José Dokter- Staamer

Hallo ik ben José

Ik ben geboren op 21-09-1990 in Leeuwarden en ik ben in 2016 naar Dronten verhuisd. Samen met mijn man en twee kinderen wonen wij aan De Eclips in Dronten midden. In 2015 heb ik de opleiding HBO Social Work, pedagogiek, afgerond. Daarna heb ik meerdere banen gehad waarbij kinderen altijd centraal stonden. Zoekende naar iets dat bij mij past, ben ik uitgekomen op het gastouder zijn. In mijn opvang hoop ik kinderen een warm plekje te kunnen bieden die zo vertrouwd is dat zij zich kunnen ontwikkelen op elk gebied.

De ontwikkeling van ieder kinder verloopt op hun eigen unieke manier. Aan mij de taak om hierbij zo goed mogelijk aan te sluiten. Wat ik belangrijk vind in deze taak is het luisteren naar de behoeftes van het kind. Wat willen zij leren, want juist dat maakt ze gemotiveerd om te leren en te ontwikkelen. Vanuit hun beleving/ervaring een knutselwerkje maken of naar aanleiding van een gebeurtenis een aansluitend verhaal, dat zijn verschillende manieren van mijn werken. Vanuit de behoefte van het kind.

In het werken met kinderen vind ik het erg belangrijk om goed contact met de ouder(s) te hebben. Normen en waarden, regels en grenzen, wensen rondom jullie kind(eren), daar hebben jullie als ouder(s) een mening over en die hoor ik graag. Op deze open manier hoop ik dat er een warm contact ontstaat die voor beide fijn aanvoelen. Uiteindelijk zijn jullie de professionals van jullie eigen kind.

Mijn motto: Maak plezier en ontdek!


Soort opvang: In eigen huis       
Plaats, wijk: midden Dronten
Leeftijdscatagoriën: 0-4, in overleg 5+
Huisdieren: geen
Mogelijkheid BSO-opvang: ja, in overleg
Ophalen van scholen: nee (alleen kinderen van aan Boord)
Bijzonderheden: geen

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur buiten deze tijden is in overleg veel mogelijk
José Dokter- Staamer

Wat zeggen anderen over José Dokter- Staamer?

Cherelly schreef op 26 January 2021

Daylen gaat al bijna 2 jaar met heel veel plezier naar José, hij voelt zich helemaal op zijn plek en krijgt van José de ruimte om zich te ontwikkelen, leren, spelen, en vrij te zijn voor wie hij is. Voor José is ieder kind uniek en wordt hier op ingespeeld. Ze gaan vaak de natuur in en zijn regelmatig creatief bezig. Ook gaan ze vaak zingen en dansen en leren ze samen spelen. José is lief, zorgzaam, en heel flexibel. Ze zorgt voor rust en regelmaat bij de kinderen en ze weten waar ze aan toe zijn. Wij zijn ontzettend blij dat Daylen bij José mag zijn.

Marinka Hardjoprajitno schreef op 13 September 2020

Papaas en mamaas ! Als je op zoek bent naar een gastouder die haar werk vol liefde en passie uitvoert, dan raden wij José aan! José is een warm mens en ontvangt je kindje in alle liefde en veiligheid, inclusief jullie zelf als ouder. Ze ziet het kind zoals hij of zij is en speelt in op zijn of haar behoeften. José is creatief, in alle opzichten van het woord, spontaan, heeft een groot empatisch vermogen en werkt kindvolgend. Daarbij gaat alles in overleg met jou als ouder, een prettig manier van samenwerken om zo samen de ontwikkeling van je kindje te bevorderen! Lieve José, je bent een veilige haven geworden voor Jace en wat gaat hij altijd met plezier naar je toe ♡

Deborah schreef op 03 June 2020

Jaaa lieve vraagouders, ik raad Jose met 100% aan. Ze geeft zoveel liefde en wamte aan de kinderen, ze is ondernemend, positief, creatief en vooral zorgt ze enorm goed voor de kinderen. Jose je bent een topper! Fijn dat Julian bij jou zichzelf mag en kan zijn en zoveel plezier bij je heeft.

schrijf een review voor José Dokter- Staamer