Anneke Wierenga

Hallo ik ben Anneke!

Ik ben Anneke, moeder van drie kids (2006, 2008 en 2011). We hebben twee poezen die vooral buiten spelen of liggen te slapen en acht cavia's buiten in de tuin. Om de beestenboel compleet te maken hebben we ook nog een heleboel guppies. We wonen in Dronten West. Ik ben gastouder omdat ik gek ben op kinderen en het de ideale baan vind in combinatie met mijn eigen kids. Het thuis kunnen werken en een tweede thuis kunnen bieden voor de opvangkids is een bijzonder voorrecht. 

Ik werk vanuit christelijke levensovertuiging. Dit uit zich onder andere in het bidden voor het eten, verhaaltjes lezen uit de kinderbijbel en het vieren van de christelijke feestdagen. Iedereen is welkom, ook als je geen christelijke levensovertuiging hebt.  

Naast een leuk knutselwerkje (aangepast aan het seizoen of feestdag) zullen we ook af en toe koekjes bakken, kleien of een mooie tekening maken. Daarnaast mogen de kinderen vooral heerlijk kind zijn, spelen, ontdekken en ontspannen.  

We gaan elke dag even naar buiten om een frisse neus te halen. Als het weer het toelaat eten we gezellig buiten in de tuin, bouwen we een hut onder de picknicktafel of gaan we picknicken op de grond. 

Er wordt op vaste momenten gegeten en gedronken aan de keukentafel (tenzij we buiten gaan picknicken). 

Kindjes die slapen kunnen dit in hun ‘eigen’ bedje doen en op hun eigen tijden in een van de rustige kamers boven. De grotere kinderen mogen tussen de middag een filmpje kijken en zo even lekker hun eigen rust moment nemen. Dit is altijd een gezellig momentje, samen op de bank met een dekentje even chillen. 

Welke dagen en tijden bied ik opvang? Maandag t/m donderdag tussen 07.00u en 18.00u. Heb je vroeger opvang nodig of juist later? Maak het bespreekbaar, daar komen we samen wel uit. 

Gastouderopvang Schitter, afgekort GO Schitter staat voor:  

– je bent prachtig gemaakt door de Schepper! 

– je mag schitteren voor Hem en door Hem! 

– GO is een aktief woord..ga het doen! 

– ieder kind is schitterend! 


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten- West
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: ja, 2 poezen, 8 cavia's en enige vissen
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Anneke Wierenga?

Francis schreef op 16 February 2023

Anneke is een zeer warme en lieve vrouw. Onze oudste dochter ( nu 7) is vanaf zij baby was 2 dagen per week bij Anneke geweest en haar zusje (nu 5) ook. De opvang was altijd erg goed, verzorging perfect en contact tussen Anneke en ons als ouders was prima. Ook flexibel in iets eerder of iets later halen/brengen. Zeer warme gastouder, eerlijk en zeker vertrouwd.

schrijf een review voor Anneke Wierenga