Sanne Naber

Hallo ik ben Sanne!

Geboren op 19 mei 1989. Ik ben getrouwd met Chiel en samen hebben we twee jongens, Levi(’14) en Sep(‘17). In 2008 heb ik mijn diploma SPW3 gehaald en in 2009 mijn PW4 diploma (Pedagogisch medewerker). Ook ben ik in het bezit van een EHBO diploma. Na een aantal jaren op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang te hebben gewerkt ben ik begonnen als gastouder Bijdehandjezz. 

Gastkindjes draaien bij mij mee in het ritme van ons gezin. Dat houdt in dat we ook wel eens een boodschap gaan doen, mijn oudste zoon naar school brengen of bijvoorbeeld de was opvouwen.  Ik probeer zoveel mogelijk hetzelfde dagritme aan te houden en op deze manier structuur te bieden in de opvang dagen.
Ik ben creatief en ga graag samen met de kinderen knutselen of koken/bakken. Ook zingen we graag en lezen we veel boekjes. Buiten spelen doen we ook, lekker in de tuin waar voldoende ruimte en speelmateriaal is, maar we trekken er ook opuit naar de speeltuinen in de buurt!

Ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien in een warme en liefdevolle omgeving. Een plek waar ze zichzelf mogen zijn.
Ik hoop dat mijn opvang een fijne plek voor jouw kindje mag zijn!


Soort opvang: bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten Zuid
Leeftijdcatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: Nee
Mogelijkheid BSO-opvang: Nee
Ophalen van scholen: Nee
Bijzonderheden: Christelijk

Opvangdagen

Maandag07.00 -18.00 uur
Dinsdag07.00 -18.00 uur
Donderdag07.00 -18.00 uur