Jose Meijer

Hallo ik ben José!

En ik ben gastouder sinds 2003. Ik woon in Dronten centrum, en gelukkig hebben we een grote, omheinde tuin waarin naar hartenlust gespeeld kan worden. Kinderen van 0 t/m 12 jaar zijn van harte welkom, BSO is ook mogelijk, maar het ligt er natuurlijk wel aan, van welke school zij gehaald moeten worden. Ik bied opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag van 07.00-18.00 uur. We hebben een klein gezellig hondje, Ollie.

Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen, die beiden de opleiding onderwijsassistent doen. Wij hebben vlakbij een volkstuin, en de oppaskinderen gaan graag mee, om groente te oogsten, en vooral fruit te proeven! Ook water geven met de gieter is een favoriete bezigheid! Zelf heb ik als hobby een kinderkoor…véél zingen dus!

Met de kinderen ben ik graag bezig met knutselen, lezen, zingen, naar buiten (ook met de hond), en in de tuin spelen. Ik vind het vooral erg leuk om kinderen te hebben in verschillende leeftijden, ze leren erg veel van elkaar, en helpen en spelen met elkaar.


Soort opvang: bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten centrum
Leeftijdscatagorieën: 0-12 jaar
Huisdieren: Ollie, klein hondje
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja, scholen Dronten Zuid
Bijzonderheden:  Gewoon…bijzonder…gewoon…. Rust, Reinheid, en Regelmaat, dus een “gewone” stabiele omgeving, “normale” regels en omgangsvormen, maar wel liefdevol, gezellig en veel ruimte voor plezier!


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur andere dagen en tijden in overleg

Wat zeggen anderen over Jose Meijer?

Sandra Kruiger schreef op 16 December 2022

We kennen José al zo'n 5 jaar. Eerst ving ze onze oudste dochter op die inmiddels in groep 2 zit en nu ook onze jongste dochter van 1,5 jaar die er graag heen gaat. Samen spelen met hondje Ollie is één groot feest. Jose is een betrokken gastouder met zorg en aandacht, waar je je vertrouwd bij voelt. Er is altijd wel wat te beleven samen naar de moestuin, knutselen, spelen, muziek maken, wandelen met Ollie, spelen in de speeltuin, koekjes bakken. Onze oudste dochter vraagt regelmatig wanneer mag ik weer na José? Dat is een goed teken.

Wianda Westra schreef op 30 September 2020

Wat zijn wij blij met José! Onze dochter vind haar helemaal fantastisch, het is háár José. Ze kan 's ochtends niet wachten om te gaan. En vind het met ophalen altijd nog veel te vroeg. José is ontzettend leuk en goed voor de kinderen en is ook echt met ze bezig. Ze leren er heel veel, puzzelen, liedjes zingen, kleuren, knutselen en vooral lekker veel buiten spelen. Ze maakt er iedere keer een feest van samen met het aller liefste hondje Pip.

Annelies de Vries schreef op 14 September 2020

Mijn dochter gaat graag naar José. ‘s Ochtends mag ik van haar vooral niet te lang blijven hangen en ‘s middags wil ze vaak niet mee naar huis. Dat geeft aan hoe graag ze er is. Een zeer prettig gevoel voor werkende ouders!! Een superadres waar met liefde en veel creativiteit wordt gespeeld.

Jos de Kroes schreef op 09 September 2020

Bijna een jaar geleden maakten we voor de eerste keer kennis met José, wat een warme, rustige en lieve vrouw. Iedere dag is er wat te beleven, buiten spelen, naar de moestuin en wandelen met Pip. Ook wordt er gezongen, muziek gemaakt en heel veel geknuffeld. Zowel wij als Karlijn zijn erg blij met José, ze is een echte schat!

schrijf een review voor Jose Meijer