Denise Ouwens

Hallo ik ben Denise!

Beste ouders en kinderen, 

Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend en mijn 2 fantastische zoontjes, Kyano (7 jaar) en Daley (5 maanden) in Dronten. 

Van jongs af aan was ik al het liefst de hele dag met kinderen bezig en wist ik al zeker dat ik het liefst jong moeder wilde worden.   

Om deze reden ben Ik de opleiding maatschappelijke zorg, jeugd en opvoedkunde (MBO 3 en 4) gaan volgen welke ik in 2019 succesvol met een diploma heb afgerond.

Na het behalen van dit diploma ben ik gaan werken in de zorg om mensen te gaan helpen met hechtingsproblematiek in de MVG doelgroep. 

Hier heb ik jarenlang met heel veel plezier mogen werken en enorm mooie ontwikkelingen doorgemaakt.

Omdat ik diep in mijn hart eigenlijk het liefste met kinderen willen werken, heb ik nu de stap gezet om als gastouder te starten. Vanuit ons net nieuw opgeleverde huis wil ik een liefdevolle en vooral rustige locatie creëren waar ieder kind zichzelf op zijn eigen manier kan ontdekken en op avontuur kan gaan. 

Mijn doel als gastouder is dat ik graag wil bijdragen aan de ontwikkeling van het kind en dit samen met de ouders te onderzoeken hoe dit te stimuleren. 

Als gastouder vind ik rust en regelmaat belangrijk en dat elk kind zichzelf kan en mag zijn. Hier wordt uiteraard ook rekening mee gehouden bij de activiteiten, zodat ieder kind mee kan doen en er van geniet.

Ik heb een enorm groot hart! En hoop snel jullie kind/kinderen in mijn hart te mogen verwelkomen

Opvangdagen

Dinsdag 7.00 - 19.00 uur
Woensdag 7.00 - 19.00 uur
Donderdag 7.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7.00 - 19.00 uur

Wat zeggen anderen over Denise Ouwens?

Asteef schreef op 02 October 2023

heel erg tevreden. Ruimte voor elk kind apart voor een momentje om even te ontstressen. Duidelijke structuur en regels, veel creativiteit voor speelmomentje zowel binnen als buiten

Miranda schreef op 03 December 2022

Denise is een leuke en gezellige meid! Mijn zoontje gaat er 4 dagen in de week met veel plezier heen, Denise is duidelijk waardoor hij weet waar hij aan toe is (hij heeft dat ook nodig). Voor Denise is niks te gek! Samen naar de speeltuin, knutselen, spelen, op pad naar McDonalds! Een mooie schoen maken voor Sinterklaas, Denise doet het allemaal... En elke dag leuke foto's ontvangen is voor een ouder altijd fijn! Kortom bij Denise en haar gezin voel je, je gelijk welkom! In mei stopt de opvang voor mijn zoon, hij gaat dan naar school! Maar ik weet nu al dat hij en ik Denise gaan missen! Denise je bent een topper.

schrijf een review voor Denise Ouwens