Wyanne de Jong

Hallo ik ben Wyanne!

Samen met mijn 2 dochtertjes Sarah (2017) en Izzy (2020) en 4 hondjes (die tijdens de opvang gescheiden zijn van de kindjes) woon ik in Dronten-Zuid/centrum. 

Geïnspireerd door het natuurlijk ouderschap, verschillende stages bij gastouders, mijn eigen ervaringen als oppas en als moeder wil ik mijn gastkindjes gelegenheid geven zich op eigen wijze te ontwikkelen in een geborgen, vertrouwde, veilige en uitdagende omgeving. 

In ons fijne huis dat zich bevindt in een groene omgeving nabij verschillende speeltuinen ,een dorpsboerderij en het bos bied ik gastouderopvang aan voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Met een dagschema creëer ik vaste eetmomenten. Ik heb ervaring met (lang) borstvoeding geven, de rapley methode en flesvoeding. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en eten vegetarisch. We bewegen mee met de seizoenen en betrekken de jaarfeesten daarbij. 

Belang van het kind staat voorop. Dit doe ik door te reageren op signalen die het kind geeft. Een voorbeeld hiervan is huilen. Huilen zie ik als communicatie middel. Hoe moet een baby anders met ons communiceren? Ik streef er naar de kinderen niet te laten huilen in eenzaamheid. Ik bied kinderen die hier behoefte aan hebben nabijheid door ze te dragen. Straffen heeft in mijn ogen geen nut. Ik sta achter empatische benadering van het kind. Het gedrag heeft een reden. Wel zijn er regels en grenzen die voor alle kinderen gelden.

Ik vind het belangrijk om de kinderen zo veel mogelijk vrijheid te geven om zichzelf te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Daarom is het grootste gedeelte van de dag gevuld met vrij spel. Ik bied ondersteuning waar nodig en ik bied leuk spelmateriaal aan. We spelen zo veel mogelijk buiten, slecht weer bestaat niet! De kindjes kunnen spelen in de tuin waar een grote glijbaan, zandbak, modderkeuken en vele fietsjes aanwezig zijn. Ook kunnen we met de elektrische bakfiets of de duo-buggy op pad. Bijna elke dag zijn we wel creatief bezig. We kunnen gaan schilderen, kleuren, kleien, muziekmaken of wat bakken. 

Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken!


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – Zuid/ Dronten centrum
Leeftijdscatagorieën: 0-12
Huisdieren: ja, 4 hondjes
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: nvt

Opvangdagen

Maandag 07.45 - 17.15 uur
Dinsdag 07.45 - 17.15 uur
Woensdag 07.45 - 17.15 uur

Wat zeggen anderen over Wyanne de Jong?

Dianta schreef op 23 May 2022

Wyanne is een topper! Lieve vrouw, heel lief voor mijn dochter en ik ga er nooit met een slecht gevoel weg! Zeker een aanrader voor andere ouders!

Judith Brunswijk schreef op 29 March 2022

Ik was super panisch om mijn dochtertje ergens te brengen vooral omdat wij onze dochter niet laten huilen en omdat zij nog borstvoeding kreeg. Nu een aantal maanden later kan ik mij niet eens meer voorstellen dat ik dit eng vond. Wyanne is zo lief voor alle kindjes en goed (en eerlijk) in communicatie met ouders. Onze dochter is gek op Wyanne en wij als ouders kunnen het ons ook niet meer voorstellen zonder haar. De beste gastouder die je je maar kunt wensen. Straalt liefde & rust uit en onderneemt allemaal leuke dingen met de kindjes.

Adrian Adwent schreef op 13 June 2021

The woman is an angel! My son enjoys going to Wayanne He's great for spending time there. Wayanne cares very much about the children as if she were hers. I recommend it with a clear conscience❤️

Chantal Sijmons schreef op 11 June 2021

Wij kunnen en willen niet meer zonder Wyanne. Ze is heel lief en mijn zoontje gaat graag naar haar. Ze straalt rust uit en doet kinderyoga met ze. Hij komt er altijd helemaal relaxt vandaan.

Lieke schreef op 11 June 2021

Wij vinden het belangrijk dat onze dochter ergens naar toe gaat waar ze gehoord wordt en waar wij gehoord worden. Dit hebben wij allemaal gevonden bij Wyanne! Ze overlegt, stuurt leuke foto’s (met toestemming) en doet leuke activiteiten met de kids (uitjes, knutselen ect). Ze is flexibel en denkt altijd met je mee. Wij zouden nergens anders meer heen willen!

Joep schreef op 11 June 2021

Wyanne heeft super veel lol in haar werk en behandelt onze dochter alsof het haar eigen is.

schrijf een review voor Wyanne de Jong