Natanja Schuurman- Wemmenhove

Hallo ik ben Natanja!

Ik ben geboren in 1975, getrouwd met mijn man Henk en samen hebben we 2 zoons Nathan (2014) en Joël ( 2016). In november 2018 zijn we verhuisd naar Dronten. Ik heb verschillende banen gehad, maar werken en zorgen van kinderen trok mij het meeste. Daarom heb ik in 2013 mijn diploma pedagogische medewerker 3 gehaald en ben ik een aantal jaren gastouder geweest in onze vorige woonplaats. Daar naast heb ik ervaring in kinderdagverblijven, kindervakantiekampen en tussenschoolsopvang.

Mijn hobby`s zijn: graag buiten zijn, fietsen, wandelen, knutselen met kinderen, zingen samen met kinderen of in een koor en handwerken.

Creakids gastouderopvang ligt in een kindvriendelijke woonomgeving, met een klein en grote speeltuin op loopafstand. Bij mij thuis is er altijd te beleven zoals een boekje lezen, samen liedjes zingen, lekker knutselen, kleien, verven of lekker spelen in de speelgoed hoek. Ook zijn er vaste fruit en brood momenten. Voor de kindjes die nog slapen zijn er twee aparte slaapkamers. Buitenspelen kan ook altijd in de achtertuin met het buitenspeelgoed wat daar aanwezig is. Soms maken we een wandeling naar de winkels in Dronten West. Of we gaan met de bakfiets naar het bos voor een fietstocht of wandeling. 

Daarnaast past rust reinheid en regelmaat. Elkaar respecteren en een woord is een woord. 

Op facebook is Creakids gastouderopvang ook te vinden. 


Soort opvang: bij gastouder in huis
Plaats, wijk: Dronten-west, Gilden
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: geen
Mogelijkheid BSO-opvang: in overleg
Ophalen van scholen: in overleg
Bijzonderheden: christelijke, natuurlijk zijn alle kinderen welkom


Opvangdagen

Maandag07.00 -18.00 uur
Dinsdag07.00 -18.00 uur
Woensdag07.00 -18.00 uur
Donderdag07.00 -18.00 uur
Vrijdag07.00 -18.00 uurafwijkende tijden in overleg