Tamara Slippens

Hallo ik ben Tamara!

Dag lieve ouders mijn naam is Tamara Slippens, moeder van 2 kinderen (2009) (2010). Wij wonen samen met mijn man, 4 poezen, 1 hondje, 1 konijn en aquaria in Dronten west. Wij hebben een moestuin op de vereniging voor ons huis. 

Bij Tamara is een avontuurlijke opvang!

Wij houden van buiten spelen, bakken en knutselen en moestuinieren. We houden ervan om veel zelf te leren doen daar in de opvang ook op gericht. Elkaar helpen en het leren van dagelijke bezigheden zoals brood bakken.

Ik probeer elke dag lekker naar buiten te gaan. We gaan we lekker fietsten naar een speeltuin, het bos of Avontura in de vakanties. Ik maak vaak de tijd om te zoeken in het bos naar natuurlijke materialen om dan thuis te ontdekken en activiteiten mee te bedenken. 

Bij Tamara spelen wij met zo veel mogelijk natuurlijke materialen, open end speelgoed zoals grimms en grapat, en houten speelgoed. Ook hebben wij een houten keuken, wobbel en een pikler driehoek met glijbaan in huis. Voor de fijne motoriek hebben wij een sensomotorische tafel waar wij rijst, bonen in doen en spelen met loose parts materialen. 

Bij Tamara houden wij van klimmen, bakken, kleien en buiten ravotten, lezen, liedjes zingen, knutselen, de natuur bewonderen en erover leren, dansen, elkaar helpen en samen spelen. De televisie zal bij ons niet vaak aanstaan.

Qua voeding eten wij gezond en natuurlijk. Zo veel mogelijk vrij van e-nummers en suikers. Wij bakken vaak ons eigen speltbrood waar we met de kinderen van genieten.

Wij eten de bio groentjes en fruit uit onze moestuin.

Veel liefs van Bij Tamara


Soort opvang: Dagopvang bij de gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten, De Munten (Dronten-West)
Leeftijdscaragorieën:  0-4 jaar
Huisdieren: Ja, 1 hond, 3 katten en 2 konijnen
Mogelijkheid BSO-opvang: Nee
Ophalen van scholen: Nee
Bijzonderheden: Gezonde voeding, biologisch, suiker en E-nummers beperkt

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur
Tamara Slippens

Wat zeggen anderen over Tamara Slippens?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Tamara Slippens.

schrijf een review voor Tamara Slippens