Angela Sipahelut

Hallo ik ben Angela!

Mijn naam is Angela Sipahelut samen met mijn gezin wonen we sinds 2018 in Dronten-Zuid. In mijn tienerjaren had ik meerdere oppasadresjes. Toen mijn kinderen klein waren heb ik met regelmaat opgepast op vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen.

In 2010 heb ik het certificaat Goed Gastouderschap gehaald. En ben ik naast mijn toenmalige baan gastouder geworden. Nadat alle gastouderkinderen in 2012 geen opvang meer nodig hadden, besloot ik om me verder te richten op mijn andere werkzaamheden. Door de jaren heen heb ik nog regelmatig opgepast.

In 2019 ben ik gestopt met mijn baan en besloten om als zelfstandige gastouder verder te gaan. Dit in combinatie met een thuis opleiding voor Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker.

Zelf vind ik het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig, geliefd en thuis voelen. In een liefdevolle en stimulerende omgeving. Waarin de kinderen rust en regelmaat aangeboden krijgen. Waar ze naar hartenlust kunnen spelen en de wereld op een veilige manier kunnen ontdekken en ontwikkelen. Ook zullen we samen knutselen of gezellig een wandeling door het bos zullen maken of naar een van de vele speeltuintjes die er in de buurt aanwezig zijn. Ook heb ik een gezellige slaapkamer ingericht waarin uw kindje heerlijk kan slapen. In de woonkamer is een speelhoekje gemaakt waar de kinderen kunnen spelen.


Soort opvang: bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten centrum
Leeftijdscatagorieën: 0-12 jaar
Huisdieren: een kat (is vaak op zolder)
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nvt
Bijzonderheden:  nvt

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur Andere tijden in overleg
Angela Sipahelut

Wat zeggen anderen over Angela Sipahelut?

Bo schreef op 07 June 2023

Wij zijn ontzettend blij met Angela, ze is heel liefdevol en zorgzaam voor de kindjes. Wat wij ook fijn vinden is dat er duidelijke regels zijn en als de kindjes iets doen wat niet mag dan is Angela duidelijk en rechtvaardig. Ze doet heel veel leuke activiteiten en als het kan zijn ze zo veel mogelijk lekker buiten. Als er feestdagen of verjaardagen zijn dan krijgen wij altijd een leuke verassing zoals mooie knutsels en tekeningen. Ons kind is soms verdrietig als hij weer naar huis moet, maar komt altijd vrolijk en voldaan weer thuis. Kortom! Een hele fijne en lieve gastouder die wij zeker aanraden!

Ramona schreef op 28 November 2022

Angela is echt een toppertje. Ik vind het zo fijn om te zien dat ze ook echt wat onderneemt met de kinderen. Lekker ravotten in het bos, speeltuin of even naar Avontura. Ze heeft het beste voor met ons kleine dametje. Waar ze zo nu en dan haar handen aan vol heeft. Wat ik ook zo mooi vind aan Angela is dat ze echt met je meedenkt naar oplossingen. En het uitzwaaien? Dat gaat altijd heel uitgebreid, daar neemt ze echt even de tijd voor.

Miranda schreef op 09 December 2021

Angela & haar gezin zijn toppers! Mijn zoon gaat met veel plezier naar Angela. Hij is zo af en toe niet één van de makkelijkste, maar Angela weet hier heel goed mee om te gaan! Hij heeft altijd wel wat beleeft als hij thuiskomt, of een super mooi knutsel stuk mee. Persoonlijk vind ik dat Angela goed kijkt naar de behoefte van het kind en dat ze mogen zijn wie ze zijn, en uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste. Angela is sociaal, lief, meedenkend en zeer betrokken. Gelukkig mogen wij nog 2 jaar gebruik maken van al Angela haar kwaliteiten, en haar super lieve gezin! Ik ben als moeder heel blij, Angela 4 dagen in de week te mogen hebben, als opvang voor mijn zoon. Angela krijgt van mij een dikke 10.

Boguslaw schreef op 22 November 2021

Angela is de beste gastouder die we ooit hebben ontmoet. Onze dochter gaat heel graag naar haar toe en tijd met haar doorbrengen, heeft altijd wat te doen. Angela bedenkt veel plezier en kinderen leren er veel van. Dankzij Angela heeft mijn dochter Nederlands leren spreken, dankzij Angela onderscheidt ze zich niet van de rest van de kinderen met een Nederlandse achtergrond. Ze is erg zorgzaam en creatief, dus je kunt je geen moment vervelen met haar. Een echte vrouw met een roeping voor haar werk. Onze hele familie houdt van haar ... als het tijd is om uit elkaar te gaan, zullen we haar allemaal missen en contact houden.

Ilona schreef op 18 November 2021

Ik heb een dochter met een sterke persoonlijkheid, Angela weer hier precies goed mee om te gaan. Mijn dochter gaat altijd met plezier hier heen en komt altijd moe maar voldaan terug. Angela staat sterk in haar schoenen en kan goed haar grenzen aangeven. Doet ontzettend veel leuks met de kids en probeert mee te bewegen en denken waar nodig. Ik raad Angela dan ook zeker aan.

Laura schreef op 07 November 2020

Onze dochter heeft een super leuke, gezellige tijd gehad bij Angela. Spelen, leren, wandelen, knutselen alles waar ze elke keer weer naar uitkeek. Ze is betrouwbaar, super lief en sociaal. Wij gaan de tijd erg missen. Noé kijkt er weer naar uit als ze ooit weer naar Angela mag en dan komen we uiteraard weer terug.

schrijf een review voor Angela Sipahelut