Linda Groen

Hallo ik ben Linda!

Ik ben graag aan het lezen, reizen, koken en hou van creatief bezig zijn. Ik ben in het bezit van de diploma’s onderwijsassistent, SAW en een geldig EHBO diploma. Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en toen mijn contract daar afliep heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als gastouder bij “gastouderopvang Eigenwijzjes” wat ik met heel veel plezier en liefde doe. Creativiteit is ook iets wat je veel bij mij terug zult gaan zien in welke vorm dan ook, van knutselen tot koken/bakken maar ook in spel en beweging. We zijn vaak buiten te vinden in de speeltuin of bij de kinderboerderij.

Rust en regelmaat staan bij mij ook hoog in het vaandel, omdat ik merk dat de kindjes hier veel baat bij hebben.

Een dagje bij “gastouderopvang Eigenwijzjes” ziet er als volgt uit:
7:00 – 9:00 kindjes worden gebracht
9:00 we starten samen de dag en lezen gezellig samen een boekje
10:00 aan tafel voor wat fruit/ groente en drinken
10:30 naar buiten/ knutselen/ spelen
12:00 broodje eten en drinken
12:30 – 15:00 slapen, kindjes die niet meer gaan slapen mogen even televisie kijken en we doen samen een leuke activiteit.
15:00 – 15:30 aan tafel voor fruit/groente en drinken
15:30 – 18:00 naar buiten/knutselen/spelen tot de kindjes weer worden opgehaald
* baby’s volgen natuurlijk hun eigen ritme.

Bekijk ook mijn website; www.eigenwijzjes.nl


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten - west
Leeftijdscatagorieën: 0 – 4 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 7.00 - 18.00 uur
Dinsdag 7.00 - 18.00 uur
Woensdag 7.00 - 18.00 uur
Donderdag 7.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Linda Groen?

Fam Vinke schreef op 13 January 2022

Al sinds januari 2016 is Linda onze gastouder. Wij zijn heel blij dat Linda onze gastouder is, ze is lief voor de kinderen, creatief (doet hele leuke activiteiten met de kinderen), gaat lekker met de kinderen en andere gastouders uit de buurt op stap en straalt heel veel rust uit. Wanneer wij de kinderen brengen gaan ze gelijk lekker spelen, voelen zich helemaal op hun gemak. Wij zijn zeer tevreden en gunnen elk kind (en hun ouders) een gastouder zoals Linda!

Armin schreef op 01 July 2020

Wij brengen onze zoon inmiddels al meer dan een half jaar naar Linda, in beginsel vonden wij dat spannend, maar al vrij snel ging dat met een gerust hart. Dat komt doordat onze zoon het prima naar zijn zin heeft bij haar en de andere kinderen. Linda is een spontane en energieke vrouw die wel raad weet met kinderen. Ze heeft altijd wel een thema waar iets mee gedaan wordt. Wat natuurlijk hartstikke leuk is voor de kinderen.

Marleen Valk schreef op 01 July 2020

Ontzettend lieve, leuke en creatieve gastouder! Onze dochter gaat er met plezier naartoe en vind het jammer dat als ze naar school gaat niet meer naar Linda kan. Je voelt de rust in huis. Onderlinge communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren!

schrijf een review voor Linda Groen