Anouschka Dal- Nuijens

Hoi ik ben Anouschka!

--Start december 2023 als gastouder--

Sinds 2021 woon ik samen met mijn man en twee zonen in een heerlijke woning met ruime tuin in de wijk Landmaten. Afkomstig uit de buurt van Amsterdam, zochten we de rust en vrijheid in Dronten. En dat is goed bevallen. Het zorgen voor de kinderen is het liefste wat ik doe. Een fijne rustige basis kunnen bieden en een kind zichzelf laten ontplooien is het mooiste wat er is. Mijn oudste gaat naar school en de jongste zal tijdens de opvanguren onderdeel zijn van de groep. 

Ik bied een kleinschalige opvang aan voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar oud. Ik werk naast de gastouderopvang met dove mensen. Ik ben dan ook de Nederlandse Gebarentaal meester en zal mits hier vraag naar is babygebaren kunnen toepassen bij de allerkleinsten of ter ondersteuning aan de iets grotere kinderen.

In mijn huis is een ruime woonkamer voor genoeg speelplezier. Ik hou erg van sensomotorisch speelgoed en vies worden mag. Vooral in de tuin kunnen de kinderen naar hartenlust ontdekken en spelen. We hebben een ruime zandbak, speelhuis, glijbaan, buitenkeuken en trampoline met veiligheidsnet. In ons huis zijn twee poezen die op de opvangdagen boven zullen blijven totdat zowel de kinderen en de poezen aan de drukte gewend zijn. 

Lijkt het jou leuk om een keer kennis te maken, neem dan vrijblijvend contact op via het gastouderbureau en wie weet zie ik jullie bij Gastouderopvang naar Nous!


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – Landmaten
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: 2 katten
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: 

Opvangdagen

Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Anouschka Dal- Nuijens?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Anouschka Dal- Nuijens.

schrijf een review voor Anouschka Dal- Nuijens