Mariska van Meer

Hallo ik ben Mariska!

Ik ben Mariska, geboren in 1983 en getrouwd met Martin. Wij wonen in Dronten Zuid in een kindvriendelijke buurt en heten jullie van harte welkom bij Polderpret!

Van 2004 tot 2014 heb ik op kinderdagverblijven gewerkt met verschillende leeftijden en vanaf januari 2017 ben ik gastouder. 

Werken met kinderen is wat ik het allerliefste doe. De onbezorgdheid die kinderen hebben, de eerlijkheid en oprechtheid, en hoe ze kunnen genieten van alles, dat is wat mij blij maakt. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Een veilige en liefdevolle basis wil ik geven waarin uw kind zich op eigen manier en eigen tempo kan ontwikkelen. 

Elk kind is uniek en ieder kind is anders en daar hou ik rekening mee. Dit betekent dat ik u kind niet alleen aanmoedig tot spel en ontwikkeling maar ook de rust en regelmaat bied die het nodig heeft.

U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en neem eens een kijkje op www.gastouderpolderpret.nl. Wie weet, tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Mariska van Meer


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-Zuid
Leeftijdscategorieën: 0 -12 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: ja (geen tussen schoolse opvang mogelijk)
Ophalen van scholen: ja (Het Wilgerijs, De Brandaris en Het Zuiderlicht)
Bijzonderheden: geen


Opvangtijden

Dinsdag7.00 -19.00 uur
Woensdag7.00 -19.00 uur
Donderdag7.00 -19.00 uur
Vrijdag7.00 -19.00 uuroverige dagen en tijden in overleg