, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft. Hieraan geef ik op eigen wijze invulling. Belangrijk vind ik dat de kinderen het naar hun zin hebben en ieder zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen met de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben en bij hen past. Ik bied een duidelijke structuur, zodat kinderen zich veilig voelen. Er wordt veel gezongen, voorgelezen en geknutseld en er is voor elke leeftijd voldoende speelmateriaal aanwezig. Omdat ik buitenlucht belangrijk vind, spelen we regelmatig buiten en wordt dit vaak gecombineerd met een bezoekje aan een speeltuintje en/of de winkels. Mijn doel is ieder kindje een fijne, gezellige en leerzame opvang te bieden. Bekijk mijn website: www.gastouderopvangtoeletoele.nl 


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Swifterbant, Kampwijk
Leeftijdscategorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: geen
Mogelijkheid BSO opvang: nee
Ophalen van scholen: nee  
Bijzonderheden: geen


 

Opvangdagen

Maandag 7:00- 17:15 uur
Dinsdag 7:00- 17.15 uur
Donderdag 7:00- 17:15 uur

Wat zeggen anderen over Monique Vink?

Jennifer de Bruin schreef op 24 January 2023

Ons zoontje gaat vanaf juni/juli 2022 naar Monique. Hier gaat hij vanaf het begin al met erg veel plezier naar toe. Monique heeft een erg fijn ritme met de kindjes en wij merken dat dit voor ons zoontje erg goed werkt, zo weet hij waar hij aan toe is. Er wordt erg veel geknutseld en hierdoor krijgen wij de mooiste en leukste knutselwerkjes thuis, daarnaast worden er ook veel leuke verhaaltjes gelezen en liedjes gezongen, zelfs liedjes die voor ons nog nieuw zijn! Wij als ouders hebben een erg fijn gevoel bij Monique en ook alle vertrouwen in haar, wij laten ons zoontje met een gerust hart bij haar om te kunnen spelen en ontwikkelen. De communicatie tussen ons als ouders en Monique is ook erg goed, naast dat zij altijd even tijd vrij maakt om te vertellen hoe de dag was houdt ze ook een boek voor ons bij waar ze de hoogtepunten van de dag in schrijft, dit vinden wij erg fijn zodat wij altijd op een rustig moment nog kunnen kijken hoe de dag verlopen is. Wij zijn erg tevreden over Monique!

Mieke Kemper schreef op 14 July 2020

Ik zou Monique als gastouder aan iedereen aanraden. Onze meiden zijn er beide 12 jaar geweest (toen kwamen alleen onze kinderen nog bij Monique). Zij hebben het altijd heel leuk gevonden bij Monique en gingen er met veel plezier naar toe. Er werd altijd veel geknutseld. Monique is heel creatief. Ook bij elke feestdag kwam er een knutselwerkje in het thema mee naar huis. Ook konden ze altijd hun verhaal bij Monique kwijt. Monique is altijd heel geïnteresseerd en kan goed luisteren. De regels waren heel duidelijk. Ondanks dat er veel gespeeld werd altijd een opgeruimd en schoon huis. Monique zorgde ook altijd voor passend en afwisselend speelgoed. Ik vond het prettig dat mijn kinderen in een huiselijke sfeer werden opgevangen. Wij zijn altijd heel blij geweest met Monique als onze gastouder.

Y. Scholtens schreef op 09 July 2020

Monique is de beste gastouder voor onze kinderen geweest die wij maar konden wensen. Ze is ontzettend lief, neemt tijd voor de kinderen, knutselt veel met de kinderen en ze gaat regelmatig op stap naar een speeltuin. Onze dochters vinden het erg jammer dat ze eigenlijk al "te groot" zijn om nog naar Monique te gaan. Het is voor hun echt een feestje om een dag bij Monique te zijn!

Sabina bot schreef op 08 July 2020

Mijn zoontje heeft het altijd erg naar zijn zin bij Monique. De structuur en regelmaat die ze geeft daar ben ik erg blij mee. Ze gaat regelmatig met de kinderen naar buiten. Er is voldoende speelgoed voor de kinderen. Ze is erg betrokken met de kinderen. Wij zijn blij dat wij Monique als gastouder hebben.

Saskia Steenhuis schreef op 08 July 2020

Bij Monique heerst er rust in huis. Er wordt regelmaat en structuur geboden. De regels en afspraken zijn er duidelijk. Er is veel aandacht voor het kind. Er wordt regelmatig buiten gespeeld en er ontstaan mooie knutsels aan de keukentafel. Monique kan ook erg mooi voorlezen. De kinderen hangen aan haar lip. Tijdens de corona quarantaine maakte ze wekelijks een video waarin ze een boekje voorleest. En bracht ze iets om te knutselen aan huis. Monique is erg betrokken! Mijn zoon heeft het altijd naar zijn zin gehad.

Hiekje Dijs schreef op 01 July 2020

Wat wij ontzettend fijn vinden aan Monique is de huiselijke setting die zij biedt. Ze geeft ons het gevoel dat ze onze kinderen graag ziet en ze gaan graag naar haar toe. De leukste knutselwerkjes krijgen ze mee. En we horen liedjes die we zelf nooit hebben geleerd. Een betere gastouder dan Monique kunnen wij ons niet wensen!

schrijf een review voor Monique Vink