Marjolein Heijboer- Groeneveld

Hallo ik ben Marjolein!

Geboren op 24 oktober 1990. Ik woon samen in Dronten wijk de Gilden met mijn vriend die overdag werkzaam is in de agrarische sector. In februari 2012 heb ik mijn diploma SAW(sociaal agogisch werk) en mijn kinder-EHBO diploma behaald. Ik heb de cursus VVE-KiKi training gedaan om de Floddertjes spelenderwijs in hun ontwikkeling te kunnen ondersteunen. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met stages op kinderdagverblijven en in kleuterklassen van de basisschool.

Ik vind het fijn om met de Floddertjes te knutselen, liedjes te zingen, ze te helpen met tellen, kleuren en vormen kennen, taalontwikkeling, samenwerken etc. Zelfstandigheid en normen en waarden vind ik erg belangrijk.

We eten en drinken samen op vaste tijden en de Floddertjes die dat gewend zijn gaan dan hun dutje doen. Ten alle tijden hou ik rekening met de individuele wensen en gewoontes van de ouders en de kinderen. In en om het huis is er genoeg ruimte voor de Floddertjes om te spelen, er is veel buitenspeelgoed, een stuk gras en tegels.

Er is een huiskonijn en een kip waar de Floddertjes voor kunnen zorgen en aaien. Ik heb een bakfiets en een duo wandelwagen zodat ik met een aantal Floddertjes tegelijk naar de speeltuin kan bij ons in de buurt wat ikzelf ook heel leuk vind.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, de Gilden
Leeftijdscatagorien: 0 - 4 jaar
Huisdieren: wonen buiten; kip en konijn
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee  
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag07.00 -18:00 uur
Dinsdag07.00 -18.00 uur
Woensdag07.00 -18.00 uur
Donderdag07.00 -18.00 uurafwijkende tijden in overleg