Albertje Hammenga

Hallo ik ben Albertje!

Aandacht, liefde en plezier voor ieder kind.

Ik ben getrouwd met Klaas en samen hebben wij 4 kinderen gekregen en inmiddels aangetrouwde kinderen. Oma van 5 kleinkinderen.

Mijn hobby’s zijn bakken, lezen en handwerken.

Noma staat voor voorbeeld en liefde. Met jarenlange ervaring in het kleuteronderwijs weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om kinderen te laten groeien en ontwikkelen.

Ik sta met liefde en aandacht klaar voor jullie kind(eren) en bied ze een veilige, huiselijke omgeving waarin ze zich vrij kunnen voelen om te spelen, te ontdekken en te leren.

Kinderen leren door te doen, maar ook door te zien wat anderen doen. Spelen is daarom erg belangrijk. Ik sluit aan bij de interesse en belevingswereld van jullie kind. En stimuleer ze om zelf te ontdekken.

Ik moedig ze aan om te experimenteren en help ze om enthousiast te worden voor nieuwe dingen. Soms neem ik ze doelgericht aan de hand om een stapje verder te komen in hun ontwikkeling.

Ieder kind is uniek en leert op zijn eigen tempo. Ik vind het belangrijk om ieder kind op zijn eigen niveau te laten groeien en bloeien. Ik creëer een omgeving waarin kinderen zich veilig en geborgen voelen en waar ze zich vrij kunnen ontwikkelen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie kind(eren) te groeien en te bloeien. Ik weet zeker dat we samen veel plezier zullen hebben!


Soort opvang: In huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, wijk de Fazant
Leeftijdscategorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: ik ben een christen en dat zal merkbaar zijn. 


Opvangdagen

Maandag flexibele tijden
Dinsdag flexibele tijden
Donderdag flexibele tijden

Wat zeggen anderen over Albertje Hammenga?

Anita de Groot schreef op 08 November 2023

Alle 3 onze kinderen hebben bij Albertje mogen spelen. We hebben dit als zeer prettig ervaren. Heel fijn dat Albertje net als ons Christelijk is, dat ze dit meeneemt in de dagen met de kinderen. Albertje leert de kinderen veel zelfstandigheid en heeft een duidelijke structuur. Altijd in overleg hoe wij situaties thuis aanpakken zodat we op één lijn zitten. Albertje is een lieve vrouw die hart heeft voor de kinderen! Helaas kon onze jongste niet langer blijven ivm wisseling van werkdagen. We kijken terug op een mooie en leerzame periode voor de kinderen!

Sanne Naber schreef op 10 May 2022

Onze jongens zijn alle drie door Albertje opgevangen. Ze hebben het er goed naar de zin gehad! Albertje is duidelijk naar de kinderen toe en wat wij ook fijn vonden is dat ze christelijk is. Verwacht geen wekelijkse knutselprojecten, maar wel een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Albertje stimuleert hen om dingen zelf te doen of op te lossen. Helaas wijzigen onze werkdagen waardoor we van GO moeten wisselen, anders had de jongste er vast ook tot aan zijn 4e verjaardag geweest!

Demi Deurloo schreef op 11 November 2021

Albertje is een super zorgzame lieve vrouw. Ze weet hoe ze om moet gaan met problematiek, moeilijke start na geboorte en veel medische zorg bij ons kindje. Super leuk ook om elke dag een verslagje mee naar huis te krijgen. Hierin kan je haarfijn de leuke momenten lezen. Albertje zorgt voor een hele fijne sfeer thuis en ziet elk kind als individu. Elk kind benadert ze op een andere maar fijne manier. Ook haar opvoedkunde en wijze staat volledig in lijn met hoe wij het willen en aanpakken. Demi Deurloo

schrijf een review voor Albertje Hammenga