Uit wie bestaat de oudercommissie

Graag stellen we je voor aan de oudercommissie Seline van Andel (voorzitter) en Janet Grootveld (secretaris). Wil je contact opnemen met de oudercommissie, dat kan via oudercommissie@ridderoeland.nl

Danielle van der Zee

Seline van Andel

Middels dit stukje stel ik mij graag aan jullie voor. Mijn naam is Seline van Andel. Ik vind het leuk om lid te zijn van de oudercommissie omdat het mij gelegenheid geeft mee te praten over zaken die horen bij de gastouderopvang. Als oudercommissie behartigen we de belangen van de ouders, zonder daarbij andere belangen uit het oog te verliezen. Tijdens vergaderingen behandelen we allerlei onderwerpen en geven we gevraagd en ongevraagd advies aan Ridder Roeland.

Danielle van der Zee

Janet Grootveld

Hallo, mijn naam is Janet Grootveld en ben de moeder van Faye en Zara.Toen ik de oproep van Ridder Roeland zag dat ze een OC wilde gaan samenstellen was ik meteen geïnteresseerd om me hiervoor aan te melden. Dit om de reden dat ik het belangrijk vind om mee te denken om de kwaliteit te behouden/ verbeteren binnen de gastouderopvang. Daarnaast door mijn achtergrond, ben zelf gastouder ben geweest, denk ik dat ik een goede toegevoegde waarde kan gaan leveren.