Julia Nobel - van Schaik

Hallo ik ben Julia!

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Julia Nobel- van Schaik en woon samen met mijn man Anselmo Nobel en onze zoons Oliver en Sepp. 

Ik ben al meer dan 10 jaar gastouder en doe het werk nog steeds met veel plezier. Het is mooi om te zien hoe kinderen zich in de tijd ontwikkelen en ze daarbij te helpen en te begeleiden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zich ontwikkelen op hun eigen tempo. In de opvang doe ik verschillende activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, zingen, spelletjes spelen en lezen. Ook gaan we bij mooi weer graag naar de speeltuin toe en lopen eens langs de diertjes bij de dorpsboerderij. Zowel de speeltuin als de dorpsboerderij zijn op een kleine loopafstand te bereiken. Voor de speeltuin hoeven we zelfs geen weg over te steken, maar natuurlijk is er in de achtertuin ook genoeg ruimte en speelgoed voor de kinderen om zich mee te vermaken.

Ik werk elke maand met een thema. De dagindeling/activiteiten zijn altijd van te voren in te zien door de kinderen en ouder(s) op het informatiebord bij binnenkomst.
07.00 / 09.00      Kinderen worden gebracht.
09.00 / 10.00      We starten de dag met knutselen/kleuren.
10.00 / 10.30      Drinken en fruit eten.
10.30 / 11.30      Naar buiten, zingen of lezen.
11.30 / 12.30      Drinken en brood eten.
12.30 / 15.30      Slapen (voor de andere kinderen lekker spelen of iets anders seizoensgebonden).
15.30 / 16.00      Groente, koekje en drinken.
16.00 / 18.00      Zingen, voorlezen, kleuren, vrij spelen tot papa en/of mama komt.
 
Uiteraard volgen baby’s het ritme dat is besproken met de ouder(s).

Bent u nieuwsgierig? Kijk dan eens op mijn facebookpagina “Gastouder Julia” of neem contact op met Ridder Roeland.

Groetjes, Gastouder Julia


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, De Grutto
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: geen
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: bij uitzondering


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Julia Nobel - van Schaik?

Theo schreef op 21 December 2021

Zeer tevreden hoe Julia omgaat met onze kleine man, wij laten hem met een gerust hart achter. Julia plant leuke activiteiten en gaat ook regelmatig op stap. Aan het eind van de dag krijgen we altijd even een samenvatting over hoe de dag is gegaan en wat ze heeft opgemerkt bij de kleine. Ook schrijft ze in het opvangboekje kort op hoe laat er gegeten is en hoelang er geslapen is. Wij zijn blij dat onze kleine bij Julia terecht is gekomen.

J.Bos schreef op 22 November 2021

In het begin, zoals bijna elke moeder, vond ik het erg lastig om mijn kleine te brengen met 3 maanden oud. Nu komt de tweede er aan en ben ik blij dat dit kind ook bij haar terecht kan. Julia bespreekt altijd even hoe de dag is gegaan. Ze merkt ontwikkelingen op en heeft goede aandacht voor wat er speelt bij het kind. Ze benoemt emoties ook en stopt ze niet weg, maar bespreekt ze even. Er is ruimte voor knuffels bij tranen en ik denk dat het meest positieve nog is dat ik vrolijk word uitgezwaaid bij het wegbrengen i.p.v. huilen bij het afscheid. Hij stapt ook altijd vrolijk weer mee terug naar huis. Hij heeft het er duidelijk naar zijn zin. Ik heb een goed gevoel bij Julia.

schrijf een review voor Julia Nobel - van Schaik