José Staamer

Hallo ik ben José

Ik ben geboren op 21-09-1990 in Leeuwarden en ik ben in 2016 naar Dronten verhuisd. Samen met mijn partner en twee kinderen wonen wij aan De Eclips in Dronten midden. In 2015 heb ik de opleiding HBO Social Work, pedagogiek, afgerond. Daarna heb ik meerdere banen gehad waarbij kinderen altijd centraal stonden. Zoekende naar iets dat bij mij past, ben ik uitgekomen op het gastouder zijn. In mijn opvang hoop ik kinderen een warm plekje te kunnen bieden die zo vertrouwd is dat zij zich kunnen ontwikkelen op elk gebied.

De ontwikkeling van ieder kinder verloopt op hun eigen unieke manier. Aan mij de taak om hierbij zo goed mogelijk aan te sluiten. Wat ik belangrijk vind in deze taak is het luisteren naar de behoeftes van het kind. Wat willen zij leren, want juist dat maakt ze gemotiveerd om te leren en te ontwikkelen. Vanuit hun beleving/ervaring een knutselwerkje maken of naar aanleiding van een gebeurtenis een aansluitend verhaal, dat zijn verschillende manieren van mijn werken. Vanuit de behoefte van het kind.

In het werken met kinderen vind ik het erg belangrijk om goed contact met de ouder(s) te hebben. Normen en waarden, regels en grenzen, wensen rondom jullie kind(eren), daar hebben jullie als ouder(s) een mening over en die hoor ik graag. Op deze open manier hoop ik dat er een warm contact ontstaat die voor beide fijn aanvoelen. Uiteindelijk zijn jullie de professionals  van jullie eigen kind.

Mijn motto: Maak plezier en ontdek!


Soort opvang: In eigen huis       
Plaats, wijk: midden Dronte
Leeftijdscatagoriën: 0-4, in overleg 5+
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: ja, in overleg
Ophalen van scholen: nee (alleen kinderen van aan Boord)
Bijzonderheden: geen

Opvangdagen

Maandag07.00 -18.00 uur
Dinsdag07.00 -18.00 uur
Woensdag07.00 -18.00 uur
Donderdag07.00 -18.00 uur
Vrijdag07.00 -18.00 uurbuiten deze tijden is in overleg veel mogelijk