Angela Sipahelut

Hallo ik ben Angela!

Mijn naam is Angela Sipahelut samen met mijn gezin wonen we sinds 2018 in Dronten-Zuid. In mijn tienerjaren had ik meerdere oppasadresjes. Toen mijn kinderen klein waren heb ik met regelmaat opgepast op vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen.

In 2010 heb ik het certificaat Goed Gastouderschap gehaald. En ben ik naast mijn toenmalige baan gastouder geworden. Nadat alle gastouderkinderen in 2012 geen opvang meer nodig hadden, besloot ik om me verder te richten op mijn andere werkzaamheden. Door de jaren heen heb ik nog regelmatig opgepast.

In 2019 ben ik gestopt met mijn baan en besloten om als zelfstandige gastouder verder te gaan. Dit in combinatie met een thuis opleiding voor Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker.

Zelf vind ik het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig, geliefd en thuis voelen. In een liefdevolle en stimulerende omgeving. Waarin de kinderen rust en regelmaat aangeboden krijgen. Waar ze naar hartenlust kunnen spelen en de wereld op een veilige manier kunnen ontdekken en ontwikkelen. Ook zullen we samen knutselen of gezellig een wandeling door het bos zullen maken of naar een van de vele speeltuintjes die er in de buurt aanwezig zijn. Ook heb ik een gezellige slaapkamer ingericht waarin uw kindje heerlijk kan slapen. In de woonkamer is een speelhoekje gemaakt waar de kinderen kunnen spelen.


Soort opvang: bij gastouder thuis
Plaats, wijk: Dronten centrum
Leeftijdscatagorieën: 0-12 jaar
Huisdieren: hond (tijdens opvangtijden is de hond in de garage) en een kat (is vaak op zolder)
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nvt
Bijzonderheden:  nvt

Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur Andere tijden in overleg
Angela Sipahelut

Wat zeggen anderen over Angela Sipahelut?

Laura schreef op 07 November 2020

Onze dochter heeft een super leuke, gezellige tijd gehad bij Angela. Spelen, leren, wandelen, knutselen alles waar ze elke keer weer naar uitkeek. Ze is betrouwbaar, super lief en sociaal. Wij gaan de tijd erg missen. NoƩ kijkt er weer naar uit als ze ooit weer naar Angela mag en dan komen we uiteraard weer terug.

schrijf een review voor Angela Sipahelut