Monique Vink

Hallo ik ben Monique!

Geboren op 10 maart 1964 te Rotterdam. Ik heb zeven jaar in Schiedam gewoond en sinds 1993 woon ik in Swifterbant. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en dochter die inmiddels beiden studeren.

Zelf heb ik gestudeerd aan HBO Lerarenopleiding Delft en ben afgestudeerd in tekenen en textiele werkvormen. Sinds 2004 ben ik gastouder (gastouder Toeletoele). Dit doe ik met veel plezier. Het is steeds weer een feest de ontwikkeling en diversiteit van de kindjes mee te mogen maken. Ik werk volgens het pedagogisch beleidsplan van gastouderbureau Ridder Roeland, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft. Hieraan geef ik op eigen wijze invulling. Belangrijk vind ik dat de kinderen het naar hun zin hebben en ieder zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen met de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben en bij hen past. Ik bied een duidelijke structuur, zodat kinderen zich veilig voelen. Er wordt veel gezongen, voorgelezen en geknutseld en er is voor elke leeftijd voldoende speelmateriaal aanwezig. Omdat ik buitenlucht belangrijk vind, spelen we regelmatig buiten en wordt dit vaak gecombineerd met een bezoekje aan een speeltuintje en/of de winkels. Mijn doel is ieder kindje een fijne, gezellige en leerzame opvang te bieden. Bekijk mijn website: www.gastouderopvangtoeletoele.nl 


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Swifterbant, kampwijk
Leeftijdscategorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: geen
Mogelijkheid BSO opvang: nee
Ophalen van scholen: nee  
Bijzonderheden: geen


 

Opvangdagen

Maandag 7:30- 17:30 uur
Dinsdag 7:30- 17.30 uur
Donderdag 7:30- 17:30 uur
Monique Vink

Wat zeggen anderen over Monique Vink?

Hiekje Dijs schreef op 01 July 2020

Wat wij ontzettend fijn vinden aan Monique is de huiselijke setting die zij biedt. Ze geeft ons het gevoel dat ze onze kinderen graag ziet en ze gaan graag naar haar toe. De leukste knutselwerkjes krijgen ze mee. En we horen liedjes die we zelf nooit hebben geleerd. Een betere gastouder dan Monique kunnen wij ons niet wensen!

schrijf een review voor Monique Vink