Dayelle Roos

Hallo ik ben Dayelle!

Geboren op 12 april 1993. Samen met mijn man en onze kinderen, Jill (2015) en David (2017) wonen wij in een kindvriendelijke buurt gelegen in Dronten Zuid. Ook hebben wij een lieve speelkameraad rondlopen. Onze hond Matz. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als verzorgende in de ouderenzorg (thuiszorg) en heb dit altijd met veel voldoening en liefde mogen doen maar na het krijgen van onze kinderen werd het steeds moeilijker om werk en thuis te combineren. Dit gaf voor mij de doorslag om mijn eigen gastouderopvang ‘de Roosjes' te starten.

Waar ik voor sta; ieder kind is uniek en heeft de juiste aandacht en liefde nodig.

Ik vind het heerlijk om kinderen om mij heen te hebben en hoe fijn kan het zijn als je dit mag gaan combineren met je werk. Ik kijk er dan ook naar uit om gezellig te gaan knutselen, te spelen, op onderzoek te gaan, voor te gaan lezen en nog veel meer dingen te gaan doen. Ook zal ik een groot deel van de ontwikkeling ondersteunen en hulp bieden waar nodig afhankelijk van de leeftijd. Er is genoeg ontwikkelingsmateriaal aanwezig zowel binnen als voor buiten. Ieder kind voert dit uit op zijn eigen tempo en hier moeten ze ook de ruimte voor krijgen. Elkaar respecteren, vriendelijk zijn, samen spelen, met een ander leren delen zijn een paar voorbeelden van belangrijke aspecten wat ik de kinderen graag mee wil geven.

Wat voor opstaat is regelmaat, structuur en rust. Kinderen moeten zich op hun gemak kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Omdat de opvang kleinschalig is krijgen de kinderen meer één op één contact met de gastouder wat ik persoonlijk erg waardevol vind. Ook zien ze meer hoe het dagelijkse leven eruitziet. Boodschappen doen, helpen schoonmaken, iemand naar de peuterspeelzaal/ school brengen of gezellig een rondje lopen met de hond.

Maar het mooiste van alles is dat ze kind kunnen en mogen zijn. Mijn doel is bereikt als de kinderen vrolijk weer naar huis gaan en blij zijn om weer te mogen komen. Bekijk ook mijn facebookpagina


Soort opvang: bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten Zuid
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: ja, hond Matz en konijnen in de tuin
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: -
Bijzonderheden: -


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Dayelle Roos?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Dayelle Roos.

schrijf een review voor Dayelle Roos