Mariska van Meer

Hallo ik ben Mariska!

Ik ben Mariska, geboren in 1983 en getrouwd met Martin en moeder van een prachtige dochter (maart 2020). Wij wonen in Dronten Zuid (en verhuizen medio maart 2021 naar Dronten-West) heten jullie van harte welkom bij Polderpret!

Van 2004 tot 2014 heb ik op kinderdagverblijven gewerkt met verschillende leeftijden en vanaf januari 2017 ben ik gastouder. 

Werken met kinderen is wat ik het allerliefste doe. De onbezorgdheid die kinderen hebben, de eerlijkheid en oprechtheid, en hoe ze kunnen genieten van alles, dat is wat mij blij maakt. Voor mij is het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Een veilige en liefdevolle basis wil ik geven waarin uw kind zich op eigen manier en eigen tempo kan ontwikkelen. 

Elk kind is uniek en ieder kind is anders en daar hou ik rekening mee. Dit betekent dat ik u kind niet alleen aanmoedig tot spel en ontwikkeling maar ook de rust en regelmaat bied die het nodig heeft.

U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en neem eens een kijkje op www.gastouderpolderpret.nl. Wie weet, tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Mariska van Meer


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten-Zuid (Mariska verhuisd medio 2021 naar Dronten-West)
Leeftijdscategorieën: 0 - 4 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen


Opvangtijden

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Mariska van Meer?

Jane Tuinstra schreef op 09 December 2022

Mariska is een super fijne en lieve gastouder voor Lieuwe. Het was fijn dat er plek was bij iemand die Lieuwe in persoonlijke sfeer al een paar keer had ontmoet. Lieuwe is soms wat verlegen op de ochtend en het is heel fijn als je na een half uur een berichtje of filmpje ziet waarop je kindje heerlijk aan het spelen is en het naar zijn zin heeft. Mariska is heel open in haar communicatie dat is heel fijn. Ze neemt tijdens het ophalen ook altijd de tijd om de dag even door te spreken. Het is een super fijne plek en Mariska gaat er vaak met de kinderen op uit.

Lucia Halberstadt - ten Berge schreef op 20 June 2022

Mariska is een superfijne en lieve gastouder, met een professioneel ingerichte en prettige ruimte voor de kindjes. Ik waardeer het dat ze heel open is in de communicatie en dat ze zo betrokken is. Leuk om te zien dat ze er lekker vaak op uit gaan en originele dingen doen/knutselen. Kortom, een fijne plek op een goede locatie en echt een tweede thuis voor ons zoontje! Ik zou Mariska aan iedereen aanraden.

Minal Woning schreef op 24 January 2022

Wat zijn wij blij met onze lieve gastouder Mariska. Onze zoon zit nu al tijdje bij Mariska en heeft enorme moeilijke momenten gehad. Maar Mariska heeft altijd het geduld opgebracht en elke keer opnieuw haar liefde, aandacht en energie in hem gestopt. Je kan goed met haar dingen bespreken, vragen of delen. Ze is een topper en wij zijn enorm blij met haar en onze zoon ook met Ka !!

Chantal & Kieran Vilijn schreef op 13 July 2020

Onze dochter is altijd met veel plezier bij Mariska in de opvang geweest. Het fijne gevoel van een thuis omgeving maar gecombineerd met de leerstijlen en ontwikkelingen van de opvang. Mariska was meer dan een gastouder voor Lexie. Ze heeft zoveel geleerd van Mariska. Buiten haar werk om was Mariska ook altijd heel open en gezellig naar de ouders toe. Alles ging in overleg zodat er zowel thuis als bij de opvang 1 lijn was voor de kids. Mariska bood onze dochter een 2de thuis en dat deed ze altijd met veel liefde. Ik mag van geluk spreken dat Lexie haar eerste jaren bij de opvang bij Mariska heeft mogen doorbrengen.

schrijf een review voor Mariska van Meer