Jose Meijer

Hallo ik ben José!

En ik ben gastouder sinds 2003. Ik woon in Dronten centrum, en gelukkig hebben we een grote, omheinde tuin waarin naar hartenlust gespeelt kan worden. Kinderen van 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom, BSO is ook mogelijk, maar het ligt er natuurlijk wel aan, van welke school zij gehaald moeten worden. Ik bied opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag van 07.00-18.00 uur. We hebben een klein gezellig hondje, Pip, die gek op kinderen is. Het is een Maltezer leeuwtje, die niet verhaard.

Ik ben getrouwd, en we hebben 2 kinderen, die beiden de opleiding onderwijsassistent doen. Wij hebben vlakbij een volkstuin, en de oppaskinderen gaan graag mee, om groente te oogsten, en vooral fruit te proeven! Ook water geven met de gieter is een favoriete bezigheid! Zelf heb ik als hobby een kinderkoor…véél zingen dus!

Met de kinderen ben ik graag bezig met knutselen, lezen, zingen, naar buiten (ook met de hond), en in de tuin spelen. Ik vind het vooral erg leuk om kinderen te hebben in verschillende leeftijden, ze leren erg veel van elkaar, en helpen en spelen met elkaar.


Soort opvang: bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten centrum
Leeftijdscatagorieën: 0-12 jaar
Huisdieren: Pip, klein hondje
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja, scholen Dronten Zuid
Bijzonderheden:  Gewoon…bijzonder…gewoon…. Rust, Reinheid, en Regelmaat, dus een “gewone” stabiele omgeving, “normale” regels en omgangsvormen, maar wel liefdevol, gezellig en veel ruimte voor plezier!


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur andere dagen en tijden in overleg

Wat zeggen anderen over Jose Meijer?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Jose Meijer.

schrijf een review voor Jose Meijer