Natascha van Gaalen

Hallo ik ben Natascha!

Ik wil me graag voorstellen ... ik ben moeder van 2 meiden, Haley (2011) en Tirza (2014) en ben getrouwd met Arjan. Tijdens de opvang vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn met kinderen.  We gaan vaak naar een speeltuin, de bibliotheek of naar de markt. Wat ik zelf altijd erg leuk vond om te doen met mijn meiden was naar de boerderij bij de Wisentweg, even de paarden, kalfjes of lammetjes aaien. 

Ook vind ik het leuk om samen boekjes te lezen, voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen zoals bijvoorbeeld de taalvaardigheid. En natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor een rust moment. Mijn ervaring is dat kinderen naar dit moment uitkijken. 

Vrij spelen hoort ook bij het ontwikkelen van de fantasiewereld, iets wat ik als gastouder belangrijk vind. Ik wil dat kinderen zich veilig voelen en zich zelf kunnen zijn. Het vrij spelen met andere kinderen ontwikkelt ook de sociale vaardigheden en het omgaan met andere kinderen. Ik werk met een herkenbaar dag ritme zo weten de kinderen waar ze aan toe zijn en er is ritme en regelmaat zoals bijvoorbeeld moment voor fruit eten, slapen en het samen eten. 

Ik vertel graag meer over mijn opvang en ik nodig u dan ook uit om vrijblijvend kennis te maken. 


Soort opvang:  bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten-Zuid
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: -
Mogelijkheid BSO-opvang: in overleg, enkel vanaf het Zuiderlicht
Ophalen van scholen: alleen van het Zuiderlicht
Bijzonderheden: -


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Natascha van Gaalen?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Natascha van Gaalen.

schrijf een review voor Natascha van Gaalen