Over Ridder Roeland

Over Ridder Roeland

Anne-Lotte Otten-Roeland

Ridder Roeland is Anne-Lotte Otten-Roeland, dat ben ik. Geboren op 31 juli 1980 in Laren als oudste in een gezin van vier kinderen. Zelf ben ik getrouwd en moeder van een zoon en dochter die inmiddels beiden op de middelbare school zitten.

Na de Pabo ben ik op een basisschool in Utrecht gaan werken. Door mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs weet ik hoe het is om met kinderen te werken. Kinderen komen pas tot ontwikkeling in een veilige en vertrouwde omgeving. Ze hebben recht op persoonlijke aandacht en de begeleiding moet op het kind aangepast worden.

Na de geboorte van mijn zoon zijn we vanuit Utrecht naar Dronten verhuisd en heb ik jaren als bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau gewerkt.

Op een gegeven moment ontstond het idee om zelf een gastouderbureau op te richten. Een gastouderbureau dat betrokken is bij zowel de gastouder, ouders én kinderen. Een gastouderbureau dat ruim bereikbaar is en dat met de mensen meedenkt. Een gastouderbureau waarbij het te voeren beleid transparant is en alle relevante informatie terug te vinden is op de website.

En dat idee werd Ridder Roeland!


Ernestine Dolleman
Bemiddelingsmedewerker en aandachtsfunctionaris

Mijn naam is Ernestine Dolleman. Geboren en getogen in Dronten, en trotse moeder van 2 zoons. 

Sinds 2017 ben ik werkzaam als bemiddelingsmedewerker bij Ridder Roeland. Hiervoor heb ik de opleiding tot bemiddelingsmedewerker gevolgd en later ook tot aandachtsfunctionaris. In het verleden heb ik verschillende functies binnen de marketing en communicatie gehad. Een geheel andere branche dan die van de kinderopvang. Waarom de overstap naar Ridder Roeland? Een duidelijk geval van ‘je hart volgen’. Wat ik ontzettend miste in mijn vorige functies was het persoonlijk contact en iets doen wat dicht bij mijn gevoel en interesses ligt. Ik ben dan ook ontzettend blij dat dit op mijn pad kwam. Het werken in een branche waar persoonlijk contact, aandacht en het kind centraal staan, daar word ik gelukkig van! 

Graag tot snel!

Samen staan wij voor: persoonlijke aandacht, betrokkenheid en enthousiasme om de juiste match te vinden tussen gast- en vraagouder!