Alinda Geut

Hallo mijn naam is Alinda!

Ik woon samen met mijn man Mattijs en 3 kinderen, Tim (2008), Mark (2011) en Niels (2011), 2 kleine hondjes Lola en Shelby, 2 dwergkonijntjes Woezel en Pip en een groot aquarium vol met vissen.

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 activiteiten begeleiding afgerond. Na mijn opleiding heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt, thuisondersteuning bij een gezin met een meisje met een beperking, weekendopvang voor kinderen met een beperking (add, adhd, pdd-nos) jeugdmedewerker, leidster kinderdagverblijf en leidster buitenschoolse opvang.Toen onze oudste werd geboren heb ik besloten om als gastouder aan de slag te gaan. Tot begin 2022 voornamelijk dagopvang, maar vanaf november 2022 alleen gericht op kinderen van 4 – 13 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier thuis voelen, zich zelf kunnen zijn en zich gehoord en gezien voelen. Ik vind het leuk om dingen met de kinderen te ondernemen zoals knutselen, een spelletje te spelen en dingen te bakken, maar ook zeker om lekker naar buiten te gaan. Ook kunnen de kinderen hier spelen met allerlei verschillend speelgoed, zowel binnen als buiten. De tafel in ons huis is de centrale plek, hier zit ik graag met de kinderen om wat te drinken, maar ook om spelletjes te spelen en zeker ook om gezellig te kletsen.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats: Swifterbant
Leeftijdscatagorieën: 4 tot 13 jaar
Huisdieren: 2 kleine enthousiast hondjes Lola & Shelby, 2 dwergkonijntjes Woezel & Pip en een groot aquarium met vissen.
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja, De Branding en De Golfslag

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 08.30 uur 14.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 08.30 uur 14.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 08.30 uur 14.00 - 18.00 uur
Vrijdag 07.00 - 08.30 uur 12.00*/14.00 - 18.00 uur *De Branding groep 1 t/m 4

Wat zeggen anderen over Alinda Geut?

Luciƫnne van Bemmel schreef op 27 November 2023

We vinden het heel fijn om onze kids bij Alinda te brengen. Ze komen altijd thuis met een mooi knutselwerkje, ze hebben genoeg speelgoed of creatieve knutsel spulletjes om mee aan de slag te gaan. Het liefst blijven ze nog even plakken als het tijd is om ze weer op te halen. Ook is het erg prettig dat Alinda per kind kijkt wat er nodig is om even te ontspannen wanneer ze uit school komen, Super fijn!

Saskia Steenhuis schreef op 21 November 2023

Dankbaar dat mijn zoon weer naar Alinda terug kon nadat onze vorige gastouder gestopt was. Hij voelt zich thuis en is altijd heerlijk aan het spelen of knutselen daar. Er wordt aandacht geschonken aan verjaardagen/Sinterklaas, Sint Maarten etc. Ik ben zeer tevreden, omdat mijn zoon plezier heeft. En daar draait het uiteindelijk allemaal om! Bedankt Alinda voor je goede zorgen!

Marian Huizing schreef op 21 November 2023

Alinda is een topper waar onze dochter zich er op haar gemak voelt. Ze mag zijn wie ze wil zijn, heeft ze behoefte om zich even terug te trekken dan mag dat! Niets moet en alles mag! Echt een aanrader als Gastouder.

Marlies Eikelboom schreef op 26 July 2020

Lief, geduldig, duidelijk, creatief, gezelligheid, engelengeduld, oplossingen, goed gesprek zijn nog maar een paar steekwoorden van Alinda. Puk is bij haar met zoveel plezier gegaan dat school nog wel een jaartje mocht wachten. Even op de koffie bij opa en oma, knuffelen met Lola, lekker spelen met de jongens en als het genoeg was dan even een dvd. Zelfs dat ze nu ze 7 is heeft ze het nog steeds over Alinda. Een fijne plek waar ze tot rust kunnen komen en zich heerlijk kunnen ontwikkelen.

Sabina bot schreef op 13 July 2020

Alinda is een lieve gastouder. Ze heeft duidelijke regels..ze biedt de kinderen structuur en regelmaat. Er is een goede sfeer in huis met veel gezelligheid. Er is voldoende speelgoed voor de kinderen. Ze heeft een mooie grote tuin waar de kinderen ook heerlijk kunnen spelen. Er wordt regelmatig aan de eettafel een activiteit gedaan. Knutselen, puzzelen. Mijn 2 jongens gingen altijd met heel veel plezier naar alinda toe. En zelfs nu ze niet meer naar Alinda gaan vragen ze wanneer ze weer bij Alinda mogen spelen. Wij zouden Alinda zeker aanraden bij andere ouders.

Michelle Boomsma schreef op 10 July 2020

Onze dochter gaat heel graag naar Alinda. Dat was voor mij heel belangrijk, dat zij het naar haar zin heeft. Ze is heel actief met de kinderen bezig, dat blijkt uit de verhalen van onze dochter. Wanneer wij onverwachts extra opvang nodig hebben is onze dochter meer dan welkom en wordt met open armen ontvangen. Wij kunnen ons geen betere gastouder wensen.

Paulien Venema schreef op 08 July 2020

Alinda heeft ons al meerdere keren uit de brand geholpen en onze jongens met open armen ontvangen! Mijn enige "eis" is altijd dat ik mijn kinderen achter kan laten bij iemand die werkt vanuit haar hart. Bij Alinda is dit zeer zeker het geval! Mijn jongens voelden zich welkom bij haar!

Saskia Steenhuis schreef op 08 July 2020

Bij Alinda thuis is het altijd een gezellige boel. Ruimte om te spelen en er wordt veel aan tafel geknutseld en gefrobeld. Regelmatig wordt er een speeltuin bezocht en de hond uitgelaten. Elke ochtend is de tafel gedekt om gezellig samen te ontbijten. Er hangt een fijne sfeer en er is echt aandacht voor het kind. De regels en afspraken zijn duidelijk. Al met al ging mijn zoon heel graag naar Alinda toe!

schrijf een review voor Alinda Geut