Anneke Wierenga

Hallo ik ben Anneke!

Ik ben Anneke, moeder van drie kids (2006, 2008 en 2011). We hebben twee poezen die vooral buiten spelen of liggen te slapen en acht cavia's buiten in de tuin. Om de beestenboel compleet te maken hebben we ook nog een heleboel guppies. We wonen in Dronten West. Ik ben gastouder omdat ik gek ben op kinderen en het de ideale baan vind in combinatie met mijn eigen kids. Het thuis kunnen werken en een tweede thuis kunnen bieden voor de opvangkids is een bijzonder voorrecht. 

Ik werk vanuit christelijke levensovertuiging. Dit uit zich onder andere in het bidden voor het eten, verhaaltjes lezen uit de kinderbijbel en het vieren van de christelijke feestdagen. Iedereen is welkom, ook als je geen christelijke levensovertuiging hebt.  

Naast een leuk knutselwerkje (aangepast aan het seizoen of feestdag) zullen we ook af en toe koekjes bakken, kleien of een mooie tekening maken. Daarnaast mogen de kinderen vooral heerlijk kind zijn, spelen, ontdekken en ontspannen.  

We gaan elke dag even naar buiten om een frisse neus te halen. Als het weer het toelaat eten we gezellig buiten in de tuin, bouwen we een hut onder de picknicktafel of gaan we picknicken op de grond. 

Er wordt op vaste momenten gegeten en gedronken aan de keukentafel (tenzij we buiten gaan picknicken). 

Kindjes die slapen kunnen dit in hun ‘eigen’ bedje doen en op hun eigen tijden in een van de rustige kamers boven. De grotere kinderen mogen tussen de middag een filmpje kijken en zo even lekker hun eigen rust moment nemen. Dit is altijd een gezellig momentje, samen op de bank met een dekentje even chillen. 

Welke dagen en tijden bied ik opvang? Maandag t/m donderdag tussen 07.00u en 18.00u. Heb je vroeger opvang nodig of juist later? Maak het bespreekbaar, daar komen we samen wel uit. 

Gastouderopvang Schitter, afgekort GO Schitter staat voor:  

– je bent prachtig gemaakt door de Schepper! 

– je mag schitteren voor Hem en door Hem! 

– GO is een aktief woord..ga het doen! 

– ieder kind is schitterend! 


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten- West
Leeftijdscatagorieën: 0-4 jaar
Huisdieren: ja, 2 poezen, 8 cavia's en enige vissen
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee


Opvangdagen

Maandag 07.00 - 18.00 uur
Dinsdag 07.00 - 18.00 uur
Woensdag 07.00 - 18.00 uur
Donderdag 07.00 - 18.00 uur

Wat zeggen anderen over Anneke Wierenga?

Ruth schreef op 23 March 2023

We wonen pas net in Dronten. Ridder Roeland heeft ons met liefde geholpen een gastouder te vinden en we kwamen bij Jaleesa. Jaleesa is een lieve, zachtaardige en creatieve gastouder. Mijn dochter van 3 jaar praat voluit over Jaleesa en vertelt altijd erg lieve en leuke verhalen over haar dag bij Jaleesa. Ook mijn baby van circa 8 maanden laat ik met een grote lach op haar gezicht achter bij Jaleesa. Ze voelt zich thuis bij haar. Jaleesa is zorgzaam voor de kinderen. Ze knutselt bijna elke week wel met de kinderen. En bijna altijd liggen er educatieve spelletjes op tafel waarmee de kinderen spelen, als ik ze smiddags kom ophalen. Wij zijn erg blij met Jaleesa!

Francis schreef op 16 February 2023

Anneke is een zeer warme en lieve vrouw. Onze oudste dochter ( nu 7) is vanaf zij baby was 2 dagen per week bij Anneke geweest en haar zusje (nu 5) ook. De opvang was altijd erg goed, verzorging perfect en contact tussen Anneke en ons als ouders was prima. Ook flexibel in iets eerder of iets later halen/brengen. Zeer warme gastouder, eerlijk en zeker vertrouwd.

Carianne Kol schreef op 09 February 2023

Onze 2 kids komen vanaf het eerste begin bij Alie. We ervaren haar als een heel betrokken en kundig gastouder, met bij ons passende normen en waarden. We hebben haar vaak om (opvoed)advies gevraagd. Er wordt vaak geknutseld en buiten gespeeld. De kinderen voelen zich er thuis.

Anouschka schreef op 24 January 2023

Monique is een gastouder uit duizenden. Een warme persoonlijkheid, rustig en vol interesse naar de kinderen én de ouders. Ze laat de kinderen zichzelf ontplooien. Onze zoon Noël heeft genoten van zijn tijd bij haar. Door een verhuizing en veel veranderingen kwam hij toen hij drie jaar was bij Monique. Waar hij bij anderen wat schuw en onzeker was, bloeide hij bij Monique op. Wat een opluchting was dit, ze hadden en hebben nog steeds een ontzettend fijne klik. We hebben de opvang rustig opgebouwd en er was altijd ruimte voor overleg. Verder is Monique erg flexibel en heeft zij een ontzettend liefdevol gezin. Monique bedankt voor je energie, inzet en liefde die je Noël heb meegegeven. Hopelijk tot in de toekomst!

Jennifer de Bruin schreef op 24 January 2023

Ons zoontje gaat vanaf juni/juli 2022 naar Monique. Hier gaat hij vanaf het begin al met erg veel plezier naar toe. Monique heeft een erg fijn ritme met de kindjes en wij merken dat dit voor ons zoontje erg goed werkt, zo weet hij waar hij aan toe is. Er wordt erg veel geknutseld en hierdoor krijgen wij de mooiste en leukste knutselwerkjes thuis, daarnaast worden er ook veel leuke verhaaltjes gelezen en liedjes gezongen, zelfs liedjes die voor ons nog nieuw zijn! Wij als ouders hebben een erg fijn gevoel bij Monique en ook alle vertrouwen in haar, wij laten ons zoontje met een gerust hart bij haar om te kunnen spelen en ontwikkelen. De communicatie tussen ons als ouders en Monique is ook erg goed, naast dat zij altijd even tijd vrij maakt om te vertellen hoe de dag was houdt ze ook een boek voor ons bij waar ze de hoogtepunten van de dag in schrijft, dit vinden wij erg fijn zodat wij altijd op een rustig moment nog kunnen kijken hoe de dag verlopen is. Wij zijn erg tevreden over Monique!

Anja schreef op 19 January 2023

Wij en dan ook vooral onze zoon vond het altijd heel fijn bij “tante” Trea als gastouder. Er is structuur, er is oog voor de kinderen, er wordt veel buiten gespeeld wanneer het weer dit toelaat en de communicatie is super fijn. Alles is bespreekbaar en er wordt mee gedacht. Onze zoon vond het afscheid moeilijk, maar tante Trea wist hem altijd op zijn gemak te stellen.

Fenneke Vels schreef op 18 January 2023

Wij hebben Linda nu 2,5 jaar als gastouder en zijn hier heel blij mee! Linda is lief, zorgzaam, creatief en biedt elk kind op zijn of haar eigen manier plezier en uitdaging. Zo gauw het droog is zijn ze altijd buiten te vinden. We brengen twee kinderen in hele verschillende leeftijden maar toch biedt ze voor allebei ritme en structuur. Wij laten onze jongens met een gerust hart bij Linda achter, wetend dat ze daar een leuke dag zullen hebben.

Marina Hendriksen schreef op 17 January 2023

Elke vrijdag bezorgt Cisca onze zoon een fijne middag. Buiten spelen, met de bakfiets erop uit, binnen spelen…er is genoeg afwisseling. Onze zoon komt altijd moe maar voldaan thuis. Cisca is een hartelijke, lieve vrouw bij wie ik onze zoon met een gerust hart achterlaat.

Nicole Janssen schreef op 19 December 2022

Onze zoon was 1 jaar toen hij voor het eerst naar de opvang ging en dus bij Alie kwam. In het begin was het even flink wennen voor hem. Maar al snel had hij zijn draai gevonden. Hij gaat dan ook met veel plezier naar Alie. Ook is hij erg enthousiast over de andere kinderen die er spelen. Eenmaal aangekomen bij de voordeur heeft hij geen oog meer voor ons en is dan al snel bij de andere kinderen te vinden. Inmiddels gaat onze dochter van 3 maanden ook mee. Hier hebben wij ook een goed gevoel bij. Als je iets te bespreken hebt is daar altijd tijd voor en ze denkt altijd met je mee. We zijn erg blij met Alie haar betrokkenheid, flexibiliteit en geduld met de kinderen.

Sandra Kruiger schreef op 16 December 2022

We kennen José al zo'n 5 jaar. Eerst ving ze onze oudste dochter op die inmiddels in groep 2 zit en nu ook onze jongste dochter van 1,5 jaar die er graag heen gaat. Samen spelen met hondje Ollie is één groot feest. Jose is een betrokken gastouder met zorg en aandacht, waar je je vertrouwd bij voelt. Er is altijd wel wat te beleven samen naar de moestuin, knutselen, spelen, muziek maken, wandelen met Ollie, spelen in de speeltuin, koekjes bakken. Onze oudste dochter vraagt regelmatig wanneer mag ik weer na José? Dat is een goed teken.

Herjan & Laura schreef op 12 December 2022

Onze dochter heeft altijd zin om naar Vera te gaan. Vera onderneemt veel, zo zijn er wel eens uitstapjes naar het bos, wordt er rekening gehouden met het voorbereiden voor de feestdagen door middel van liedjes, verhaaltjes en bijpassende creatieve activiteiten. Wij staan elke keer weer versteld van de knutselwerkjes waar onze dochter mee thuis komt. Het eten wordt vers bereid en de kinderen leren door middel van de moestuin waar het eten vandaan komt. Vera heeft een liefdevolle benadering, naar zowel de kinderen als de ouders. Een uitgebreid verslag van hoe de dag ging ontvangen wij als ouders elke keer, zo leuk om dat te lezen. Wij zijn 100 procent enthousiast en dankbaar voor de plek bij Vera!

Daisy schreef op 12 December 2022

Marjolein is een lieve gastouder voor Noah. Wij zijn dol op haar. Noah straalt als hij Marjolein ziet. Dat zegt toch genoeg?? Wij gaan haar missen, helaas moeten wij door werk veranderingen veranderen van opvang. Liefs

Sanne schreef op 09 December 2022

Onze zoon gaat inmiddels bijna naar de basisschool en zal Linda dus moeten gaan missen straks. Onze dochter gaat de komende jaren nog naar Linda en daar zijn we erg blij mee. Linda is een lieve, zorgzame, geduldige en creatieve gastouder. Ze geeft de kinderen persoonlijke aandacht waar nodig, stimuleert ze in hun ontwikkeling, doet allerlei leuke activiteiten met ze en gaat er regelmatig op uit. Ze heeft regelmatig leuke nieuwe materialen, waar de kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Wij kunnen Linda van harte aanbevelen!

Jane Tuinstra schreef op 09 December 2022

Mariska is een super fijne en lieve gastouder voor Lieuwe. Het was fijn dat er plek was bij iemand die Lieuwe in persoonlijke sfeer al een paar keer had ontmoet. Lieuwe is soms wat verlegen op de ochtend en het is heel fijn als je na een half uur een berichtje of filmpje ziet waarop je kindje heerlijk aan het spelen is en het naar zijn zin heeft. Mariska is heel open in haar communicatie dat is heel fijn. Ze neemt tijdens het ophalen ook altijd de tijd om de dag even door te spreken. Het is een super fijne plek en Mariska gaat er vaak met de kinderen op uit.

Mascha de Roon schreef op 08 December 2022

Wij hebben Linda al 3 jaar lang als gastouder. Onze 2 jongens zijn hartstikke gek op haar en dat snappen wij helemaal! Als je bij Linda binnen komt dan voel je de rust, liefde en gezelligheid op een manier dat je er zelf ook graag deel van uit zou willen maken! Linda houdt rekening met alle kindjes. Laat de baby's lekker hun eigen ritme volgen zonder ze wakker te maken om activiteiten te gaan doen. Als de jongens na een slechte nacht thuis s ochtends niet de gezelligste zijn met opstarten, dan komen ze na een dag bij Linda weer vrolijk en opgewekt thuis. Ze heeft super leuk speelgoed, anders dan wat je thuis allemaal ook wel hebt. Maakt hele leuke dingen met en voor de kindjes. De afwisseling tussen vrij spelen en activiteiten is gewoon precies goed! Tussendoor leren ze spelenderwijs ook nog veel! Wij brengen onze jongens altijd met een gerust hart naar Linda toe, wetende dat ze zich daar beter vermaken dan thuis! Van Linda is er maar één! Een betere gastouder is er niet!

Thea de Ruijter schreef op 07 December 2022

Trea is een super lieve gastmoeder die zichtbaar geniet van het werken met / zorgen voor de kindjes. Ze weet ontzettend veel, en dat was met name in de eerste jaren van het ouders-zijn heel fijn. Ze ziet onze kinderen scherp en met liefde, en is daarin ook zorgzaam en adequaat. Wij zijn inmiddels vijf jaar bij Trea voor onze kinderen en vinden dat super fijn.

Hanna Werkman schreef op 07 December 2022

Al meer dan 4 jaar komen wij over de vloer bij 'tante' Trea, eerst met de oudste die nu 4 is en nu voor onze dochter die 1,5 is. Fijne gastouder, fijne communicatie kan alles met haar bespreken. Enorme aanrader!!!

Serah & Benjamin schreef op 07 December 2022

Wat een fijne plek biedt Vera voor ons zoontje. Ze is een lieve gastouder en heeft écht aandacht voor de kinderen. Ze voelt goed aan waar de behoeftes liggen en neemt daar de tijd voor. Ons zoontje, nu 8 maanden, voelt zich goed op zijn gemak bij haar (begroet haar iedere keer met een grote lach) en in haar thuisomgeving. Ondanks zijn jonge leeftijd betrekt Vera hem waar mogelijk bij de knutselwerkjes (waarin ze heel creatief is). Ze bereidt iedere opvangdag verse biologische fruit/groente hapjes (uit eigen moestuin). Ze gaat regelmatig met de kinderen naar buiten (er is een heerlijke buitenruimte, met o.a. een moestuin en kippen, waar de kinderen volop kunnen spelen en ontdekken). Alles gaat in goed overleg, wat erg prettig is. Wij kunnen ons geen betere gastouder wensen voor ons zoontje!!

Astrid schreef op 07 December 2022

Wij zijn heel blij met Trea als gastouder. Er wordt structuur geboden en we hebben het gevoel dat er oog is voor onze dochter. In de zomer spelen de kinderen lekker veel buiten. Soms is het afscheid nog lastig maar onze dochter laat zich gemakkelijk troosten door Trea. Ze komt blij thuis en heeft hele verhalen over ‘tante Trea’ en de andere kinderen.

Miranda schreef op 03 December 2022

Denise is een leuke en gezellige meid! Mijn zoontje gaat er 4 dagen in de week met veel plezier heen, Denise is duidelijk waardoor hij weet waar hij aan toe is (hij heeft dat ook nodig). Voor Denise is niks te gek! Samen naar de speeltuin, knutselen, spelen, op pad naar McDonalds! Een mooie schoen maken voor Sinterklaas, Denise doet het allemaal... En elke dag leuke foto's ontvangen is voor een ouder altijd fijn! Kortom bij Denise en haar gezin voel je, je gelijk welkom! In mei stopt de opvang voor mijn zoon, hij gaat dan naar school! Maar ik weet nu al dat hij en ik Denise gaan missen! Denise je bent een topper.

Ramona schreef op 28 November 2022

Angela is echt een toppertje. Ik vind het zo fijn om te zien dat ze ook echt wat onderneemt met de kinderen. Lekker ravotten in het bos, speeltuin of even naar Avontura. Ze heeft het beste voor met ons kleine dametje. Waar ze zo nu en dan haar handen aan vol heeft. Wat ik ook zo mooi vind aan Angela is dat ze echt met je meedenkt naar oplossingen. En het uitzwaaien? Dat gaat altijd heel uitgebreid, daar neemt ze echt even de tijd voor.

Marion Boom schreef op 17 November 2022

Wij zijn heel blij met Dayelle als gastouder voor onze dochter. Lieke voelt zich helemaal thuis bij haar en haar gezin. Dayelle neemt de tijd en aandacht voor elk kind. Ze is betrokken, flexibel en een ster in goede communicatie 😊. Ze onderneemt vaak leuke (en leerzame) uitjes met de kinderen en is heel creatief met allerlei knutsels. Lieke laat de werkjes altijd vol trots zien. Ze is vier jaar lang echt onderdeel geweest van dit heerlijke gezin en het afscheid gaat ons nog zwaar vallen.

Kevin Orsel schreef op 24 October 2022

Gastouder T’ Fantje is een geweldige plek voor onze kinderen. Goed en warm contact, kinderen gaan er heel graag naar toe.

Daphne schreef op 30 September 2022

Wat fijn dat we Robin hebben gevonden! Lars gaat elke dag met plezier naar haar toe en is met open armen door haar beide zoontjes ontvangen. Een fijne gastouder die wij allemaal lief hebben!

Marjolein schreef op 26 September 2022

Warmte, gezelligheid, structuur en heel veel liefde voor de kindjes. Dat is wat je kan verwachten als José de gastouder is voor je kindje(s)... Inmiddels 4 jaar geleden kwam ik via Ridder Roeland bij José voor een kennismakingsgesprek. Vanaf moment 1 voelde ik dat mijn kindje heel welkom was. Rosa is 4 jaar lang met het grootste plezier naar José gegaan. Als baby'tje weigerde zij veel de fles en kon niet goed alleen slapen. José ging op een natuurlijke manier mee in Rosa haar behoeften en onze wensen daarin. Er werd gedragen, vaker kleine voedingen aangeboden, ik werd echt goed op de hoogte gehouden. En als het eigenlijk niet ging werd me dat ook altijd tijdig verteld zodat we samen naar een oplossing konden kijken. Door niet te forceren en echt naar de behoeftes van Rosa te kijken toen ze nog zo klein was, is José een veilige haven voor Rosa geworden. Ze heeft bij José de ruimte gekregen om zich buitens huis te ontwikkelen tot een eigenwijze, zelfzekere kleuter. Die wel heeft leren omgaan met grenzen en regels. Want die waren zeker nodig en kon José op een hele fijne maar duidelijke manier bieden. Ook Marthije is met veel plezier een jaar lang bij José geweest en mist het fijne spelen bij haar nog steeds 😉 Ik kan dus niet anders dan deze lieve, kundige gastouder aanbevelen ❤

David schreef op 09 September 2022

Bij een zoektocht naar een fijne en betrouwbare dagopvang/gastouder, heb ik destijds naar mijn gevoel geluisterd en gekozen voor Pieternella. Nu 10 maanden verder heb ik een helder beeld gekregen hoe zeer mijn zoon het heeft getroffen bij zo'n fijne gastouder. Mede door gesprekken in mijn directe en indirecte omgeving zijn mensen verrast door de verhalen die ik deel over Pieternella. Pieternella onderneemt ontzettend veel met die kids. Zo gaan zij niet alleen even wandelen, maar ook naar Avontura in Dronten, naar de kinderboerderij etc. Naast de vele activiteiten heb ik opgemerkt dat Pieternella zich ook bezig houdt met de ontwikkeling voor socialisatie tussen de kids, is er een scala aan mogelijkheden om de connectiviteit en motorische ontwikkeling te bevorderen. De sfeer is huiselijk en gemoedelijk. Een absolute aanrader.

Maaike schreef op 08 September 2022

Wij vinden Pieternella een hele zorgzame en lieve vrouw. Zij gaat met heel veel liefde en goede zorg om met de kinderen die zij opvangt. Voor elk kindje heeft zij diverse speel mogelijkheden. Ook vinden wij dat zij heel goed omgaat met de leeftijdsverschillen tussen de kindjes die zijn opvangt. Al met al zeer tevreden, en alle respect voor Pieternella dat zij zo goed omgaat met niet alleen ons kind, maar alle kindjes.

Familie Van Nifterik schreef op 08 September 2022

Onze zoon was 10 weken oud toen hij voor het eerst bij Alie in de opvang kwam. De eerste tijd ging het dan ook heel fijn. Ook het contact met Alie was prettig en je werd als ouder op de hoogte gehouden. echter na enige tijd, toen onze zoon 4 maanden oud was kwamen de waterpokken bij haar in de opvang. Wij besloten onze zoon niet te brengen vanwege zijn jonge leeftijd. Echter hebben wij deze dag natuurlijk wel betaald volgens contract want een vervangende dag was ook niet mogelijk. Enige tijd later zou onze zoon weer op zijn vaste dag komen, maar liet Alie een kindje extra in de opvang komen die op dat moment ook de besmettelijke waterpokken had, terwijl zij wist hoe wij als ouders erover dachten. Wij besloten daarom weer onze zoon thuis te houden vanwege zijn leeftijd. Aangezien zij ervoor koos een kind extra te laten komen waardoor wij ons genoodzaakt voelde onze zoon opnieuw thuis te houden vonden wij het dan ook niet meer dan normaal dat deze dag niet in rekening werd gebracht. Echter stond Alie meer achter het afgesloten contract dan achter het welzijn en de gezondheid van onze zoon. Hierdoor is dan ook een conflict ontstaan. Het gastouder bureau heeft geprobeerd te bemiddelen, maar helaas zonder gewenst resultaat voor een ouder die alleen het beste voor zijn/haar kind wil. Kortom wij hebben helaas hierdoor een erg slechte ervaring en vinden dan ook dat het welzijn en gezondheid van onze zoon niet op de eerste plaats heeft gestaan.

Ouder schreef op 08 September 2022

Pieternella is een fijne en betrouwbare gastouder! Ze heeft een groot hart voor de kinderen en is erg ondernemend. De communicatie is erg fijn! Ze vangt de kinderen liefde vol! Kortom: ze heeft een hart van goud.

Carina Geers schreef op 23 August 2022

Mijn dochter gaat met zoveel plezier naar Cisca! Cisca is heel erg lief voor de kinderen, ze zorgt er echt voor dat ze zich thuis voelen. Ik had geen lievere gastouder kunnen wensen!

Mascha schreef op 24 June 2022

Onze zoontjes hebben het vanaf de eerste dag onwijs naar hun zin gehad bij Anita! Al vanaf de eerste kennismaking was Anita heel erg geïnteresseerd en leefde ze met alles mee. Zo probeerde ze het de eerste dag net zoals thuis te maken door vooraf te vragen wat ze leuk vinden en wat hun gewoontes zijn en dat bijvoorbeeld al klaar te zetten. Er werd veel rekening gehouden met de allergieën van onze jongens en zelfs speciaal broodbeleg voor aangeschaft. Bij Anita moeten ze niks, maar mogen ze. Er zijn wisselende activiteiten per dag, maar ook veel tijd voor vrij spelen en rust tussendoor. Zowel de jongens als wij zelf voelden ons vanaf het begin af aan gelijk al thuis en hadden er dan ook alle vertrouwen in om ze daar achter te laten. Anita houdt rekening met ieder kind en zijn of haar gewoontes en behoeftes. Ze overlegt alles en niets wat je vraagt is te gek voor haar. Ook heeft ze leuke heen en weer mapjes, waarin ze dagelijks schrijft wat er gedaan en gegeten is en hoe lang ze hebben geslapen bv. Anita maakt van elke dag een feestje en zorgt ervoor dat de kinderen super vrolijk zijn wanneer je ze komt ophalen. Een geweldige gastouder die we aan iedereen zouden aanraden!

Lucia Halberstadt - ten Berge schreef op 20 June 2022

Mariska is een superfijne en lieve gastouder, met een professioneel ingerichte en prettige ruimte voor de kindjes. Ik waardeer het dat ze heel open is in de communicatie en dat ze zo betrokken is. Leuk om te zien dat ze er lekker vaak op uit gaan en originele dingen doen/knutselen. Kortom, een fijne plek op een goede locatie en echt een tweede thuis voor ons zoontje! Ik zou Mariska aan iedereen aanraden.

Marjolein schreef op 10 June 2022

Wat heeft onze dochter het fijn en gezellig gehad bij Anita! Heel blij dat onze dochter tijdens de zwangerschapsverlof van onze huidige gastouder bij Anita terecht kon. Het voelde vanaf dag 1 vertrouwd. Heel leuk om tijdens je werk even een berichtje te ontvangen en een fototje wat ze aan het doen zijn. Ze laat de kindjes lekker vrij spelen, binnen en buiten. Knutselen, kleuren en liedjes zingen doet ze ook leuk met ze! Anita is een hele lieve en leuke gastouder, een aanrader!

Valana schreef op 01 June 2022

Anita is echt een topper. Wij brengen onze dochter er met liefde naar toe. Alles gaat in goed overleg en vertrouwen haar volledig. Krijgen dagelijks (na overleg) leuke foto's en berichtjes over de app en blijven zo goed op de hoogte. Altijd een gezellig praatje bij het wegbrengen en ophalen en onze dochter is gek op Anita! Ontzettend blij met onze keuze en hopen nog vele jaren van Anita te mogen genieten want ik zou geen andere gastouder willen. Het voelt een soort als thuiskomen en dat is wat we willen voor de tijd dat wij zelf moeten werken. Anita is echt een aanwinst en aanrader!

Dianta schreef op 23 May 2022

Wyanne is een topper! Lieve vrouw, heel lief voor mijn dochter en ik ga er nooit met een slecht gevoel weg! Zeker een aanrader voor andere ouders!

Sanne Naber schreef op 10 May 2022

Onze jongens zijn alle drie door Albertje opgevangen. Ze hebben het er goed naar de zin gehad! Albertje is duidelijk naar de kinderen toe en wat wij ook fijn vonden is dat ze christelijk is. Verwacht geen wekelijkse knutselprojecten, maar wel een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Albertje stimuleert hen om dingen zelf te doen of op te lossen. Helaas wijzigen onze werkdagen waardoor we van GO moeten wisselen, anders had de jongste er vast ook tot aan zijn 4e verjaardag geweest!

Karin schreef op 19 April 2022

Wat zijn wij blij met Inge, je ziet dat ze dit met zoveel liefde en passie doet. Je brengt je kind hier met een heel prettig gevoel naar toe. Inge doet zoveel leuke activiteiten met de kinderen, ze draait haar hand er niet voor om. Ze is kundig, positief en een echte lieve gastouder. Fijn dat ze over de hele dag door foto’s stuurt met hoe het gaat. Ook de ruimte aan huis ziet er heel netjes, schoon en mooi uit. Inge is echt een aanrader!

Judith Brunswijk schreef op 29 March 2022

Ik was super panisch om mijn dochtertje ergens te brengen vooral omdat wij onze dochter niet laten huilen en omdat zij nog borstvoeding kreeg. Nu een aantal maanden later kan ik mij niet eens meer voorstellen dat ik dit eng vond. Wyanne is zo lief voor alle kindjes en goed (en eerlijk) in communicatie met ouders. Onze dochter is gek op Wyanne en wij als ouders kunnen het ons ook niet meer voorstellen zonder haar. De beste gastouder die je je maar kunt wensen. Straalt liefde & rust uit en onderneemt allemaal leuke dingen met de kindjes.

Marcel en Rianne schreef op 23 February 2022

Onze eigen gastouder was een tijdje ziek, dus konden we onze dochter naar José brengen. Vooraf was dat best spannend, maar dat was nergens voor nodig! Olivia voelde zich snel vertrouwd bij José en ook als ouders vonden wij het contact heel fijn. We hebben aan onze dochter niet gemerkt dat ze moest wennen, het ging gewoon vanzelf. José is lief en wij zullen onze dochter zo weer naar haar brengen!

Marcel en Rianne schreef op 23 February 2022

Jolein is een superlieve gastouder waar wij onze dochter met veel vertrouwen heen brengen. Olivia komt sinds ze 3 maanden is bij Jolein en vanaf het begin gaat het goed. Nu is ze 7 maanden en als we haar brengen krijgt Jolein een big smile. Jolein houdt veel van knuffelen en daar is Olivia ook gek op. We worden gedurende de dag op de hoogte gehouden via de app en het contact is informeel en prettig. Kortom wij zijn heel blij dat wij voor Jolein hebben gekozen!

Sascha Kelders schreef op 25 January 2022

Onze middelste is sinds begin juni 2019 bij Monique. Door dat wij elkaar al kenden van beide oudste kinderen die bij elkaar in de klas zitten, wilde ik graag Monique als gastouder; wij wisten van haar Gordon methode en dat sprak ons erg aan. Ook zag ik hoe Monique altijd voor de kinderen zorgt alsof het haar eigen is..ik bedoel met zoveel liefde in het gezin en passie, ook zag ik dit echt bij Raffaello terug komen altijd foto’s, berichtjes . Ik heb nooit Raffaello achter gelaten met een onzeker gevoel het was gelijk goed en vertrouwd. Monique is altijd zorgzaam voor Raffaello geweest en hij heeft enorm veel gespeeld geknutseld gedanst vriendjes gemaakt lol gehad en ook wel eens verdrietig om beginnende tandjes. Al met al zijn wij onwijs blij geweest met Monique als gastouder. En heeft ze met liefde voor Raffaello gezorgd. Ook is Monique altijd erg flexibel geweest en was altijd mee denkend als het een keertje anders moest. Maar helaas komt aan alle leuks wel eens een eind en moesten we onverwachts in december 2021 (Corona maatregelen) eerder stoppen en kon Raffaello geen afscheid nemen. Dit hebben we goed gemaakt afgelopen Dinsdag 18 januari 2022 en dat was voor Raffaello ook echt wel even leuk! Monique maakte ook altijd even tijd voor een praatje en maakte mooie verhalen in Raffaello zijn boekje! Nog steeds vraagt Raffaello om Monique en dat snappen wij volledig! Gelukkig kunnen we elkaar nog zien. Bedankt voor je inzet,geduld,en veel liefde! Een dikke 10+ 😊

Hanna Werkman schreef op 25 January 2022

Voor deze review ben ik even goed voor gaan zitten. Augustus '20 kwam onze dochter van toen 3 maand bij Monique, wij hadden tijdelijke opvang nodig en Monique kon de dagen dus na een leuk en fijn kennismakingsgesprek hadden we besloten om Lott bij haar te brengen. Vond het destijds best spannend om onze baby achter te laten maar dat gevoel was zo verdwenen. Wat is Monique ontzettend lief en geduldig voor de kindjes die over de vloer komen. En niks is te gek voor haar. Grote broer Seth had een aantal keer geen opvang, gelukkig had Monique een plekje die keren en kon hij gewoon mee komen om lekker te spelen. Hij vraagt er nu nog wel eens naar. Onze dochter Lott is 9 maand en vandaag is haar laatste dag bij Monique. Vanaf volgende week gaat ze mee met haar grote broer naar de gastouder waar hij ook zit. Maar wat ga ik haar missen en wat gaat kleine Lott Monique ook missen. Ze heeft het zo goed en fijn bij haar. De hele dag door krijg je foto's door gestuurd, welke ouder wil dat nou niet als je aan het werk bent? 😊 vorige week zei ik nog tegen Monique, als het niet zo heen en weer gesleep was met weg brengen s'ochtends had ik Lott zeker bij haar gelaten. Van ons krijg je een dikke 10. We gaan je dan ook onwijs missen!

Minal Woning schreef op 24 January 2022

Wat zijn wij blij met onze lieve gastouder Mariska. Onze zoon zit nu al tijdje bij Mariska en heeft enorme moeilijke momenten gehad. Maar Mariska heeft altijd het geduld opgebracht en elke keer opnieuw haar liefde, aandacht en energie in hem gestopt. Je kan goed met haar dingen bespreken, vragen of delen. Ze is een topper en wij zijn enorm blij met haar en onze zoon ook met Ka !!

Fam Vinke schreef op 13 January 2022

Al sinds januari 2016 is Linda onze gastouder. Wij zijn heel blij dat Linda onze gastouder is, ze is lief voor de kinderen, creatief (doet hele leuke activiteiten met de kinderen), gaat lekker met de kinderen en andere gastouders uit de buurt op stap en straalt heel veel rust uit. Wanneer wij de kinderen brengen gaan ze gelijk lekker spelen, voelen zich helemaal op hun gemak. Wij zijn zeer tevreden en gunnen elk kind (en hun ouders) een gastouder zoals Linda!

Joyce driessen schreef op 11 January 2022

Onze oudste is bijna 4 jaar bij Monique geweest met heel veel plezier. En nu onze jongste Eva bij Monique en ze voelt zich echt thuis en vind het heel gezellig bij Monique. Ze is erg lief en vrolijk en netjes en leert de kinderen lief spelen met elkaar en knutselen doet ze; dat vind Eva erg leuk. En buiten spelen wanneer kan. Je kan alles zeggen tegen Monique en komt met oplossingen als nodig is. Heel erg fijn.... Bedankt voor de goede zorgen. En hopelijk voor nog een tijdje.

Lianne schreef op 11 January 2022

Hilda is een gezellige en lieve gastouder. Onze dochter gaat er met veel plezier heen en zie haar hier ook door groeien. Samen met Hilda buiten spelen tot boekjes lezen en knutselen, de grootste plezier en gezelligheid hebben ze er. Hilda is zeker een aanrader, zou er zo weer voor kiezen !

Marina schreef op 04 January 2022

Zoek je een fijne, vertrouwde gastouder waarbij je je als ouders gelijk goed voelt dan zoek je José! Ons zoontje Niek ging vanuit geen opvang naar 10u op een dag opvang bij José toen hij al 3,5 was. Spannend voor iedereen. Maar de rust die José uitstraalt, de ruimte die ze Niek gaf zonder afstand te houden, maakte dat wij aan’t werk konden zonder zorgen over Niek. José wisselt vrij spelen af met tal van activiteiten binnen en buiten. Waarbij Niek helemaal vrij was om wel of niet mee te doen aan de binnen activiteiten. José stimuleert in de ontwikkeling en heeft ook echt verstand van wat ze doet. Ze kan benoemen waarom die bepaalde activiteit stimuleert bij de ontwikkeling van mijn kind. In de opvang is veel speelgoed en spelmateriaal aanwezig. José is niets dan liefde. Een gastouder waar wij Niek met heel veel plezier brachten. Ook Niek zelf was binnen korte tijd dol op José. Het voelde als thuis voor ons allemaal. Precies wat wij zochten voor Niek.

Theo schreef op 21 December 2021

Zeer tevreden hoe Julia omgaat met onze kleine man, wij laten hem met een gerust hart achter. Julia plant leuke activiteiten en gaat ook regelmatig op stap. Aan het eind van de dag krijgen we altijd even een samenvatting over hoe de dag is gegaan en wat ze heeft opgemerkt bij de kleine. Ook schrijft ze in het opvangboekje kort op hoe laat er gegeten is en hoelang er geslapen is. Wij zijn blij dat onze kleine bij Julia terecht is gekomen.

Anoniem schreef op 19 December 2021

Mariska is een erg lieve gastouder/opvang. De kinderen kunnen naar hartelust spelen. Geen ouderwetse dwang "nu moet dit, nu moet dat" omdat de klok zegt dat het zo laat is. Alle vrijheid voor de kleintjes om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo en met hun eigen ding waar ze goed in zijn. Maar ook vastigheid en regelmaat. De knutseltjes die ze mee naar huis mogen nemen zijn super leuk en creatief.

Miranda schreef op 09 December 2021

Angela & haar gezin zijn toppers! Mijn zoon gaat met veel plezier naar Angela. Hij is zo af en toe niet één van de makkelijkste, maar Angela weet hier heel goed mee om te gaan! Hij heeft altijd wel wat beleeft als hij thuiskomt, of een super mooi knutsel stuk mee. Persoonlijk vind ik dat Angela goed kijkt naar de behoefte van het kind en dat ze mogen zijn wie ze zijn, en uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste. Angela is sociaal, lief, meedenkend en zeer betrokken. Gelukkig mogen wij nog 2 jaar gebruik maken van al Angela haar kwaliteiten, en haar super lieve gezin! Ik ben als moeder heel blij, Angela 4 dagen in de week te mogen hebben, als opvang voor mijn zoon. Angela krijgt van mij een dikke 10.

Linda Dubel schreef op 23 November 2021

Onze dochter Maja 2 jaar heeft het erg naar haar zin bij Mariska. Voor ons is het een goede match, omdat we vergelijkbare normen en waarden hebben, gezond en gevarieerd eten & drinken hoog in het vaandel staat, er ruimte is voor creativiteit en ontwikkeling, kids er ook lekker zelf mogen spelen en vooral zichzelf mogen zijn. Dit alles met en een goede dosis humor maakt het voor ons een plek waar we Maja 3x per week graag heen brengen.

Boguslaw schreef op 22 November 2021

Angela is de beste gastouder die we ooit hebben ontmoet. Onze dochter gaat heel graag naar haar toe en tijd met haar doorbrengen, heeft altijd wat te doen. Angela bedenkt veel plezier en kinderen leren er veel van. Dankzij Angela heeft mijn dochter Nederlands leren spreken, dankzij Angela onderscheidt ze zich niet van de rest van de kinderen met een Nederlandse achtergrond. Ze is erg zorgzaam en creatief, dus je kunt je geen moment vervelen met haar. Een echte vrouw met een roeping voor haar werk. Onze hele familie houdt van haar ... als het tijd is om uit elkaar te gaan, zullen we haar allemaal missen en contact houden.

J.Bos schreef op 22 November 2021

In het begin, zoals bijna elke moeder, vond ik het erg lastig om mijn kleine te brengen met 3 maanden oud. Nu komt de tweede er aan en ben ik blij dat dit kind ook bij haar terecht kan. Julia bespreekt altijd even hoe de dag is gegaan. Ze merkt ontwikkelingen op en heeft goede aandacht voor wat er speelt bij het kind. Ze benoemt emoties ook en stopt ze niet weg, maar bespreekt ze even. Er is ruimte voor knuffels bij tranen en ik denk dat het meest positieve nog is dat ik vrolijk word uitgezwaaid bij het wegbrengen i.p.v. huilen bij het afscheid. Hij stapt ook altijd vrolijk weer mee terug naar huis. Hij heeft het er duidelijk naar zijn zin. Ik heb een goed gevoel bij Julia.

Ilona schreef op 18 November 2021

Ik heb een dochter met een sterke persoonlijkheid, Angela weer hier precies goed mee om te gaan. Mijn dochter gaat altijd met plezier hier heen en komt altijd moe maar voldaan terug. Angela staat sterk in haar schoenen en kan goed haar grenzen aangeven. Doet ontzettend veel leuks met de kids en probeert mee te bewegen en denken waar nodig. Ik raad Angela dan ook zeker aan.

Demi Deurloo schreef op 11 November 2021

Albertje is een super zorgzame lieve vrouw. Ze weet hoe ze om moet gaan met problematiek, moeilijke start na geboorte en veel medische zorg bij ons kindje. Super leuk ook om elke dag een verslagje mee naar huis te krijgen. Hierin kan je haarfijn de leuke momenten lezen. Albertje zorgt voor een hele fijne sfeer thuis en ziet elk kind als individu. Elk kind benadert ze op een andere maar fijne manier. Ook haar opvoedkunde en wijze staat volledig in lijn met hoe wij het willen en aanpakken. Demi Deurloo

Leonie Geerts schreef op 27 October 2021

Rosa is echt een super gastouder! Ze heeft zoveel geduld met de kinderen en verzint elke keer weer nieuwe activiteiten. Mijn zoon vraagt elke ochtend. Mag ik vandaag naar Rosa?

Eva schreef op 25 October 2021

Een lieve, vrolijke gastouder die lekker met de kinderen naar buiten gaat! Fijne buitenspeelpakken zorgen dat onze dochter lekker buiten bezig kan zijn én warm en droog blijft. Chantal heeft liefdevolle aandacht voor de kinderen en begroet ze elke dag vol warmte en enthousiasme.

Denise schreef op 05 July 2021

Onze zoon komt sinds hij 4 maanden is bij Jolein. Inmiddels is hij 2 jaar en heeft hij het vaak over “leuke en lieve Jolein”. Ook voelt Lars zich veilig bij het hele gezin van Jolein, hij is gek op haar man en 2 kinderen. Jolein is een zeer betrouwbare en flexibele gastouder. Het contact is heel goed en ze houdt ons gedurende de dag op de hoogte. Jolein biedt structuur, maar ook voldoende vrijheid voor de kinderen om hun eigen ding te doen. Met mooi weer wordt er volop buiten gespeeld! Wij kunnen ons geen betere gastouder voorstellen.

Paulien Gosseling schreef op 02 July 2021

Na een kleine zoektocht voor onze zoon, zijn wij gelukkig bij Jolein terecht gekomen. En wat zijn wij daar blij mee. Jolein denkt met ons mee, is betrokken, en flexibel waar het kan. Ze houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken, waar haar ook betrouwbaar maakt. Als onze zoon een beetje hangerig is dan kan hij altijd bij Jolein terecht voor een extra knuffel, en deze liefdevolle persoonlijke aandacht heeft zij voor ieder kind. Ze geniet zichtbaar van haar werk als gastouder en dit uit zich in leuke foto’s, filmpjes en hele leuke cadeautjes voor vader- moeder- en verjaardag. Wij zijn heel tevreden en bevelen Jolein bij iedereen aan.

Engelien Burger schreef op 01 July 2021

Jolein is een fijne gastouder. Ons zoontje gaat elke dag met plezier naar haar toe. Na een dag spelen komt hij ook altijd weer vrolijk thuis. De structuur die Jolein biedt doet hem goed. Daarnaast sluit Jolein ook aan bij de ontwikkeling van een kind. Woordjes oefenen, spelletjes spelen en knutselen passend bij wat het kind kan. Ook wordt er veel buiten gespeeld, hier geniet ons zoontje enorm van. Wij zijn heel tevreden over Jolein en raden haar zeker aan.

Mark en Sharron Eikelboom schreef op 29 June 2021

Jolein is een fantastische en liefdevolle gastouder voor onze dochter Lotte. Jolein is heel zorgzaam, investeert in de band met zowel onze dochter als met ons als ouders. Jolein houdt ons gedurende de dag goed op de hoogte wat erg prettig is. Lotte komt altijd voldaan, vrolijk en moe terug 😊.

Elleke schreef op 29 June 2021

Jolein is een fantastische gastouder, waar je je kindje met een gerust hart brengt. Ze is professioneel. Ze is duidelijk en gestructureerd en daarnaast ook ontzettend lief voor onze zoon. Hij gaat met heel veel plezier naar Jolein toe. Ze heeft een fijn en netjes huis met een tuin vol speelgoed en twee konijnen. De kinderen spelen altijd heerlijk buiten bij mooi weer. Kortom: wij zijn zeer tevreden en raden Jolein bij iedere nieuwe ouder zeker aan!

Adrian Adwent schreef op 13 June 2021

The woman is an angel! My son enjoys going to Wayanne He's great for spending time there. Wayanne cares very much about the children as if she were hers. I recommend it with a clear conscience❤️

Chantal Sijmons schreef op 11 June 2021

Wij kunnen en willen niet meer zonder Wyanne. Ze is heel lief en mijn zoontje gaat graag naar haar. Ze straalt rust uit en doet kinderyoga met ze. Hij komt er altijd helemaal relaxt vandaan.

Lieke schreef op 11 June 2021

Wij vinden het belangrijk dat onze dochter ergens naar toe gaat waar ze gehoord wordt en waar wij gehoord worden. Dit hebben wij allemaal gevonden bij Wyanne! Ze overlegt, stuurt leuke foto’s (met toestemming) en doet leuke activiteiten met de kids (uitjes, knutselen ect). Ze is flexibel en denkt altijd met je mee. Wij zouden nergens anders meer heen willen!

Joep schreef op 11 June 2021

Wyanne heeft super veel lol in haar werk en behandelt onze dochter alsof het haar eigen is.

Susan schreef op 07 June 2021

Onze zoon gaat vanaf dat hij baby is naar Maaike, en dat voelt zo vertrouwd dat onze 2e zoon binnenkort ook naar haar toe gaat. Het is een fijn gezin waar onze zoon altijd met veel plezier naar toe gaat. In en om het huis genoeg ruimte om lekker te spelen en te ontwikkelen. Wij vinden Maaike een betrokken, sociale gastouder die zichtbaar om de kinderen geeft.

Eva schreef op 08 April 2021

We hebben Madeleen leren kennen als een lieve, zorgzame én duidelijke gastouder. Onze dochter voelde zich heel snel thuis, gaat met plezier heen en wordt met een lach weer opgehaald. Madeleen gaat vaak met de kinderen naar buiten, onderneemt activiteiten met ze, maar laat ook veel ruimte voor hun eigen spel en interesses. We zijn enorm blij met Madeleen als gastouder!

Christa Zuurendonk schreef op 07 April 2021

Madeleen is een zeer ervaren gastouder die een goed oog heeft voor ieder individueel kind. Ze bespreekt dingen en neemt de tijd voor je. Ze is eerlijk, oplossingsgericht en flexibel. Onze zoon gaat met heel veel plezier naar Madeleen. Het knutselen vind hij altijd erg leuk maar ook het buitenspelen geniet hij van. Al met al een zeer warme, zorgzame en huiselijke gastouder die we aan iedereen zouden aanraden. Zeker aan ouders die het spannend vinden hun kindje voor het eerst naar de opvang te brengen.

Deborah Van zetten schreef op 26 March 2021

Onze dochter gaat sinds dat ze 9 maanden is naar Madeleen. Ze is inmiddels bijna 9 jaar. Onze zoon vanaf 3 maanden en die is nu 5 jaar. Madeleen is een betrouwbare gastouder die alles in goed overleg doet. Duidelijk naar de kinderen. Het is fijn dat ze voor en na school in een huiselijke sfeer tot rust kunnen komen. Een huis vol speelgoed waardoor de kinderen altijd iets te spelen hebben op niveau van het kind. Mijn dochter heeft een allergie en ook daar houdt ze goed rekening mee. Al met al een gastouder om blij mee te zijn.

Diana Kemperman schreef op 23 March 2021

Madeleen is een lieve, zorgzame vrouw die echt met haar hart dit werk doet. Ze is dol op kinderen en geeft ze structuur, duidelijkheid en laat ze zichzelf zijn. Daarnaast gaat Madeleen ook veel met de kinderen naar buiten, iets wat ik als ouder erg belangrijk vind. Wanneer Madeleen dingen signaleert maakt ze deze bespreekbaar. En als je als vraagouder tegen dingen aanloopt kun je dat ook altijd met haar bespreken. Madeleen neemt dan ook echt de tijd om de kinderen goed over te dragen. Mijn kinderen gaan nog altijd met veel plezier naar haar toe. Kortom ECHT EEN AANRADER!

Manoek schreef op 04 March 2021

We zijn ontzettend blij met Rinskje. Het is een lieve en betrokken vrouw. Onze kinderen voelen zich er thuis en op hun gemak. Op de reguliere kinderopvang ging het niet zo goed, maar sinds onze kinderen bij Rinskje zijn, zijn ze helemaal vrolijk en blij. Ze willen soms niet eens mee naar huis! Daarnaast vinden we het prettig dat Rinskje gezond eten voor de kinderen ook heel belangrijk vindt. Tot slot is het leuk om te merken dat het hele gezin betrokken is bij de opvang.

Raphaëla schreef op 25 February 2021

Ons zoontje is een beetje ‘noodgedwongen’ terecht gekomen bij een gastouder. Maar oh wat was/is dit een lot uit de loterij! En helemaal met Inge. Ons zoontje was snel overprikkeld, moest erg wennen aan vreemden, duurde altijd erg lang! Maar bij Inge niet! We hebben wen momenten gepland maar Noah voelde zich nog nooit zo snel ergens thuis. Inge geeft een vertrouwd, warm en liefdevol gevoel bij de ouders en ook bij de kindjes. Het huis ziet er altijd spik en span uit. Kinderen worden genoeg uitgedaagd, echt een aanrader!

Sherida Lemsom schreef op 22 February 2021

Wij zijn erg blij met Monique als gastouder voor onze zoon Thieo! Eerst brachten we Thieo naar KOV De Krieltjes, maar deze opvang ging sluiten per 2021. We vonden dit erg jammer en vonden het ook best spannend om een nieuwe opvang te zoeken waar we ons allemaal net zo comfortabel zouden voelen als daar. Gelukkig duurde die zoektocht niet heel lang. We wisten al vrij gauw dat we voor gastouderopvang wilde gaan en werden voorgesteld aan Monique. Dit voelde direct goed voor ons. Monique deelt onze kijk op de opvoeding en heeft dezelfde normen en waarden die we zo fijn vonden bij de oude opvang. Thieo gaat inmiddels al bijna 3 maanden met veel plezier naar Monique, hij is niet verdrietig als we hem wegbrengen en we halen hem altijd weer vrolijk op. Gedurende de dag krijgen we regelmatig leuke foto’s waarop we kunnen zien dat ons vrolijke mannetje zich prima vermaakt. Door dit alles kunnen we zeker met een gerust hart naar ons werk! Monique is een lieve vrouw met een leuk gezin waar we ons altijd welkom voelen. Er is altijd tijd voor een praatje, ongeacht het tijdstip, en verder is ze erg flexibel, open en vriendelijk.

Cherelly schreef op 26 January 2021

Daylen gaat al bijna 2 jaar met heel veel plezier naar José, hij voelt zich helemaal op zijn plek en krijgt van José de ruimte om zich te ontwikkelen, leren, spelen, en vrij te zijn voor wie hij is. Voor José is ieder kind uniek en wordt hier op ingespeeld. Ze gaan vaak de natuur in en zijn regelmatig creatief bezig. Ook gaan ze vaak zingen en dansen en leren ze samen spelen. José is lief, zorgzaam, en heel flexibel. Ze zorgt voor rust en regelmaat bij de kinderen en ze weten waar ze aan toe zijn. Wij zijn ontzettend blij dat Daylen bij José mag zijn.

Lillian schreef op 16 January 2021

Marjolein is een ontzettend lieve vrouw die met heel veel liefde en plezier voor de kinderen zorgt. Onze jongens zitten er nu 3 jaar en genieten ontzetten als ze bij haar zijn. Lekker op stap met de bakfiets, banjeren in de bossen, lekker spelen met water op het plein of leuk knutselen aan huis. Er is veel variatie in activiteiten, ze is consequent en creatief!

Nathalie schreef op 04 January 2021

Rinskje is een lieve gastouder waar onze dochter graag komt. Ook spelen met hond Nala en Rinskje haar kinderen dragen bij aan de warme plek. Rinskje omschrijf ik als: lief, zorgzaam, enthousiast en eerlijk.

Birthe schreef op 04 January 2021

Rinskje is een lieve gastouder, waar mijn kinderen zich direct vanaf het begin thuis voelen. Ze gaan er altijd met veel plezier heen en komen met leuke verhalen thuis. Ze is zorgzaam, lief, vrolijk en enthousiast. De kinderen staan bij haar op nr 1 en dit straalt ze ook uit. Daarnaast hebben haar eigen kinderen ook een leuk aandeel in het contact met de kinderen (wanneer ze thuis zijn). Kortom, een leuke gastouder waar je kind lekker kind kan zijn!!!!!!

Anneke Erdtsieck schreef op 26 November 2020

Onze dochter Sara gaat graag naar haar toe. En komt regelmatig thuis met de leukste knutselwerkjes. ze is een topper!

Anneke Winkelhorst schreef op 17 November 2020

Janine is een lieve gastouder waar we onze dochter zorgeloos achter laten. De kinderen hebben bij Janine veel ruimte om te spelen en te ontdekken zowel binnen als buiten. Wij zijn heel blij met Janine!

Laura schreef op 07 November 2020

Onze dochter heeft een super leuke, gezellige tijd gehad bij Angela. Spelen, leren, wandelen, knutselen alles waar ze elke keer weer naar uitkeek. Ze is betrouwbaar, super lief en sociaal. Wij gaan de tijd erg missen. Noé kijkt er weer naar uit als ze ooit weer naar Angela mag en dan komen we uiteraard weer terug.

Wianda Westra schreef op 30 September 2020

Wat zijn wij blij met José! Onze dochter vind haar helemaal fantastisch, het is háár José. Ze kan 's ochtends niet wachten om te gaan. En vind het met ophalen altijd nog veel te vroeg. José is ontzettend leuk en goed voor de kinderen en is ook echt met ze bezig. Ze leren er heel veel, puzzelen, liedjes zingen, kleuren, knutselen en vooral lekker veel buiten spelen. Ze maakt er iedere keer een feest van samen met het aller liefste hondje Pip.

Manouk van Wilsum schreef op 15 September 2020

Wij zijn ontzettend blij met gastouderopvang PLUK & PLUIS. Ze doet veel leuke dingen met de kinderen, gaat veel naar buiten en houdt ons altijd op de hoogte. We laten onze zoon hier altijd met een goed gevoel achter!

Annelies de Vries schreef op 14 September 2020

Mijn dochter gaat graag naar José. ‘s Ochtends mag ik van haar vooral niet te lang blijven hangen en ‘s middags wil ze vaak niet mee naar huis. Dat geeft aan hoe graag ze er is. Een zeer prettig gevoel voor werkende ouders!! Een superadres waar met liefde en veel creativiteit wordt gespeeld.

Marinka Hardjoprajitno schreef op 13 September 2020

Papaas en mamaas ! Als je op zoek bent naar een gastouder die haar werk vol liefde en passie uitvoert, dan raden wij José aan! José is een warm mens en ontvangt je kindje in alle liefde en veiligheid, inclusief jullie zelf als ouder. Ze ziet het kind zoals hij of zij is en speelt in op zijn of haar behoeften. José is creatief, in alle opzichten van het woord, spontaan, heeft een groot empatisch vermogen en werkt kindvolgend. Daarbij gaat alles in overleg met jou als ouder, een prettig manier van samenwerken om zo samen de ontwikkeling van je kindje te bevorderen! Lieve José, je bent een veilige haven geworden voor Jace en wat gaat hij altijd met plezier naar je toe ♡

Jos de Kroes schreef op 09 September 2020

Bijna een jaar geleden maakten we voor de eerste keer kennis met José, wat een warme, rustige en lieve vrouw. Iedere dag is er wat te beleven, buiten spelen, naar de moestuin en wandelen met Pip. Ook wordt er gezongen, muziek gemaakt en heel veel geknuffeld. Zowel wij als Karlijn zijn erg blij met José, ze is een echte schat!

Simone schreef op 08 September 2020

Ze is lief, zorgzaam, duidelijk, ondernemend en creatief. 5 kernkwaliteiten die wij vinden passen bij deze super fijne gastouder. Onze meiden genoten er met volle teugen. Lekker buiten zijn hoort erbij met deze gastouder. Wij raden haar zeker aan. Ze is een schat!

Mirjam schreef op 08 September 2020

Marjolein is een leuke en lieve gastouder. Ze gaat graag met de kinderen op stap. Een rondje met de bakfiets of even naar een speeltuin. Ook krijgen ze de ruimte om lekker te spelen in en om het huis of iets te knutselen. Mijn 2 kinderen zijn altijd met veel plezier naar haar toe gegaan.

Janet Grootveld schreef op 07 September 2020

Ik ben in contact gekomen met Nikita door onze vorige gastouder. Met Nikita was er meteen een klik en onze oudste ging er heerlijk spelen. Mijn jongste is vanaf 10 weken oud tot 2 jaar bij Nikita geweest. Ze hield altijd erg rekening met het ritme van haar. Ik gaf lang borstvoeding en heb mijn kindjes veel gedragen in doeken en een draagzak. Doordat Nikita hier ook goed weet mee om te gaan kon alles zoals onze kindjes thuis gewend waren door gaan tijdens de opvang. Onze meiden praten nu nog steeds veel over Nikita ondanks dat we 6 maanden geleden al verhuisd zijn. Ze hebben altijd een fijne tijd gehad.

Demi schreef op 05 September 2020

Toen ik na 3 maanden weer moest werken, zag ik daar erg tegen op. Ons zoontje sliep alleen op mijn borst en we hadden nog helemaal geen ritme gevonden. Nikita heeft die zorgen direct weggenomen! Natuurlijk sliep meneer daar direct goed in de ledikant of box. Gedurende de dag krijgen we een update hoe het gaat met regelmatig een foto. Nikita luistert goed naar de wensen van de ouder en zal altijd overleggen als ze een ander voorstel heeft. Ze speelt met de kinderen en leert ze nieuwe dingen. Ons zoontje, van ondertussen bijna 2 jaar, voelt zich er thuis! Nikita is een hele lieve gastouder die met alle liefde voor de kindjes zorgt!

Rosanne van Velzen schreef op 04 September 2020

Superlieve leuke gastouder! Ons zoontje heeft een geweldige tijd gehad bij Nikita!

Marlies Eikelboom schreef op 26 July 2020

Altijd lol bij Floddertje! Een hele lieve gastouder waar onze kinderen heel graag naar toe gingen. Lekker buiten banjeren als het goed weer is en op stap met de bakfiets. Leuk en relaxed sfeertje met alle tijd en liefde voor de floddertjes.

Marlies Eikelboom schreef op 26 July 2020

Lief, geduldig, duidelijk, creatief, gezelligheid, engelengeduld, oplossingen, goed gesprek zijn nog maar een paar steekwoorden van Alinda. Puk is bij haar met zoveel plezier gegaan dat school nog wel een jaartje mocht wachten. Even op de koffie bij opa en oma, knuffelen met Lola, lekker spelen met de jongens en als het genoeg was dan even een dvd. Zelfs dat ze nu ze 7 is heeft ze het nog steeds over Alinda. Een fijne plek waar ze tot rust kunnen komen en zich heerlijk kunnen ontwikkelen.

Joukeline Geerds schreef op 23 July 2020

Onze kids gingen eerst samen naar Lisa. Sinds de oudste naar school gaat, gaat onze jongste naar Lisa. En heel soms gaan ze samen. Wij zijn erg tevreden over de opvang. Er word veel geboden aan ontwikkeling en er is veel uitdaging. Onze jongste gaat er met veel plezier heen! Lisa heeft een groot hart voor haar werk. Wat ook ontzettend leuk is: de werkjes die er gemaakt worden! Overal in ons huis is wel iets moois vinden 😊

Ilona schreef op 22 July 2020

Wat zijn wij enorm blij met ‘onze’ Rianne! De kinderen gaan met enorm veel plezier naar haar toe. De kinderen gaan lekker naar buiten, spelen samen, lezen een boekje of knutselen gezellig. Rianne zorgt altijd wel voor wat leuks. Wij hadden niet blijer kunnen zijn dan met de goede zorgen van Rianne!

Katja schreef op 18 July 2020

Onze dochters komen graag bij Monique en dat is erg fijn. Ze knutselen vaak en hebben hele verhalen over de leuke dingen die ze hebben gedaan. Het is een gezellige omgeving bij Monique thuis, met veel speelgoed en vaak ook een paar andere kinderen. In de omgang is Monique erg prettig; ze is vriendelijk, attent en flexibel. Wij zijn erg blij met Monique als gastouder!

Mieke Kemper schreef op 14 July 2020

Ik zou Monique als gastouder aan iedereen aanraden. Onze meiden zijn er beide 12 jaar geweest (toen kwamen alleen onze kinderen nog bij Monique). Zij hebben het altijd heel leuk gevonden bij Monique en gingen er met veel plezier naar toe. Er werd altijd veel geknutseld. Monique is heel creatief. Ook bij elke feestdag kwam er een knutselwerkje in het thema mee naar huis. Ook konden ze altijd hun verhaal bij Monique kwijt. Monique is altijd heel geïnteresseerd en kan goed luisteren. De regels waren heel duidelijk. Ondanks dat er veel gespeeld werd altijd een opgeruimd en schoon huis. Monique zorgde ook altijd voor passend en afwisselend speelgoed. Ik vond het prettig dat mijn kinderen in een huiselijke sfeer werden opgevangen. Wij zijn altijd heel blij geweest met Monique als onze gastouder.

Chantal & Kieran Vilijn schreef op 13 July 2020

Onze dochter is altijd met veel plezier bij Mariska in de opvang geweest. Het fijne gevoel van een thuis omgeving maar gecombineerd met de leerstijlen en ontwikkelingen van de opvang. Mariska was meer dan een gastouder voor Lexie. Ze heeft zoveel geleerd van Mariska. Buiten haar werk om was Mariska ook altijd heel open en gezellig naar de ouders toe. Alles ging in overleg zodat er zowel thuis als bij de opvang 1 lijn was voor de kids. Mariska bood onze dochter een 2de thuis en dat deed ze altijd met veel liefde. Ik mag van geluk spreken dat Lexie haar eerste jaren bij de opvang bij Mariska heeft mogen doorbrengen.

Sabina bot schreef op 13 July 2020

Alinda is een lieve gastouder. Ze heeft duidelijke regels..ze biedt de kinderen structuur en regelmaat. Er is een goede sfeer in huis met veel gezelligheid. Er is voldoende speelgoed voor de kinderen. Ze heeft een mooie grote tuin waar de kinderen ook heerlijk kunnen spelen. Er wordt regelmatig aan de eettafel een activiteit gedaan. Knutselen, puzzelen. Mijn 2 jongens gingen altijd met heel veel plezier naar alinda toe. En zelfs nu ze niet meer naar Alinda gaan vragen ze wanneer ze weer bij Alinda mogen spelen. Wij zouden Alinda zeker aanraden bij andere ouders.

Channah schreef op 13 July 2020

Vanaf de kennismaking altijd al een goed gevoel gehad bij Maaike als gastouder. En dat is altijd zo gebleven. We zijn dus erg blij en gelukkig met Maaike als gastouder en hebben alle vertrouwen. Onze dochter gaat met veel plezier een dag naar Maaike toe en is gek op haar. Er hangt een fijne, rustige en warme sfeer in huis. Ook is er altijd een goede en prettige communicatie en onze dochter komt voldaan en ontspannen terug. We merken dat ze lekker zichzelf kan zijn en kan ontwikkelen. Voor ons is dit dus echt de beste keuze geweest voor opvang!