Anita Sluijer

Hallo ik ben Anita!

Getrouwd met Jan Sluijer, moeder van Daphne (1998) en Jarno (2006).  Na mijn VWO heb ik de PABO opleiding gedaan, die ik in 1990 met een diploma heb afgerond. In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, creatief bezig zijn, mij inzetten in de raamschildergroep op de basisschool van mijn zoon en zit ik in de organisatie van een tweedehands Kinderkleding- en Speelgoedbeurs.

Afhankelijk van de tijden waarop de kinderen bij mij komen, gaan we eerst ontbijten, waarna we eventueel kinderen naar school en/of peuterspeelzaal brengen.  Rond 10 uur is het tijd om te eten en te drinken. Rond 12.00 uur gaan we lunchen en als de schoolgaande kinderen na 15.00 uur weer thuis zijn, eten en drinken we met z'n allen. We proberen zoveel mogelijk gezond te eten.  Tussendoor is er ruimte om vrij te spelen, buiten te spelen, samen te knutselen, te zingen, boeken te lezen, samen iets bakken, wandelen, kleuren enzovoort. Hierbij kijk ik waar de kinderen behoefte aan hebben, waarbij ik vraag wat ze willen, maar ook dingen zelf aanbiedt. Heeft een kind hier geen zin in, dan hoeft het niet deel te nemen aan de activiteit. Ik probeer dit wat te variëren, zodat elk kind aan bod komt. Ook probeer ik zoveel mogelijk het ritme aan te passen, indien nodig, aan het ritme van het kind. Hierbij moeten we wel rekening houden met het eventueel halen en brengen van andere kinderen uit de opvang die naar school gaan.

Wat ik erg belangrijk vind is dat kinderen met respect met elkaar en met spullen omgaan.  We proberen zoveel mogelijk samen te spelen en samen te delen. Sociaal met elkaar omgaan is belangrijk.


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Swifterbant, Bloemenwijk C
Leeftijdscategorieën: 0-12 jaar
Huisdieren: nee
Mogelijkheid BSO-opvang: ja
Ophalen van scholen: ja 
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag
Dinsdag
Vrijdag optioneel

Wat zeggen anderen over Anita Sluijer?

Sorry, er zijn nog geen reviews beschikbaar voor Anita Sluijer.

schrijf een review voor Anita Sluijer