Linda Groen

Hallo ik ben Linda!

Ik ben graag aan het lezen, reizen, koken en hou van creatief bezig zijn. Ik ben in het bezit van de diploma’s onderwijsassistent, SAW en een geldig EHBO diploma. Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en toen mijn contract daar afliep heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als gastouder bij “gastouderopvang Eigenwijzjes” wat ik met heel veel plezier en liefde doe. Creativiteit is ook iets wat je veel bij mij terug zult gaan zien in welke vorm dan ook, van knutselen tot koken/bakken maar ook in spel en beweging. We zijn vaak buiten te vinden in de speeltuin of bij de kinderboerderij.

Rust en regelmaat staan bij mij ook hoog in het vaandel, omdat ik merk dat de kindjes hier veel baat bij hebben.

Een dagje bij “gastouderopvang Eigenwijzjes” ziet er als volgt uit:
7:00 – 9:00 kindjes worden gebracht
9:00 we starten samen de dag en lezen gezellig samen een boekje
10:00 aan tafel voor wat fruit/ groente en drinken
10:30 naar buiten/ knutselen/ spelen
12:00 broodje eten en drinken
12:30 – 15:00 slapen, kindjes die niet meer gaan slapen mogen even televisie kijken en we doen samen een leuke activiteit.
15:00 – 15:30 aan tafel voor fruit/groente en drinken
15:30 – 18:00 naar buiten/knutselen/spelen tot de kindjes weer worden opgehaald
* baby’s volgen natuurlijk hun eigen ritme.

Bekijk ook mijn website; www.eigenwijzjes.nl


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten - west
Leeftijdscatagorieën: 0 – 4 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Woensdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Linda Groen?

Fenneke Vels schreef op 18 January 2023

Wij hebben Linda nu 2,5 jaar als gastouder en zijn hier heel blij mee! Linda is lief, zorgzaam, creatief en biedt elk kind op zijn of haar eigen manier plezier en uitdaging. Zo gauw het droog is zijn ze altijd buiten te vinden. We brengen twee kinderen in hele verschillende leeftijden maar toch biedt ze voor allebei ritme en structuur. Wij laten onze jongens met een gerust hart bij Linda achter, wetend dat ze daar een leuke dag zullen hebben.

Sanne schreef op 09 December 2022

Onze zoon gaat inmiddels bijna naar de basisschool en zal Linda dus moeten gaan missen straks. Onze dochter gaat de komende jaren nog naar Linda en daar zijn we erg blij mee. Linda is een lieve, zorgzame, geduldige en creatieve gastouder. Ze geeft de kinderen persoonlijke aandacht waar nodig, stimuleert ze in hun ontwikkeling, doet allerlei leuke activiteiten met ze en gaat er regelmatig op uit. Ze heeft regelmatig leuke nieuwe materialen, waar de kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Wij kunnen Linda van harte aanbevelen!

Mascha de Roon schreef op 08 December 2022

Wij hebben Linda al 3 jaar lang als gastouder. Onze 2 jongens zijn hartstikke gek op haar en dat snappen wij helemaal! Als je bij Linda binnen komt dan voel je de rust, liefde en gezelligheid op een manier dat je er zelf ook graag deel van uit zou willen maken! Linda houdt rekening met alle kindjes. Laat de baby's lekker hun eigen ritme volgen zonder ze wakker te maken om activiteiten te gaan doen. Als de jongens na een slechte nacht thuis s ochtends niet de gezelligste zijn met opstarten, dan komen ze na een dag bij Linda weer vrolijk en opgewekt thuis. Ze heeft super leuk speelgoed, anders dan wat je thuis allemaal ook wel hebt. Maakt hele leuke dingen met en voor de kindjes. De afwisseling tussen vrij spelen en activiteiten is gewoon precies goed! Tussendoor leren ze spelenderwijs ook nog veel! Wij brengen onze jongens altijd met een gerust hart naar Linda toe, wetende dat ze zich daar beter vermaken dan thuis! Van Linda is er maar één! Een betere gastouder is er niet!

Fam Vinke schreef op 13 January 2022

Al sinds januari 2016 is Linda onze gastouder. Wij zijn heel blij dat Linda onze gastouder is, ze is lief voor de kinderen, creatief (doet hele leuke activiteiten met de kinderen), gaat lekker met de kinderen en andere gastouders uit de buurt op stap en straalt heel veel rust uit. Wanneer wij de kinderen brengen gaan ze gelijk lekker spelen, voelen zich helemaal op hun gemak. Wij zijn zeer tevreden en gunnen elk kind (en hun ouders) een gastouder zoals Linda!

Armin schreef op 01 July 2020

Wij brengen onze zoon inmiddels al meer dan een half jaar naar Linda, in beginsel vonden wij dat spannend, maar al vrij snel ging dat met een gerust hart. Dat komt doordat onze zoon het prima naar zijn zin heeft bij haar en de andere kinderen. Linda is een spontane en energieke vrouw die wel raad weet met kinderen. Ze heeft altijd wel een thema waar iets mee gedaan wordt. Wat natuurlijk hartstikke leuk is voor de kinderen.

Marleen Valk schreef op 01 July 2020

Ontzettend lieve, leuke en creatieve gastouder! Onze dochter gaat er met plezier naartoe en vind het jammer dat als ze naar school gaat niet meer naar Linda kan. Je voelt de rust in huis. Onderlinge communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren!

schrijf een review voor Linda Groen