Alinda Geut

Hallo mijn naam is Alinda!

Ik woon samen met mijn man Mattijs en 3 zoons, Tim (2008), Mark (2011), Niels (2011) en niet te vergeten onze hond Lola.

Zelf heb ik de opleiding SPW 4 activiteiten begeleiding afgerond. Na mijn opleiding heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt, maar met kinderen werken vind ik het toch het aller leukste. Een greep uit mijn werkervaring, thuisbegeleiding bij een gezin met een dochter met een verstandelijke beperking, weekend opvang voor kinderen met een rugzakje, huiskamermederwerkster in het verpleeghuis, jongerenwerk, leidster kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Na dat onze oudste zoon werd geboren heb ik er voor gekozen om als gastouder aan de slag te gaan.

Met een kleine tussen pose (in verband met de geboorte van onze tweeling) doe ik dit werk alweer meer dan 11 jaar met heel veel plezier. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier thuis voelen. De eetkamer tafel is de centrale plek in ons huis, hier zit ik graag aan met de kinderen om een spelletje te doen, te puzzelen, te kleuren, te verven. Hier eten en drinken we ook gezamenlijk, waar dan ook alle ruimte is om dingen te vertellen. Aan speelgoed geen gebrek, duplo, playmobil, lego, kapla, knexx, puzzels, spelletjes, auto’s, dieren, houten treinbaan, hier kunnen de kinderen heerlijk met spelen. Verder kunnen de kinderen spelen in onze tuin, waar een trampoline in staat, maar ook kruiwagentjes, grasmaaiers, auto’s, ballen en in de zomer een klein badje met water. Ook wandelen we dagelijks met Lola.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats: Swifterbant
Leeftijdscatagorieën: 0 tot 4 jaar
Huisdieren: Een klein enthousiast hondje genaamd Lola  
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja, De Branding

Opvangdagen

Maandag 07.30 - 17.30 uur
Dinsdag 07.30 - 17.30 uur
Donderdag 07.30 - 17.30 uur
Vrijdag 07.30 - 17.30 uur

Wat zeggen anderen over Alinda Geut?

Marlies Eikelboom schreef op 26 July 2020

Lief, geduldig, duidelijk, creatief, gezelligheid, engelengeduld, oplossingen, goed gesprek zijn nog maar een paar steekwoorden van Alinda. Puk is bij haar met zoveel plezier gegaan dat school nog wel een jaartje mocht wachten. Even op de koffie bij opa en oma, knuffelen met Lola, lekker spelen met de jongens en als het genoeg was dan even een dvd. Zelfs dat ze nu ze 7 is heeft ze het nog steeds over Alinda. Een fijne plek waar ze tot rust kunnen komen en zich heerlijk kunnen ontwikkelen.

Sabina bot schreef op 13 July 2020

Alinda is een lieve gastouder. Ze heeft duidelijke regels..ze biedt de kinderen structuur en regelmaat. Er is een goede sfeer in huis met veel gezelligheid. Er is voldoende speelgoed voor de kinderen. Ze heeft een mooie grote tuin waar de kinderen ook heerlijk kunnen spelen. Er wordt regelmatig aan de eettafel een activiteit gedaan. Knutselen, puzzelen. Mijn 2 jongens gingen altijd met heel veel plezier naar alinda toe. En zelfs nu ze niet meer naar Alinda gaan vragen ze wanneer ze weer bij Alinda mogen spelen. Wij zouden Alinda zeker aanraden bij andere ouders.

Michelle Boomsma schreef op 10 July 2020

Onze dochter gaat heel graag naar Alinda. Dat was voor mij heel belangrijk, dat zij het naar haar zin heeft. Ze is heel actief met de kinderen bezig, dat blijkt uit de verhalen van onze dochter. Wanneer wij onverwachts extra opvang nodig hebben is onze dochter meer dan welkom en wordt met open armen ontvangen. Wij kunnen ons geen betere gastouder wensen.

Paulien Venema schreef op 08 July 2020

Alinda heeft ons al meerdere keren uit de brand geholpen en onze jongens met open armen ontvangen! Mijn enige "eis" is altijd dat ik mijn kinderen achter kan laten bij iemand die werkt vanuit haar hart. Bij Alinda is dit zeer zeker het geval! Mijn jongens voelden zich welkom bij haar!

Saskia Steenhuis schreef op 08 July 2020

Bij Alinda thuis is het altijd een gezellige boel. Ruimte om te spelen en er wordt veel aan tafel geknutseld en gefrobeld. Regelmatig wordt er een speeltuin bezocht en de hond uitgelaten. Elke ochtend is de tafel gedekt om gezellig samen te ontbijten. Er hangt een fijne sfeer en er is echt aandacht voor het kind. De regels en afspraken zijn duidelijk. Al met al ging mijn zoon heel graag naar Alinda toe!

schrijf een review voor Alinda Geut