Anita van den Born

Hallo ik ben Anita!

Het Buitenhuis. Dit vind ik een mooie naam voor onze locatie. Wij wonen in het buitengebied, heerlijk vrij, maar wel zo dichtbij het dorp dat het ook op de fiets goed te doen is. Ik woon hier met mijn partner en vier kinderen. De oudste zit al op de middelbare school en de jongste is op dit moment 2.  We houden van het buitenleven.  We hebben dan ook 4 schaapjes op het land staan en houden graag kippen. Ook moestuinen behoort tot één van onze buitenbezigheden.

In 2013 heb ik mijn diploma VIG gehaald en kort daarna ben ik gaan werken in de gehandicapten zorg. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest op een tienergroep met een ontwikkelingsleeftijd tot 36 maanden.  Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken op verschillende niveaus en ervaren hoe mensen kunnen verschillen. Verschillen in gedrag, wensen en ontwikkeling. Van hieruit mijn visie dat ieder kind zichzelf mag zijn en zich mag en moet kunnen ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past. Ieder individu is goed en mag er zijn.

Ik wil kinderen een plekje bieden waardoor ouders met vertouwen rustig naar het werk kunnen en de zorg zo dicht mogelijk aansluit op hoe het thuis gaat. De openingstijden kunnen in overleg.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, buitengebied
Leeftijdscatagorieën: 0-12
Huisdieren: ja, schapen en kippen
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: van 7.30 – 18.00 uur opvang, afwijkende tijden zijn mogelijk


Opvangdagen

Maandag 07.30 - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 - 18.00 uur
Woensdag 07.30 - 18.00 uur
Donderdag 07.30 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Anita van den Born?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Anita van den Born.

schrijf een review voor Anita van den Born