Jaleesa Koers

Hallo ik ben Jaleesa!

Ik ben in 1990 geboren en woon samen met mijn zoontje Berend (2019) en kater Roderick in Dronten centrum.

Ik ben als persoon rustig en zorgzaam. In mijn vrije tijd ben ik graag opstap in de natuur of doe leuke dingen zoals dagjes weg. 

Na jaren lange ervaring in de dementerende ouderenzorg wat ik met veel liefde en plezier gedaan heb.
Was het voor mij tijd om een andere kant op te gaan, de wens was er al jaren om gastouder te worden en na een jaar in de kinderopvang te werken, heb ik de knoop doorgehakt om met veel liefde mijn droom waar te maken. 

Ik sta voor een liefdevolle benadering. De kinderen mogen kind zijn, maar ik kijk ook wat ze nodig hebben en speel daarop in. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich welkom en veilig, bij mij voelen maar ook dat de ouders hun kinderen met een vertrouwd gevoel achter bij mij laten. 

Weer of geen weer, we gaan naar buiten. In onze tuin kunnen kinderen veilig spelen, ontdekken en zichzelf ontwikkelen.
In de tuin kunnen de kinderen spelen in de zandbak, fietsen, op de trampoline, op de glijbaan en spelen met het keukentje/huisje. 

Wij wonen in het centrum van Dronten waar de kinderen heerlijk kunnen ontdekken, spelen en plezier kunnen beleven in diverse speeltuintjes, met de mooiere zomerdagen kunnen we ook genieten van het water in het centrum.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – Oud Dronten
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: ja, een kat.
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: van 7.00 – 18.00 uur opvang


Opvangdagen

Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur
Vrijdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Jaleesa Koers?

Daisy schreef op 20 April 2023

Bij Jaleesa is alles altijd tip top geregeld. Noah is altijd blij als we hem ophalen. Lief, rustig, geduldig. Respect voor alle zorg aan de kindjes. Je word altijd op de hoogte gehouden. Geen minpunten. Ga vooral zo door Jaleesa wij genieten er enorm van om zo'n fijne gastouder voor ons kind te hebben.

Ruth schreef op 23 March 2023

We wonen pas net in Dronten. Ridder Roeland heeft ons met liefde geholpen een gastouder te vinden en we kwamen bij Jaleesa. Jaleesa is een lieve, zachtaardige en creatieve gastouder. Mijn dochter van 3 jaar praat voluit over Jaleesa en vertelt altijd erg lieve en leuke verhalen over haar dag bij Jaleesa. Ook mijn baby van circa 8 maanden laat ik met een grote lach op haar gezicht achter bij Jaleesa. Ze voelt zich thuis bij haar. Jaleesa is zorgzaam voor de kinderen. Ze knutselt bijna elke week wel met de kinderen. En bijna altijd liggen er educatieve spelletjes op tafel waarmee de kinderen spelen, als ik ze smiddags kom ophalen. Wij zijn erg blij met Jaleesa!

schrijf een review voor Jaleesa Koers