Angelique Bes

Hallo ik ben Angelique!

Hallo ik ben Angelique,

Ik ben geboren in 1968, ben getrouwd en moeder van inmiddels twee volwassen kinderen. Ook hebben we een klein hondje. In 2001 ben ik begonnen met wat toen gewoon oppassen heette. Ik werd gevraagd door ouders en tot de dag van vandaag doe ik dit nog steeds met veel liefde en plezier.

De kleinschalige en flexibele opvang die ik bied ervaar ik als erg prettig voor het kind. Zo kan het kind meer persoonlijke aandacht krijgen. De rust en regelmaat die er bij mij is wordt als prettig ervaren. Daarnaast kan ik het kind goed volgen in hun behoeftes en kan ik aansluiten bij wat ouders belangrijk vinden. Daardoor ontstaat er een prettige relatie tussen mij en het kind.

Anderen omschrijven mij als iemand die rustig te werk gaat met duidelijke en consequente regels hanteert en het belang van het kind goed in het oog houdt/ voorop heeft staan.
Ik hou ervan dat we met respect omgaan met mens, dier en spullen. We eten en drinken gezellig aan tafel. Kinderen kunnen bij mij lekker spelen met elkaar (speelgoed wissel ik af), knutselen, iets bakken en geregeld een frisse neus halen als het weer het toelaat door bv naar de kinderboederij te gaan, het bos of heerlijk in de tuin te spelen. 

Ik ben in bezit van EHBO diploma en volg ik geregeld cursussen om up to date te blijven.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Biddinghuizen
Leeftijdscategorieën: 0 - 12 jaar
Huisdieren: hondje
Mogelijkheid BSO-opvang: ja in overleg
Ophalen van scholen: ja 
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.30 uur
Dinsdag 07.00 - 18.30 uur
Donderdag 07.00 - 18.30 uur
Vrijdag 07.00 - 18.30 uur

Wat zeggen anderen over Angelique Bes?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Angelique Bes.

schrijf een review voor Angelique Bes