Alice Winters

Hallo ik ben Alice!

Mijn naam is Alice Winters en ik woon met mijn man en onze kinderen in Swifterbant. De kinderen zijn 25, 21 en 15. De middelste woont niet meer thuis, de oudste gaat binnenkort het huis verlaten. We hebben 3 huisdieren: 2 katten (Knabbel en Cleo) en 1 hond (Scar)

Ik heb in september 2017 mijn diploma PW3 gehaald en in ontvangst mogen nemen en daar ben ik best trots op. Mijn hobby’s zijn muziek maken (gitaar, piano, marimba) en luisteren, haken en borduren, lezen en wandelen. Ik heb een pedagogisch beleidsplan wat ik op verzoek kan toesturen, hierin staat alles beschreven hoe ik mijn werkzaamheden uitvoer. Ik werk met een aantal vaste onderdelen in de dag. Daarnaast is er veel tijd voor zelfstandig spelen, creativiteit, muzikaliteit, taalontwikkeling, buiten spelen enz. Ook werk ik met Kiki. Dit is een VVE-programma voor alle kinderen van 0-4 jaar. Aan de hand van de thema’s die Kiki aanreikt maak ik thema tafels en bedenken we activiteiten die bij het thema passen.

Het is bijzonder dat ik al zoveel jaren deel mag uitmaken van de opvoeding van kinderen en dat ouders het volste vertrouwen in mij hebben om hun kostbaarste bezit bij mij te brengen, hoe groot of hoe klein ze ook zijn!


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Swifterbant
Leeftijdscatagorieën: 0-12
Huisdieren: 2 katten, 1 hond
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja, alleen Branding of Golfslag
Bijzonderheden: Gastouder sinds 1998

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 18.00 uur Andere tijden in overleg

Wat zeggen anderen over Alice Winters?

Kevin Orsel schreef op 24 October 2022

Gastouder T’ Fantje is een geweldige plek voor onze kinderen. Goed en warm contact, kinderen gaan er heel graag naar toe.

schrijf een review voor Alice Winters