Tineke van der Pouw

Hallo ik ben Tineke!

Als leidster ben ik, met veel plezier en liefde, al ruim 40 jaar werkzaam als gastouder in de kinderopvang. Getrouwd en moeder van 2 inmiddels getrouwde kinderen en 5 kleinkinderen.

Aan huis hebben wij de garage omgebouwd tot een mooie speelruimte voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Per dag vang ik 5 kinderen in deze leeftijdscategorie op. Ik hou van structuur en duidelijkheid. Zo heb ik een vaste dagindeling met o.a. zingen, spelen, knutselen, voorlezen en wandelen met onze fijne bolderwagen. Regelmatig bezoeken we met de bolderwagen het bos, de speeltuinen en het dierenparkje. Kinderen zijn bij mij veel buiten. Voor elk kind is er een eigen bedje en slaapruimte. Normen en waarde staan hoog in het vaandel!

De opleidingen die ik als geregistreerd gastouder heb gedaan zijn: welzijn, spreekvaardigheid peuters en kleuters, EHBO, geregistreerd gastouderschap, signalering van kindermishandeling, eerste hulp aan kinderen en taalontwikkeling peuter en kleuter.

Ik werk volgens een pedagogisch beleid waarin veiligheid, duidelijkheid en een schone leefomgeving belangrijke punten zijn. Ik werk doorgaans met een stagiaire. Bekijk ook mijn website; www.knuffelhuis.nl


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats: Dronten-Zuid
Leeftijdscatagorieën: 0 - 4 jaar
Huisdieren: geen
BSO-opvang: nee
Ophalen van school: bij uitzondering
Bijzonderheden: geen 


Opvangdagen

Maandag
Dinsdag
Donderdag