Robin Koudenburg

Hallo ik ben Robin!

Ik woon samen met mijn man, zoontje (2017 en 2022) in Dronten-Zuid. We wonen sinds september 2019 in Dronten. Kort na onze verhuizing hier naartoe ben ik gestart met een verkort traject tot onderwijsassistent. Ondertussen heb ik stage gelopen in het speciaal basisonderwijs en na mijn opleiding ben ik daar blijven werken. Na de bevalling van onze jongste kwam het besef dat ik meer thuis zou willen zijn, maar ik wil wel graag nog iets blijven doen met en voor kinderen.

Ik hoop mijn passie voor de ontwikkeling van het jonge kind nu verder te kunnen vervolgen als gastouder.

Met de opening van gastouderopvang "Het Pandabeertje" wil ik een kinderen een plek bieden waar ze in alle veiligheid en geborgenheid zich kunnen ontwikkelen. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen tempo en ik vind het belangrijk om hier rekening mee te houden.

Ik vind het belangrijk om vanaf jonge leeftijd al op een duidelijke en open manier te communiceren met de kinderen (uiteraard passend bij de leeftijd), ze te vertellen wat ik van ze verwacht, wat ze van mij mogen verwachten en hoe we met elkaar omgaan.Ook vind ik het belangrijk dat  kinderen hun emoties mogen laten zien en samen zullen we dan op onderzoek uit gaan om uit te vinden waarom die emoties er zijn en hoe we ermee om kunnen gaan.

In de opvang zullen we veel bezig zijn met vrij spelen, lezen, knutselen, liedjes zingen, buiten spelen, maar ook met sensorisch spel en bakken/koken. We hebben een fijne achtertuin om in te spelen en veel leuke speeltuintjes in de buurt waar we veel te vinden zijn.

  • Ik ben bekend met de kleintjes methode en rapley.
  • Ik ben in het bezit van draagdoeken en draagzakken en maak hier indien er behoefte aan is, gebruik van.
  • Onze oudste zoon gaat naar de Brandaris en wij zullen dus elke ochtend en middag hem gezamenlijk wegbrengen en ophalen.

Soort opvang: In huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-Zuid
Leeftijdscatagorie: 1 -  12 jaar
Huisdieren: 2 katten en vissen
Mogelijkheid BSO-opvang: alleen voor kinderen van de Brandaris
Ophalen van scholen: alleen voor kinderen van de Brandaris

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Robin Koudenburg?

Daphne schreef op 30 September 2022

Wat fijn dat we Robin hebben gevonden! Lars gaat elke dag met plezier naar haar toe en is met open armen door haar beide zoontjes ontvangen. Een fijne gastouder die wij allemaal lief hebben!

schrijf een review voor Robin Koudenburg