Annet Mons van Haaren

Hallo ik ben Annet!

Graag wil ik mijzelf eerst voorstellen. Mijn naam is Annet (1994) en ik woon samen met mijn man Tom en twee kinderen op de Smederij in Dronten. Mijn oudste heet Noud (2020) en mijn jongste heet Vera (2021). Ik vind het thuis zijn bij de kinderen zo leuk en fijn, dat ik in 2022 heb besloten om gastouder te worden. Gastouder zijn is voor mij niet onbekend. Mijn moeder is nog steeds gastouder en is dit al vanaf mijn 12de. Er waren bij mijn ouders thuis dus altijd kinderen en dit vond ik toen al heerlijk. Het zorgen voor anderen zat er bij mij al vanaf jonge leeftijd in en daarom heb ik de opleiding Social Work gedaan. Hierna heb ik 7 jaar gewerkt als pedagogisch behandelaar op een kinderbehandelcentrum waar kinderen naar toe kwamen met een ontwikkelingsachterstand en/of gedragsproblemen. Hier heb ik dus ontslag genomen om gastouder te worden.

Binnen de gastouderopvang vind ik het belangrijk dat het kind zichzelf kan zijn en op zijn/haar eigen tempo kan leren en ontdekken. Verder vind ik het belangrijk dat kinderen gewoon nog lekker kind mogen zijn. Lekker spelen met speelgoed, ravotten in een speeltuin of heerlijk met water en zand spelen.
De dag zal een vaste structuur hebben qua eet-drink- en slaapmomenten. Tussendoor zal er veel ruimte zijn om te doen waar de kinderen zin in hebben of bedenk ik een leuke activiteit.

Ik vind het belangrijk om duidelijke regels te hebben en hierin ook consequent te zijn.

Als laatste vind ik het belangrijk dat er goede communicatie is tussen mij en de ouder(s).


Soort opvang: in huis gastouder
Plaats, wijk: Dronten – West
Leeftijdscatagorieën: 0-4
Huisdieren: ja, een schildpad
Mogelijkheid BSO-opvang: nee
Ophalen van scholen: nee
Bijzonderheden: geen


Opvangdagen

Maandag 7.00 - 18.30 uur
Dinsdag 7.00 - 18.30 uur
Donderdag 7.00 - 18.30 uur

Wat zeggen anderen over Annet Mons van Haaren?

Tevreden ouders schreef op 30 October 2023

Heel tevreden over en trots zijn wij op hoe het gaat met onze zoon bij Annet. Zoveel rust straalt ze uit, in alle hectiek van meerdere kinderen in huis, voelt Annet aan als een baken waar je heel vertrouwd je kind durft achter te laten. Onze zoon heeft duidelijk een hele fijne plek getroffen en dat doet veel goeds voor jou als ouder, dat je je kind ‘gunt’ om weer naar de gastouder te gaan omdat hij het er zo leuk heeft. In plaats van dat hij ‘moet’ omdat papa en mama moeten werken. Tijd voor activiteiten, ieders ritme, voor het kind zelf en voor elkaar. Bedankt voor je liefdevolle zorgen!

schrijf een review voor Annet Mons van Haaren