Albertje Hammenga

Hallo ik ben Albertje!

Gastouder "Noma". Getrouwd met Klaas, samen hebben we 4 kinderen gekregen en inmiddels ook aangetrouwde kinderen. Oma van 2 kleinkinderen. Onze jongste zoon woont nog thuis. Mijn hobby's zijn bakken, lezen en handwerken.

Ik heb jarenlange ervaring in het kleuteronderwijs. Noma staat voor voorbeeld en liefde. Ik sta met liefde en aandacht en geduld voor jullie kind(eren) klaar, bied ze structuur en duidelijkheid in een speelse, huiselijke omgeving. Kinderen leren door dingen te doen, maar ook door te zien wat anderen doen. Spelen is daarom erg belangrijk. Aansluiten bij hun belangstelling, bij de belevingswereld van de kinderen en ze zelf laten ontdekken, aanmoedigen en enthousiast voor iets maken. Soms doelgericht aan de hand meenemen om een stapje verder te komen in hun ontwikkeling. Ieder kind op zijn eigen niveau laten groeien en bloeien. Kinderen moeten zich veilig voelen bij de gastouder en kunnen mede daardoor tot ontwikkeling komen.


Soort opvang: In huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten, wijk de Fazant
Leeftijdscategorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja, als het past in de route naar school, overleg is mogelijk. Ik heb een bolderkar waarin kinderen veilig vervoerd kunnen worden
Bijzonderheden: ik ben een christen en dat zal merkbaar zijn. 


Opvangdagen

Maandag flexibele tijden
Dinsdag flexibele tijden
Woensdag flexibele tijden
Donderdag flexibele tijden

Wat zeggen anderen over Albertje Hammenga?

Sanne Naber schreef op 10 May 2022

Onze jongens zijn alle drie door Albertje opgevangen. Ze hebben het er goed naar de zin gehad! Albertje is duidelijk naar de kinderen toe en wat wij ook fijn vonden is dat ze christelijk is. Verwacht geen wekelijkse knutselprojecten, maar wel een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Albertje stimuleert hen om dingen zelf te doen of op te lossen. Helaas wijzigen onze werkdagen waardoor we van GO moeten wisselen, anders had de jongste er vast ook tot aan zijn 4e verjaardag geweest!

Demi Deurloo schreef op 11 November 2021

Albertje is een super zorgzame lieve vrouw. Ze weet hoe ze om moet gaan met problematiek, moeilijke start na geboorte en veel medische zorg bij ons kindje. Super leuk ook om elke dag een verslagje mee naar huis te krijgen. Hierin kan je haarfijn de leuke momenten lezen. Albertje zorgt voor een hele fijne sfeer thuis en ziet elk kind als individu. Elk kind benadert ze op een andere maar fijne manier. Ook haar opvoedkunde en wijze staat volledig in lijn met hoe wij het willen en aanpakken. Demi Deurloo

schrijf een review voor Albertje Hammenga