Nikita Hofman

Hallo ik ben Nikita!

Geboren op 13 november 1992. Samen mijn man en onze 2 dochters en zoon wonen wij  aan De Konick in Dronten. Ik heb mijn Mbo 4 gespecialiseerd mederwerker kinderopvang behaald en gewerkt in de kinderopvang. sinds augustus 2017 ben ik gestart als gastouder omdat ik het prettiger vind kleinschaliger te werken met kleine groepjes kinderen zodat ik het kind écht kan leren kennen en je kan inspelen op de behoeften van het kind.

Belangrijk vind ik het contact met de ouder(s). aansluiten, communiceren, eerlijk en openheid. want alleen zo kunnen wij samen goed afstemmen mbt de opvoeding en behoeften van het kind en uw ideen in de opvoeding.

Er wordt een vast dagritme geboden met gezamenlijke eetmomenten. Toch kan het voor ieder kind afwijkend zijn afhankelijk van het eigen ritme en breng en ophaal momenten.

Verder ben ik gek op buiten zijn en zo gaan we dan ook regelmatig op pad met de bolderkar om er lekker op uit te trekken.

Spelen, leren, ontwikkelen en ontdekken!

Gastouderopvang 't Speelhoff

www.gastouderopvangspeelhoff.nl
info@gastouderopvangspeelhoff.nl 


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-Zuid
Leeftijdscatagorieën: 0 - 4 jaar
Huisdieren: hondje en poes
Mogelijkheid BSO-opvang: Nee
Ophalen van scholen: Nee 
Bijzonderheden: Geen


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag in overleg

Wat zeggen anderen over Nikita Hofman?

Janet Grootveld schreef op 07 September 2020

Ik ben in contact gekomen met Nikita door onze vorige gastouder. Met Nikita was er meteen een klik en onze oudste ging er heerlijk spelen. Mijn jongste is vanaf 10 weken oud tot 2 jaar bij Nikita geweest. Ze hield altijd erg rekening met het ritme van haar. Ik gaf lang borstvoeding en heb mijn kindjes veel gedragen in doeken en een draagzak. Doordat Nikita hier ook goed weet mee om te gaan kon alles zoals onze kindjes thuis gewend waren door gaan tijdens de opvang. Onze meiden praten nu nog steeds veel over Nikita ondanks dat we 6 maanden geleden al verhuisd zijn. Ze hebben altijd een fijne tijd gehad.

Demi schreef op 05 September 2020

Toen ik na 3 maanden weer moest werken, zag ik daar erg tegen op. Ons zoontje sliep alleen op mijn borst en we hadden nog helemaal geen ritme gevonden. Nikita heeft die zorgen direct weggenomen! Natuurlijk sliep meneer daar direct goed in de ledikant of box. Gedurende de dag krijgen we een update hoe het gaat met regelmatig een foto. Nikita luistert goed naar de wensen van de ouder en zal altijd overleggen als ze een ander voorstel heeft. Ze speelt met de kinderen en leert ze nieuwe dingen. Ons zoontje, van ondertussen bijna 2 jaar, voelt zich er thuis! Nikita is een hele lieve gastouder die met alle liefde voor de kindjes zorgt!

Rosanne van Velzen schreef op 04 September 2020

Superlieve leuke gastouder! Ons zoontje heeft een geweldige tijd gehad bij Nikita!

schrijf een review voor Nikita Hofman