Anita van den Born

Hallo ik ben Anita!

Het Buitenhuis. Dit vind ik een mooie naam voor onze locatie. Wij wonen in het buitengebied, heerlijk vrij, maar wel zo dichtbij het dorp dat het ook op de fiets goed te doen is. Ik woon hier met mijn partner en vier kinderen. We houden van het buitenleven.  We hebben dan ook schaapjes op het land staan en houden graag kippen. Ook moestuinen behoort tot één van onze buitenbezigheden.

In 2013 heb ik mijn diploma VIG gehaald en kort daarna ben ik gaan werken in de gehandicapten zorg. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest op een tienergroep met een ontwikkelingsleeftijd tot 36 maanden.  Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken op verschillende niveaus en ervaren hoe mensen kunnen verschillen. Verschillen in gedrag, wensen en ontwikkeling. Van hieruit mijn visie dat ieder kind zichzelf mag zijn en zich mag en moet kunnen ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past. Ieder individu is goed en mag er zijn.

Ik wil kinderen een plekje bieden waardoor ouders met vertrouwen rustig naar het werk kunnen en de zorg zo dicht mogelijk aansluit op hoe het thuis gaat.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, buitengebied
Leeftijdscatagorieën: 0-12
Huisdieren: ja, schapen en kippen
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: van 7.00 – 17.30 uur opvang


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 17.30 uur
Dinsdag 07.00 - 17.30 uur
Woensdag 07.00 - 17.30 uur
Donderdag 07.00 - 17.30 uur

Wat zeggen anderen over Anita van den Born?

Mascha schreef op 24 June 2022

Onze zoontjes hebben het vanaf de eerste dag onwijs naar hun zin gehad bij Anita! Al vanaf de eerste kennismaking was Anita heel erg ge├»nteresseerd en leefde ze met alles mee. Zo probeerde ze het de eerste dag net zoals thuis te maken door vooraf te vragen wat ze leuk vinden en wat hun gewoontes zijn en dat bijvoorbeeld al klaar te zetten. Er werd veel rekening gehouden met de allergie├źn van onze jongens en zelfs speciaal broodbeleg voor aangeschaft. Bij Anita moeten ze niks, maar mogen ze. Er zijn wisselende activiteiten per dag, maar ook veel tijd voor vrij spelen en rust tussendoor. Zowel de jongens als wij zelf voelden ons vanaf het begin af aan gelijk al thuis en hadden er dan ook alle vertrouwen in om ze daar achter te laten. Anita houdt rekening met ieder kind en zijn of haar gewoontes en behoeftes. Ze overlegt alles en niets wat je vraagt is te gek voor haar. Ook heeft ze leuke heen en weer mapjes, waarin ze dagelijks schrijft wat er gedaan en gegeten is en hoe lang ze hebben geslapen bv. Anita maakt van elke dag een feestje en zorgt ervoor dat de kinderen super vrolijk zijn wanneer je ze komt ophalen. Een geweldige gastouder die we aan iedereen zouden aanraden!

Marjolein schreef op 10 June 2022

Wat heeft onze dochter het fijn en gezellig gehad bij Anita! Heel blij dat onze dochter tijdens de zwangerschapsverlof van onze huidige gastouder bij Anita terecht kon. Het voelde vanaf dag 1 vertrouwd. Heel leuk om tijdens je werk even een berichtje te ontvangen en een fototje wat ze aan het doen zijn. Ze laat de kindjes lekker vrij spelen, binnen en buiten. Knutselen, kleuren en liedjes zingen doet ze ook leuk met ze! Anita is een hele lieve en leuke gastouder, een aanrader!

Valana schreef op 01 June 2022

Anita is echt een topper. Wij brengen onze dochter er met liefde naar toe. Alles gaat in goed overleg en vertrouwen haar volledig. Krijgen dagelijks (na overleg) leuke foto's en berichtjes over de app en blijven zo goed op de hoogte. Altijd een gezellig praatje bij het wegbrengen en ophalen en onze dochter is gek op Anita! Ontzettend blij met onze keuze en hopen nog vele jaren van Anita te mogen genieten want ik zou geen andere gastouder willen. Het voelt een soort als thuiskomen en dat is wat we willen voor de tijd dat wij zelf moeten werken. Anita is echt een aanwinst en aanrader!

schrijf een review voor Anita van den Born