Dayelle Roos

Hallo ik ben Dayelle!

Geboren op 12 april 1993. Samen met mijn man en onze kinderen, Jill (2015), David (2017) en Maeve (2020) wonen wij in een kindvriendelijke buurt gelegen in Dronten Zuid. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als verzorgende in de ouderenzorg (thuiszorg) en heb dit altijd met veel voldoening en liefde mogen doen maar na het krijgen van onze kinderen werd het steeds moeilijker om werk en thuis te combineren. Dit gaf voor mij de doorslag om mijn eigen gastouderopvang ‘de Roosjes' te starten.

Waar ik voor sta; ieder kind is uniek en heeft de juiste aandacht en liefde nodig.

Ik vind het heerlijk om kinderen om mij heen te hebben en hoe fijn kan het zijn als je dit mag gaan combineren met je werk. Ik kijk er dan ook naar uit om gezellig te gaan knutselen, te spelen, op onderzoek te gaan, voor te gaan lezen en nog veel meer dingen te gaan doen. Ook zal ik een groot deel van de ontwikkeling ondersteunen en hulp bieden waar nodig afhankelijk van de leeftijd. Er is genoeg ontwikkelingsmateriaal aanwezig zowel binnen als voor buiten. Ieder kind voert dit uit op zijn eigen tempo en hier moeten ze ook de ruimte voor krijgen. Elkaar respecteren, vriendelijk zijn, samen spelen, met een ander leren delen zijn een paar voorbeelden van belangrijke aspecten wat ik de kinderen graag mee wil geven.

Wat voor opstaat is regelmaat, structuur en rust. Kinderen moeten zich op hun gemak kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Omdat de opvang kleinschalig is krijgen de kinderen meer één op één contact met de gastouder wat ik persoonlijk erg waardevol vind. Ook zien ze meer hoe het dagelijkse leven eruitziet. Boodschappen doen, helpen schoonmaken, en iemand naar de peuterspeelzaal/ school brengen.

Maar het mooiste van alles is dat ze kind kunnen en mogen zijn. Mijn doel is bereikt als de kinderen vrolijk weer naar huis gaan en blij zijn om weer te mogen komen. Bekijk ook mijn facebookpagina


Soort opvang: bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten Zuid
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: -
Bijzonderheden: -


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Dayelle Roos?

Marijke schreef op 12 July 2020

Dayelle is een enthousiaste gastouder die steeds weer leuke activiteiten bedenkt om te doen met de kinderen. Knutsels maken binnen een bepaald thema, zo nu en dan nieuw uitdagend speelgoed, lekker naar de speeltuin. Dayelle heeft een mooie kindvriendelijke tuin. Wat mooi was om terug te horen en te lezen in het overdrachtboekje was, dat Dayelle ruimte en tijd vrij maakt om met ieder kind apart iets te knutselen of even te spelen. De kinderen worden echt in het gezin opgenomen.

Sigrid Breunesse schreef op 08 July 2020

Dayelle is een hele lieve gastouder voor onze zoon Thomas. Zelfs tijdens de corona kwam ze leuke knutsels langsbrengen. Een keertje extra oppassen is meestal geen probleem. Het is een tweede gezin voor Thomas. We laten onze zoon met een gerust hart achter bij haar.

Jessica Wolf schreef op 07 July 2020

Onze dochter Elize heeft het heel erg fijn gehad bij Dayelle. Ze ging er met heel veel plezier heen. Vaak kwam ze met mooie knutsels en hele verhalen thuis. Als ik Elize wat eerder wilde brengen of later wilde ophalen was dit altijd te bespreken en eigenlijk nooit een probleem. Contact was altijd fijn en zo nu en dan werden er foto's gestuurd zodat je als ouder kon zien wat ze aan het doen waren. Wij zijn heel erg tevreden en vinden het jammer dat het voor ons voorbij is.

schrijf een review voor Dayelle Roos