Marjolein Heijboer- Groeneveld

Hallo ik ben Marjolein!

Geboren op 24 oktober 1990. Ik woon op een boederij aan de Ketelweg met mijn man en onze twee dochters. In februari 2012 heb ik mijn diploma SAW(sociaal agogisch werk) en mijn kinder-EHBO diploma behaald. Ik heb de cursus VVE-KiKi training gedaan om de Floddertjes spelenderwijs in hun ontwikkeling te kunnen ondersteunen. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met stages op kinderdagverblijven en in kleuterklassen van de basisschool.

Ik vind het fijn om met de Floddertjes te knutselen, liedjes te zingen, ze te helpen met tellen, kleuren en vormen kennen, taalontwikkeling, samenwerken etc. Zelfstandigheid en normen en waarden vind ik erg belangrijk.

We eten en drinken samen op vaste tijden en de Floddertjes die dat gewend zijn gaan dan hun dutje doen. Ten alle tijden hou ik rekening met de individuele wensen en gewoontes van de ouders en de kinderen. In en om het huis is er genoeg ruimte voor de Floddertjes om te spelen, er is veel buitenspeelgoed, een stuk gras en tegels.

Er is een huiskonijn en een kip waar de Floddertjes voor kunnen zorgen en aaien. 


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, buitengebied
Leeftijdscatagorien: 0 - 4 jaar
Huisdieren: wonen buiten; kip en konijn
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee  
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18:00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur afwijkende tijden in overleg

Wat zeggen anderen over Marjolein Heijboer- Groeneveld?

Daisy schreef op 12 December 2022

Marjolein is een lieve gastouder voor Noah. Wij zijn dol op haar. Noah straalt als hij Marjolein ziet. Dat zegt toch genoeg?? Wij gaan haar missen, helaas moeten wij door werk veranderingen veranderen van opvang. Liefs

Lillian schreef op 16 January 2021

Marjolein is een ontzettend lieve vrouw die met heel veel liefde en plezier voor de kinderen zorgt. Onze jongens zitten er nu 3 jaar en genieten ontzetten als ze bij haar zijn. Lekker op stap met de bakfiets, banjeren in de bossen, lekker spelen met water op het plein of leuk knutselen aan huis. Er is veel variatie in activiteiten, ze is consequent en creatief!

Simone schreef op 08 September 2020

Ze is lief, zorgzaam, duidelijk, ondernemend en creatief. 5 kernkwaliteiten die wij vinden passen bij deze super fijne gastouder. Onze meiden genoten er met volle teugen. Lekker buiten zijn hoort erbij met deze gastouder. Wij raden haar zeker aan. Ze is een schat!

Mirjam schreef op 08 September 2020

Marjolein is een leuke en lieve gastouder. Ze gaat graag met de kinderen op stap. Een rondje met de bakfiets of even naar een speeltuin. Ook krijgen ze de ruimte om lekker te spelen in en om het huis of iets te knutselen. Mijn 2 kinderen zijn altijd met veel plezier naar haar toe gegaan.

Marlies Eikelboom schreef op 26 July 2020

Altijd lol bij Floddertje! Een hele lieve gastouder waar onze kinderen heel graag naar toe gingen. Lekker buiten banjeren als het goed weer is en op stap met de bakfiets. Leuk en relaxed sfeertje met alle tijd en liefde voor de floddertjes.

Liesbeth schreef op 02 July 2020

Marjolein zorgt alweer 3 jaar voor onze zoon. Ze is creatief, onderneemt graag uitjes, is consequent, denkt graag mee en ze is bovenal vrolijk en liefdevol met de kinderen. Je ziet dat ze plezier heeft in haar vak. Kortom, een echte aanrader voor de kids uit heel Dronten en omgeving.

schrijf een review voor Marjolein Heijboer- Groeneveld