Alinda Geut

Hallo mijn naam is Alinda!

Ik woon samen met mijn man Mattijs en 3 zoons, Tim (2008), Mark (2011), Niels (2011) en niet te vergeten onze hond Lola.

Zelf heb ik de opleiding SPW 4 activiteiten begeleiding afgerond. Na mijn opleiding heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt, maar met kinderen werken vind ik het toch het aller leukste. Een greep uit mijn werkervaring, thuisbegeleiding bij een gezin met een dochter met een verstandelijke beperking, weekend opvang voor kinderen met een rugzakje, huiskamermederwerkster in het verpleeghuis, jongerenwerk, leidster kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Na dat onze oudste zoon werd geboren heb ik er voor gekozen om als gastouder aan de slag te gaan.

Met een kleine tussen pose (in verband met de geboorte van onze tweeling) doe ik dit werk alweer meer dan 11 jaar met heel veel plezier. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier thuis voelen. De eetkamer tafel is de centrale plek in ons huis, hier zit ik graag aan met de kinderen om een spelletje te doen, te puzzelen, te kleuren, te verven. Hier eten en drinken we ook gezamenlijk, waar dan ook alle ruimte is om dingen te vertellen. Aan speelgoed geen gebrek, duplo, playmobil, lego, kapla, knexx, puzzels, spelletjes, auto’s, dieren, houten treinbaan, hier kunnen de kinderen heerlijk met spelen. Verder kunnen de kinderen spelen in onze tuin, waar een trampoline in staat, maar ook kruiwagentjes, grasmaaiers, auto’s, ballen en in de zomer een klein badje met water. Ook wandelen we dagelijks met Lola.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats: Swifterbant
Leeftijdscatagorieën: 0 tot 4 jaar
Huisdieren: Een klein enthousiast hondje genaamd Lola  
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Alinda Geut?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Alinda Geut.

schrijf een review voor Alinda Geut