Tamara Slippens

Hallo ik ben Tamara!

Goedendag, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Tamara Slippens. Ik ben getrouwd en heb 2 prachtige kinderen. Aeriane (2009) en Taim (2010). Wij wonen sinds begin 2020 in Dronten. Hiervoor woonden wij in Lelystad, waar ik 1,5 jaar met veel plezier gastouder was. Ik hoop hier in Dronten met net zoveel plezier met ouders en de kindjes verder te gaan in de gastouderopvang Dikkertje Dap.

Mijn hobby’s zijn: schilderen; zingen/acteren (ik ben momenteel lid van zangtheater Circle of Music) en ook ben ik bezig met het leren van pianospelen.

Wij hebben 1 hondje, 3 katten (meer buiten dan binnen) en 2 konijntjes in de tuin. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, ze te begeleiden en helpen ontwikkelen tot vrolijke zelfverzekerde kleuters, om vol enthousiasme te kunnen starten aan de basisschool.

Gezond eten vind ik erg belangrijk. Ook om te weten: Waar komt het eten nou vandaan? Wij zullen fijn in de verhoogde moestuin gaan moestuinieren en van de oogst lekkere hapjes maken of zo opsmullen.

Ik hou er van om lekker bezig te zijn op de dag. Gezellig de hond uitlaten in het bos dichtbij; een ochtendje op de fiets naar Avontura; naar de bibliotheek om boekjes uit te zoeken of een verhaal te luisteren of langs de kinderboerderij of de speeltuin. En binnen gaan we graag lezen, opvang Dikkertje Dap heeft namelijk een flinke boekencollectie om een leuk boek uit te kiezen. Knutselen doen we ook graag, het ontdekken van materialen is altijd een feestje. Soms wordt er ook televisie gekeken. De DVD-collectie “gebaren met Lotte en Max” verwerk ik bijvoorbeeld in diverse thema’s. In de opvang zijn er ontwikkelingsspellen voor elke leeftijd. Ook probeer ik zoveel mogelijk houten speelgoed te gebruiken waar dat kan. Bij Dikkertje Dap zijn we lief voor elkaar en voor de dieren. We leren delen en elkaar te respecteren. Ieder kind is uniek en wordt vanuit liefde behandeld, als een deel van ons gezin.

Ik hoop u en uw kind(jes) snel te mogen ontmoeten,

Groetjes Tamara


Soort opvang: Dagopvang bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten, De Munten (Dronten-West)
Leeftijdscaragorieën:  0 - 4 jaar
Huisdieren: Ja, 1 hond, 3 katten en 2 konijnen
Mogelijkheid BSO-opvang: Nee
Ophalen van scholen: Nee
Bijzonderheden: Gezonde voeding, suiker en E-nummers beperkt

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
Tamara Slippens

Wat zeggen anderen over Tamara Slippens?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Tamara Slippens.

schrijf een review voor Tamara Slippens