Wilma van Laere

Hallo ik ben WIlma!

Ik ben getrouwd met Nico en samen hebben we 3 kinderen. Boaz (2013) , Julia (2017) jaar en Mika (2020).

We wonen in Dronten in de Manegewijk

Al mijn hele leven hou ik van kinderen, vroeger toen mijn moeder oppaskindjes had was het een feest als ik vrij was van school en ik leuke dingen met de kinderen mocht gaan doen. 

Van spelletjes tot naar het bos of speeltuin gaan, of gewoon knutselen aan de keukentafel.

Als vervolgopleiding heb ik daarom de opleiding Helpende zorg en Welzijn gevolgd om pedagogisch medewerker te worden. Hier heb ik mijn Diploma voor gehaald.

Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in de thuiszorg, heb ik besloten om per Januari 2024 te starten als gastouder.

Als gastouder ga ik werken op de maandag, dinsdag en donderdag 

Als gastouder vind ik het erg belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn. Ieder kind is uniek en mag zijn zoals die is, dat er goede contacten zijn tussen mij en de ouders, dat er liefde en respect voor elkaar is. Maar ook vooral dat we met en van elkaar kunnen leren.

Samen met de kindjes die komen spelen wil ik dit avontuur aangaan. Samen ontdekken, beleven en genieten van elkaar. Duidelijkheid en structuur staat bij mij centraal. 

Ik hou ervan om er op uit te gaan. Spelen in de speeltuin, wandelen door het bos, naar de kinderboerderij, een boodschap doen, boekjes halen in de bibliotheek, maar ook gewoon thuis liedjes zingen, muziek maken, spelletjes spelen, vrij spelen, knutselen.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, Manege/Landmaten
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: guppies/vissen
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: 


Werkdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Wilma van Laere?

Sanne schreef op 26 January 2024

Mijn zoontje is hier een aantal dagen geweest i.v.m. de vakantie van onze vaste gastouder. Wilma is heel lief en ons zoontje heeft het erg naar zijn zin gehad! Ze is een aanrader.

Ruth schreef op 20 January 2024

Wilma heeft heel fijn mij uit de brand geholpen met opvang. Ze is erg flexibel en denkt graag mee. Met een mooie grote wandelkar gaat ze op pad met de kids. Fijn!

Graciella schreef op 20 January 2024

Ik had voor 1 dag een opvang nodig voor mijn zoontje, toen kwam ik Wilma terecht. Een hele lieve, sociale vrouw. Mijn zoontje is niet heel makkelijk weg te brengen maar hij heeft het erg naar zijn zin gehad. Bij het kennismakingsgesprek ging hij ook lekker spelen en Wilma wist ook precies hoe zij contact moest maken met mijn zoontje. Super.

schrijf een review voor Wilma van Laere