Wyanne Koffijberg- de Jong

Hallo ik ben Wyanne!

Samen met mijn man Luuk, 2 dochtertjes Sarah (2017) en Izzy (2020) en 2 hondjes(die tijdens de opvang gescheiden zijn van de kindjes) woon ik in Dronten-West. 

Geïnspireerd door het natuurlijk ouderschap, verschillende stages bij gastouders, mijn eigen ervaringen als oppas en als moeder wil ik mijn gastkindjes gelegenheid geven zich op eigen wijze te ontwikkelen in een geborgen, vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving. 

In ons fijne huis dat zich bevindt in een groene omgeving nabij verschillende speeltuinen ,een dorpsboerderij en het bos bied ik gastouderopvang aan voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Met een dagschema creëer ik vaste eetmomenten. Ik heb ervaring met (lang) borstvoeding geven, de rapley methode en flesvoeding. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en eten vegetarisch. We bewegen mee met de seizoenen en betrekken de jaarfeesten daarbij. 

Belang van het kind staat voorop. Dit doe ik door te reageren op signalen die het kind geeft. Een voorbeeld hiervan is huilen. Huilen zie ik als communicatie middel. Hoe moet een baby anders met ons communiceren? Ik streef er naar de kinderen niet te laten huilen in eenzaamheid. Ik bied kinderen die hier behoefte aan hebben nabijheid door ze te dragen. Straffen heeft in mijn ogen geen nut. Ik sta achter empatische benadering van het kind. Het gedrag heeft een reden. Wel zijn er regels en grenzen die voor alle kinderen gelden.

Ik vind het belangrijk om de kinderen zo veel mogelijk vrijheid te geven om zichzelf te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Daarom is het grootste gedeelte van de dag gevuld met vrij spel. Ik bied ondersteuning waar nodig en ik bied leuk spelmateriaal aan. We spelen zo veel mogelijk buiten, slecht weer bestaat niet! De kindjes kunnen spelen in de tuin waar een grote glijbaan, zandbak, modderkeuken en vele fietsjes aanwezig zijn. Ook kunnen we met de elektrische bakfiets of de duo-buggy op pad. Bijna elke dag zijn we wel creatief bezig. We kunnen gaan schilderen, kleuren, kleien, muziekmaken of wat bakken. 

Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken!


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – West, de Gilden
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: ja, 2 hondjes
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: nvt

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur opvangdagen in opstart fase nog in overleg
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Wyanne Koffijberg- de Jong?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Wyanne Koffijberg- de Jong.

schrijf een review voor Wyanne Koffijberg- de Jong