Uit wie bestaat de oudercommissie

Graag stellen we je voor aan de oudercommissie Christa van Berkum (voorzitter), Chantal Koevoet (secretaris) en Anneke Winkelhorst (penningmeester). Wil je contact opnemen met de oudercommissie, dat kan via oudercommissie@ridderoeland.nl

Danielle van der Zee

Christa van Berkum

Hallo, mijn naam is Christa van Berkum, ik ben getrouwd met Michiel en moeder van Adam. Sinds 2014 ben ik al ‘aangesloten’ bij Ridder Roeland namelijk eerst een aantal jaar als gastouder en sinds de geboorte van onze zoon als vraagouder. Ik zet mij graag in voor kwaliteitsverbetering en zag in de oproep tijdens de jaarlijkse evaluatie een mooie kans om mij in te zetten. Om op zoek te zijn naar vragen en wensen van ouders vind ik een leuke uitdaging. En als voorzitter streef ik ernaar de vertaling te maken van die vragen en wensen naar een advies waar Ridder Roeland van kan groeien.

Danielle van der Zee

Chantal Koevoet

Dag alle papa’s en mama’s,
Ook ik ben lid van de Oudercommissie. Ik ben Chantal Koevoet, getrouwd en moeder van Milo (3jaar) en Dani (1jaar). Door de jaarlijkse enquête ben ik in contact gekomen met de oudercommissie. Ik vind het belangrijk dat ook ouders een stem hebben in een organisatie. Samen kunnen wij de organisatie Ridder Roeland voorzien van een goed advies en nog verder laten groeien!

Danielle van der Zee

Anneke Winkelhorst

Hallo, ik ben Anneke Winkelhorst, getrouwd en moeder van Geert en Anna. Mijn interesse werd gewekt door een oproep in de jaarlijkse evaluatie, ik wist namelijk niet dat er een oudercommissie was. Ik vind het belangrijk dat ouders worden “gezien” bij een gastouderbureau en dat hun belangen behartigd worden en daar zet ik me graag voor in. Daarnaast zou het ook mooi zijn als de oudercommissie zichtbaarder is zodat we een velen kunnen vertegenwoordigen.